- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Kamelyam3535
İlk eşimden ama onunla bir bağlantım yok nerdedir bilmiyorumÇocuk eşinden mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk eşimden ama onunla bir bağlantım yok nerdedir bilmiyorumÇocuk eşinden mi?
Çocuğunu geçici olarak devlete teslim et şiddet var babası değil hayatı tehlikemiz var de . Cık o evden bi yatılı hasta bakıcılık işine Guvenılır şirketlere başvur hızlıca paranı biriktirip çocuğunla kendıne bi düzen kur ama yok yapamam edemem diyorsan da çocuğu devlete teslim et bari bi gelecegı olsun devlet yurtlarında buyuyen çocuklara memuriyet verılıyor . Şu resimdeki adamın çocuğa zarar vermiyor olabileceğine zerre inanamam .Bu eve geldiğimden beri yasak dışarı çıkmam ben bu şekilde olucağını bilmiyordum ama dayanmaya çalışıyorum sabrediyorum şuçlıcak bir sebep yok aslında hakaret küfür yiyip şiddet görsem bile ağlamam hatta surat asmam bile bir suç işlemek oluyor dayanıcak takatim kalmadı konusucak kimsem olmadığı için yazıyorum birileri tanımasa bile sesimi duysun istiyorum kimsem yok ilk defa bu siteyi kullanıyorum
Hayır ilk eşimden oda hayırsız çıkmıştı sahip çıkmadı ailemin evinde doğurdum çocuğumu boşandım o zaman ailemin evinde kalabiliyordum
Gidicek biryerim yok
Beni tanımıyorsunuz neden böyle diyorsunızki tiktok kullanan biride değilim ayrıca evden atıldığınız gün kim iş bulabilir hadi buldunuz diyelim emekli aileler geçinemiyor bu kiralarla ayrıca çocuğa kim bakıcak kime emanet edicem kimsem yok diyorum lütfen suçlamadan önce biraz anlamaya çalışalım
Çocuk esirgemeye çocuk veremem ben kusura bakmayın zamanında neler duyduk eskiden neler yapıyorlarmış belki hala vardır ayrıca verince geri almasıda kolay değil öyle yerlerden hemen olmuyor ben çocuğa yansıttırmamaya çalışıyorum genelde bana dokunuyor ona değil hemen koca bulmak olmadı tabiki öyle birşey olmaz eski bir arkadaşımdı konuştuğum ama arkadaşım dediysem mrb nslsın bu evden atılmadan iki ay önce birkaç telefon konusmamız olmuştu anlatıcak birine ihtiyacım vardı oda uzakta diye yaşadıklarımı anlatmıştım öyle muhabet geçtiydi çık gel ben sana bakarım diye ciddi olduğunuda belli etmişti birdaha kötü birşey yaşamıyacağımı öyle bir insan olmadığını ama görüyoruz işte ne sevgi ne saygı üstüne birde bunlar sonuç bu malesefki seçeneğim yoktu o anÇocuğunu geçici olarak devlete teslim et şiddet var babası değil hayatı tehlikemiz var de . Cık o evden bi yatılı hasta bakıcılık işine Guvenılır şirketlere başvur hızlıca paranı biriktirip çocuğunla kendıne bi düzen kur ama yok yapamam edemem diyorsan da çocuğu devlete teslim et bari bi gelecegı olsun devlet yurtlarında buyuyen çocuklara memuriyet verılıyor . Şu resimdeki adamın çocuğa zarar vermiyor olabileceğine zerre inanamam .
Neden nasıl nie die sorular sorularak yorum yapılacak durumda değilsin o yüzden sormucam gerçi insanda merak ediyor baban polisle evden atıp başka şehirde kocayı nası buldun hemen die ama neyse ne olan olmuş elindeki çocuğu odak noktan yap kurtar sen susup oturucaksan otur Senın seçimin ama o çocuğa bunu yaşatma daha fazla .
Koca meraklısı bir insan değilim yaşadıklarımdan sonra siz öyle anlamışsınız ama derdim başımdan aşkın zaten ben sadece konusucak kimsem yok bir odada ağlayıp duruyorum sadece birileri sesimi duysun yalnız olmadığımı bilmek istedim isteğim sadece budurBen evden atıldığınız gün gidin iş bulun demedim muhtemelen ilk kocanız da kötüydü düşünmeden çocuk yaptınız, boşanırken ailenizin de çok matah olmadığını biliyordunuz, iş bulup kendi ayaklarınızın üstünde durmayı en başta çocuğunuz için öğrenmeniz gerekiyor, ailenizin evden attığını bilen bir adama sığınmak daha kolay geliyor.
