• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkisinden çıkamıyorum 🥺

Öyle maalesef... küçük bir şehirde yaşıyorum, hemen duyulmuştu olay ancak ben o çocuğun annesi olduğunu bilmiyordum. Tanıdık bildik biri olunca extra kötü oldum. %89u yanmış gibi şeyler duydum ama emin olmadığım bilgiyi paylaşmak istemediğim için yazmadım. Bunların hepsi çocuğun gözünün önünde yaşanıyor. Yandığı sırada misafirler de varmış evde. Sessiz bi çocuk, kardeşim de hakkında pek bir şey bilmiyor. Bu olaydan sonra yakınlaşsam ona acıdığımı düşünür mü diye çekiniyor. Umarım ortada kalmaz yavrucaklar, sağ olun yanıtınız için🥺💗

Nasıl misafirlerin önünde yanıyor? E neden söndürmemişler kadının %90'ının yanmasını seyretmişler? Kendi kendine nasıl alev aldı bu kadın. Hayatımda duymadım böyle saçma bir şey

misafir varken bir kişi nasıl yanıyor
nasıl iş bu
Çayı sıcak tutmak için jeller mi ne varmış, inanın tam bilmiyorum ama kadın mutfağa çay tazelemeye gittiği vakit dikkatsizlikten patlamış o jel, direkt kadının üstüne. İçeridekiler zaten direkt ambulans vs aramış, çocuk da içeride, yani herhangi bir yangın vs yok ortada. Tam olaya vakıf olmadığım için ayrıntı veremedim ancak kaza sonucu yandığını biliyorum ve yukarıda da belirttim.

Nasıl misafirlerin önünde yanıyor? E neden söndürmemişler kadının %90'ının yanmasını seyretmişler? Kendi kendine nasıl alev aldı bu kadın. Hayatımda duymadım böyle saçma bir şey
O kısımlara inanın pek vakıf değilim, sadece mutfakta bir kaza sonucu yandığını biliyorum. Hastaneye ulaşana kadar olan olmuş kadıncağıza.

Hepinize merhaba. Kardeşimin sınıf arkadaşının (10.sınıf) babası yaklaşık 3 sene önce kanserden vefat etmiş. İki gün önce ise annesi yandığı için -maalesef ayrıntı veremiyorum- hastaneye kaldırıldı çocuğun gözünün önünde. Cayır cayır yanmış bildiğiniz ve bugün vefat haberi geldi. Okulda 10.sınıfların yazılısı sırf bu sebepten iptal oldu, çocuk en son benden bu kadar deyip intihara meyilli şekilde konuşmuş, destek olabildiği kadar olmuşlar yavrucağa. İki kardeşler, küçüğü kaç yaşında nasıl napıyor bilmiyorum tam. O kadar üzücü bi olay ki duyduğumdan beri etkisinden çıkamıyorum. Ağlamaktan gözümüz şişti kardeşimle. Öte yandan çocuğa üzülüp duruyoruz, kendine zarar verirse? Kötü şeyler yapmaya kalkışırsa? Lise çağında ergen bir erkek. Ne yapacak annesiz babasız ortalıkta. Neler yapabilirim, nasıl yardımcı olabilirim, nasıl etkisinden çıkabilirim hiç bilmiyorum. Öyle bir iç dökmek istedim sadece. Öksüz kalan yavrucaklar için de dua ediverirseniz çok makbule geçer. Son zamanlarda aldığım ölüm, uyuşturucu, intihar haberlerinden gerçekten psikolojim çok bozuldu.
Hayat böyle maalesef.
Okulunda psikolojik danışman vardır o gerekli önlemleri alıp gerekli yönlendirmeleri yapıyordur.
Evet zorlu bir imtihan ama imtihan işte...
Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah, amin.

Çayı sıcak tutmak için jeller mi ne varmış, inanın tam bilmiyorum ama kadın mutfağa çay tazelemeye gittiği vakit dikkatsizlikten patlamış o jel, direkt kadının üstüne. İçeridekiler zaten direkt ambulans vs aramış, çocuk da içeride, yani herhangi bir yangın vs yok ortada. Tam olaya vakıf olmadığım için ayrıntı veremedim ancak kaza sonucu yandığını biliyorum ve yukarıda da belirttim.
Edit: şimdi kardeşimden öğrendim, misafirler görüp kadını oracıkta bırakıp gitmiş. Küçük kardeşi annesini yandıktan sonra görmüş. Ve sanırım patlayan şey tüp gibi bir şey. Bu kadar korkunç olduğunu bilmiyordum ben de. Saf saf herhalde müdahele eden olmuştur sanmıştım 😟

Edit: şimdi kardeşimden öğrendim, misafirler görüp kadını oracıkta bırakıp gitmiş. Küçük kardeşi annesini yandıktan sonra görmüş. Ve sanırım patlayan şey tüp gibi bir şey. Bu kadar korkunç olduğunu bilmiyordum ben de. Saf saf herhalde müdahele eden olmuştur sanmıştım 😟
Çok korkunç, Allah'ım muhafaza et. Çok üzüldüm çocuklara inşallah sahip çıkan devlet belediye,okul ne bileyim yetkili kişiler olur. Allah'ım yardım et 🙁

Çok korkunç yaa, cahillik gerçekten.

Anneye ve çocuğa çok çok üzüldüm. O halde bırakan misafirlere ise sadece lanet okuyabilirim.
Çocuk şimdi nerede kalıyor yavrucak

Back
X