• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

caresizlik!

♥gözyaşı♥;15500247 .!.:

Arkadaşım zaten yeterince hayal kırıklığı yaşamışsın. Senin şuan ki durumun suya düşen yılana sarılır misali. Yani sen o kişiyi hayallerinin merkezinden düşen adamın yerine oturtmaya çalışmışsın ama inan ki bu olayın sonu seni çok yaralar. kaldı ki bu gün sevdiği kıza bi başkasından hoşlandım diye kolayca hiç çekinmeden sadakatsizlik yapabilecek bir karaktere sahip olan adam yarın sana da yapar aynısını. Karakteri olan insan bir insanla beraberken başkasına yan gözle bakmaz. Eğer karşısında ki insanı sevmiyorsa ve gönlü başkasına kayacaksa beraber olduğu insandan namuslu bir şekilde ayrılır ve ondan sonra belki başka yollar arar ama birini severken bir başkası sevilmez. Sana gönlü kayıyorsa beraber olduğu insanı sevmiyo ama gönül eğlendiriyo demektir. Yani bu gün ona yarın sana olur aynısı. Hem daha yeni ayrılmışsın nişanlından kafanı dinle, kendini dinle bir müddet. Zaman ver kendine. Yoksa bu hayatta altından kalkamayacağın bir yara alırsın ve inan acısı daha büyük olur.

cok haklisin, sanirsam bana suan sadece zaman iyi gelecektir.. gerisinide zaten hayirlisiyla zaman beraberinde getirir.

bu ne ya resmen ben diğer kızı seviyorum senle de hoş vakit geçiriyorum demiş çocuk ağzıyla demese de
esas kız o seni de vakit doldurduğu eğlence niyetine muhabbet ettiği kız yerine koymuş
bence topukların popona değercesine koş kaç bu adamdan :)
ayrıca hooop dur bakalım ne çabuk anladın doğru adam olduğunu???
bak doğru adam diye düşündüğün ne işler çeviriyormuş. bu nişan evresinden sonra hemen birine doğru adam sıfatını takmaya çalışma bence biraz süre ver kendine. değmeyen insanları hayatınızdaki mükemmel erkek yerine koyup incinmeyin.

evet haklisin söylediklerinde, dogru kisi oldugunu düsünmemde biliyorum saka gibi aslinda, ama o degisik geldi bana, namazinda niyazinda olmasi, cocugun efendiligi falan, bizim burda ben ilk defa öyle biriyle tanistim, cocuk öyle eglencesinde degil anladigim gördügüm kadariyla..

Etme bulma dünyası.
Birgün o kız gibi sende aldatılırsın belki ne kadar iğrenc bir konum yüzüne bile bakma.

Son düzenleme:
ilk nisanlindan ayrilali cok az bir zaman olmus
kendini hemen kaptirma bilmedigin insanlara
kiz arkadasi bilseki seninle konusuyor
uzulmezmi?
yada sen o kizin yerinde olsaydin mutlu olurmuydun?
bence biraz kafani dinle..
zaman sana daha iyi insanlar cikartir
namazinda niyazinda diye guvendigin dusundugun adam
baskasiyla sevgili sonucta
diyelimki senin icin ayrildi bu bile soru isareti olusturur insanin kafasinda

Back
X