Annesiniz ve önceliğiniz evladınız. Ona bir gelecek sağlamanız, güvenliğini sağlamanız gerekiyordu koca bulmaya odaklanmadan önce. Ama koca koca gezmek daha kolay geliyor, niye kendinize zahmet veresiniz ki
Durumu anlatarak kimse anlayamaz yaşamadan dediğim gibi burdan beklentim sadece içimi açmak yalnız olmadığımı bilmek çünkü biliyorumki bu aşamada bana Allahtan başka kimse yardım edemezAllah'a havale edip, bir şeyler olacak diye beklerseniz çok beklersiniz.Mucize diye bir şey yok. Sizin bir şekilde harekete geçmeniz lazım ki, Allah da sizin yardımcınız olsun. Arkadaşlar önerilerde bulunmuşlar lütfen dikkate alın ve kurtarın kendinizi ve çocuğunuzu![]()
Onlar gectı oncedendi oturduğum yerde ordan çıkmış 3 kız kardeş var memurlar ve çok iyi bakılmışlar . Çocuğu elinizde rezil etmeyin . Çocuklarınızı da düzenli ziyaret edersiniz . İlerde iyiki verdım kurtuldu hayatları dersiniz . Ayrıca çocuğunuzu neden alamayasınız orası ben doğurdum sen bak biyer değil ki , durumunuzu düzelttikten sonra gerekli incelemeleri yapıp koruyucu aile gibi bile verıyorlarmıs çocukları kendı ailelerine maaşını bile kesmıyorlarmıs her ay düzenli yatıyor çekiyorsunuz . Orda kalan Çocuklara maaş yatıyormuş ufak tefek 18 ine gelince toplu veriliyormuş duzenını kurmak isteyen kursun die . Öcüymüş gibi bakmayın eskidendi o eziyetler şeyler artık kız çocukları ev düzeni öğrensin die toplu yurt bile kalmadı hepsını bi yardımcı anne ve hemşireyle aile olmayı öğrensinler die evlere yerlestırıyorlar 3-4 kişilik bi düzenle .Çocuk esirgemeye çocuk veremem ben kusura bakmayın zamanında neler duyduk eskiden neler yapıyorlarmış belki hala vardır ayrıca verince geri almasıda kolay değil öyle yerlerden hemen olmuyor ben çocuğa yansıttırmamaya çalışıyorum genelde bana dokunuyor ona değil hemen koca bulmak olmadı tabiki öyle birşey olmaz eski bir arkadaşımdı konuştuğum ama arkadaşım dediysem mrb nslsın bu evden atılmadan iki ay önce birkaç telefon konusmamız olmuştu anlatıcak birine ihtiyacım vardı oda uzakta diye yaşadıklarımı anlatmıştım öyle muhabet geçtiydi çık gel ben sana bakarım diye ciddi olduğunuda belli etmişti birdaha kötü birşey yaşamıyacağımı öyle bir insan olmadığını ama görüyoruz işte ne sevgi ne saygı üstüne birde bunlar sonuç bu malesefki seçeneğim yoktu o an
Madem Allah'tan başkası yardım edemez diyorsun Allah, tembel insanı sevmez sen tevekkül et der. Yaban kuşları bile uçup yavrularına yemek getiriyor. Onlarda uçmasın ama beklesin yemek gökten yağacak diye o zaman.Durumu anlatarak kimse anlayamaz yaşamadan dediğim gibi burdan beklentim sadece içimi açmak yalnız olmadığımı bilmek çünkü biliyorumki bu aşamada bana Allahtan başka kimse yardım edemez
Zamanında ailem içinde eski eşim içinde kadesi 155 i çok aradım hiçbirşey olmadı sadece herseferinde konuşup gönderdiler uzaklaştırma çıkardılar uzaklaştırmaya uyulmasa bile birşey yapmadılar Devlet hiçbirşeye destek olmuyor birsürü belge ordan oraya göndersinler oyalasınlar ben dul maaşı almak için epey koşturdum ama boşa çabaymış devletten hiçbir fayda görmedim şimdiye dek herşey para çıksam maaşla kiramı karşılarım yeme içme mi okul mu faturalarmı bu devirde zor malesefki ben bunu hesap yaptım kaç sefer elbetteki ama vasıfsıs bir eleman ne kazanabilirki olsun burda içimi dökmek bile bir nebze beni rahatlattı sağolunCiddi bir tehlike altında değilseniz çaresizlikten veya gidecek yerim yoktan dolayı boşanamama nenemin zamanındaydı.
