- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Kamelyam3535
-
Çalışıyor musun mesleğin var mı?Benimde kocam çocuğuma ve bana çok üstümüze geliyor benim kimsem yok ailem dışladı evden kovdu eşime sığındım oda seni herkesten çok sevicem ailen gibi seni sokağa atmıcam hep bakıcam dedi ama çocuğumla bana kötü davranıyor çok bunaldım Allah biliyor görüyor haksız yere çok suçlayıp üstüme geliyor konusucak kimsem arkadasım yok evden bile çıkmam yasak sabrediyorum ama eşim benden kurtulmak için çare arıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun ben sabrediyorum kötü konuşmuyorum kimseye derdimi açmıyorum. Yalnızca Allaha havale ediyorum o biliyor o görüyor
eşim benden kurtulmak için çare arıyor
Hangi konuda suçlayıp dışarı çıkmanı yasaklıyor? Böyle hayat mı olur?Benimde kocam çocuğuma ve bana çok üstümüze geliyor benim kimsem yok ailem dışladı evden kovdu eşime sığındım oda seni herkesten çok sevicem ailen gibi seni sokağa atmıcam hep bakıcam dedi ama çocuğumla bana kötü davranıyor çok bunaldım Allah biliyor görüyor haksız yere çok suçlayıp üstüme geliyor konusucak kimsem arkadasım yok evden bile çıkmam yasak sabrediyorum ama eşim benden kurtulmak için çare arıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun ben sabrediyorum kötü konuşmuyorum kimseye derdimi açmıyorum. Yalnızca Allaha havale ediyorum o biliyor o görüyor
Çalışmıyorum evde çocukla ilgileniyorum zaten dısarı çıkmam yasak malesefkiÇalışıyor musun mesleğin var mı?
Kardeş nereye gidicem ailem evden polis çağırıp komşuların gözü önünde beni evden attırdı çocuğumla beraber şuan kendi yaşadığım şehirde bile değilim eşimin oturduğu şehirdeyimboşan ne duruyorsun o evlilikte
Hayır ilk eşimden oda hayırsız çıkmıştı sahip çıkmadı ailemin evinde doğurdum çocuğumu boşandım o zaman ailemin evinde kalabiliyordumÇocuk eşinden mi?
Evden atmak istiyor biziKurtulmak derken kastedilen ne ? Boşanmak ise bu senin de işine gelmeli ?
Evden atmak istiyor bizi gidicek yerim olsa 1 dk düşünmiyeceğim her gün dua ediyorum zatenKurtulmak derken kastedilen ne ? Boşanmak ise bu senin de işine gelmeli ?
Gidicek yerimiz yokboşan ne duruyorsun o evlilikte
Hangi konuda suçlayıp dışarı çıkmanı yasaklıyor? Böyle hayat mı olu
Yarabellalemin diyorum ya, bir çocuğunuz varken aileniz de size bakmıyor. Çalışayım da kendime yeni bir gelecek kurayım, çocuğumu ona buna muhtaç etmeyeyim demek yok, hemen tiktok’tan falan bir koca bulayım da bize baksın diye kocaya atlamak var
Gidicek biryerim yokboşan ne duruyorsun o evlilikte
Beni tanımıyorsunuz neden böyle diyorsunızki tiktok kullanan biride değilim ayrıca evden atıldığınız gün kim iş bulabilir hadi buldunuz diyelim emekli aileler geçinemiyor bu kiralarla ayrıca çocuğa kim bakıcak kime emanet edicem kimsem yok diyorum lütfen suçlamadan önce biraz anlamaya çalışalımYarabellalemin diyorum ya, bir çocuğunuz varken aileniz de size bakmıyor. Çalışayım da kendime yeni bir gelecek kurayım, çocuğumu ona buna muhtaç etmeyeyim demek yok, hemen tiktok’tan falan bir koca bulayım da bize baksın diye kocaya atlamak var.