Devletin bir sürü olanakları var tamam lüks değil ama az gözün, ufkun açılır kendine yol çizebilmen için bir adım olur. Bu olanaklar çok yeterli mi? Hayır ama eminim kocan o kadar bile sana destek olmuyordur.
Milyonluk kocan olur konfor bozmak istemiyorum dersin saçma ama bu bile daha mantıklı. Esir hayatı yaşıyorsan bile elinde telefon var kades uygulamasına var 112 var yani sen ulaştı bakalım bak nasıl alıyorlar ordan seni.
Arkadaşların dediği gibi yurt mantıklı. Tamam kimse evladından ayrı kalmak istemez ama gelecek kurmak için bir adım atman lazım.
Çözümün koca veya aile eline bakmak olmasın. Kendin çalış, devletten destek al lüks yaşamazsın ama kimseye minnet etmezsin. Şunu unutma çalışmak sadece ekonomik değil, senin hayata karşı donanımının artmasıdır.
Evimde çalışıyorum evin işlerini yapıyorum tembellik yapmıyorum zaten dışarı çıkmam yasak dışarda çalışamamMadem Allah'tan başkası yardım edemez diyorsun Allah, tembel insanı sevmez sen tevekkül et der. Yaban kuşları bile uçup yavrularına yemek getiriyor. Onlarda uçmasın ama beklesin yemek gökten yağacak diye o zaman.
Ben çalışıyorum mesela neden? Çocuklarımın geleceği için, kendi konforumuz için. Çalışmasam kim yapacak? Eşim çalışıyor bu yeterli diyebilirim ama neden daha iyi yaşamak varken eşimin eline bakayım?
Eşimin çok borcu vardı buraya geldiğimde çok şükür bitmek üzere artık birikim yapmaya çalışıcam artık ne kadar sürerse beni burdan kurtarıcak kadar yapınca ayrılıcam inşallah nasip olursa şuan tek kurtuluşum buŞöyle düşün Allah suan elindeki kısıtlı imkanla seni buraya yönlendirdi , içini açsın birileri yol göstersin dedi ve belki bizleri sana içinde bulunduğun durumun çıkılası yolları olduğunu anlatalım die aracı kıldı . Sen söyleyene değil söylettirene bak demişler
Onlar abimi sevip istediler hep yaşadıklarımı bir anlatsam onunla beni çocukken hep yalnız bırakırlardı beni öldüresiye döverdi hep komşulara polislere sığınırdım ölmemi isterlerdi okul hayatındada böyle oldu sürekli birtarafım kırık sarılı giderdim okula babam bıçakla kovalardı annem her hafta bir oklava kırardı üstümde sonra akıllanıp merdaneye döndü tasarruf açısından üvey olduğumu hep düşündüm açıkcasıAileniz niye istemiyor sizi?![]()
Bir sürü kadına, hatta ailelelere bile destek oluyor Hı çok büyük destek demiyorum ama sıfır destekte değil. Gerekli evrakları tamamladıktan sonra işin bir yerde tıkanırsa yırtıcı ol cimer vs. Gerekirse kuruma git.Zamanında ailem içinde eski eşim içinde kadesi 155 i çok aradım hiçbirşey olmadı sadece herseferinde konuşup gönderdiler uzaklaştırma çıkardılar uzaklaştırmaya uyulmasa bile birşey yapmadılar Devlet hiçbirşeye destek olmuyor birsürü belge ordan oraya göndersinler oyalasınlar ben dul maaşı almak için epey koşturdum ama boşa çabaymış devletten hiçbir fayda görmedim şimdiye dek herşey para çıksam maaşla kiramı karşılarım yeme içme mi okul mu faturalarmı bu devirde zor malesefki ben bunu hesap yaptım kaç sefer elbetteki ama vasıfsıs bir eleman ne kazanabilirki olsun burda içimi dökmek bile bir nebze beni rahatlattı sağolun
cocugunuz ıcın düşünün kendı hayatınız ıcin umudunuzu kaybetmişsınız ama çocuğunuzu kurtarın .Eşimin çok borcu vardı buraya geldiğimde çok şükür bitmek üzere artık birikim yapmaya çalışıcam artık ne kadar sürerse beni burdan kurtarıcak kadar yapınca ayrılıcam inşallah nasip olursa şuan tek kurtuluşum bu