çaresizlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
ya ben çok sıkıldım iki çocuğum var eşimle yalnız yaşıyordum ama bir aydır kayınvalidem ile kayınpeter var onların yanında bağıramıyorum üzerlerine alınıyorlar ben titiz bir bayanım çocuklar küçük ev iş çamaşır bulaşık ütü temizlik yemek hep benim elimde yardım edende de yok çocuklatrada ben bakıyorum yardım edin içim çok dolu kendimi köle gibi zannediyorum hep oğullarını övüyorlar oğlum şöyle oğlum böyle..... tamam seviyorum onları ama yalnız yaşamaya alışmışım ağır geliyor o yüzden ne yapmalıyım.................
onlara iyi davranmak zorundayım işte sizin için bunu yaptık şunu yaptık diye sürekli konuşuyorlar mecburum onlara hizmete öleceğe kadar hizmet edeceksiniz diyor kayınvalidem cevaplarınızı bekliyorum
AZ KALDI GİTMELERİNE 13 GÜN SADECE NE OLDUĞUNU MERAK EDERSENİZ SEDEF OLDUM SIKINTIDAN BİRAZ DAHA SABIRLI OLMAM LAZIM SİZ NE YAPARDINIZ BENİM YERİME

Son düzenleme:
Valla Allah kolaylık versin canım. Ne diyebilirim bu konuda bilemiyorum çok zor bir durum. Eşin ne diyor bu duruma? Niye sizinle kalıyorlar ki?

canım ilk başlarda zor gelir ama.evlenmeden önce eşinede alıştn zamanla sonuçta.tabi siz bakıcaksınız allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi.oğlunuda övmesi normal sen çocukların yeni doğduğunda şöle agulada falan diye herkese anlatmışsındır.annelik duygusuda ölene kadar bu şekilde ilerliyo işte onada bişey diyemezsin
sende kayınvalide olucaksın unutma
bide kulak ardı et sölenenleri herşey daha güzel olur.of daraldım sıkıldım dersen dipsiz kuyuda bulursun kendini unutma

geçici olark mı kalıyorlar?
neden, ölene kadar hizmet ediceksiniz ,gibi sivri bir laf kullanılır ki?
çok şey mi yaptılar sizin için.. ev?iş?

Allah sabır versin ben altlı üstlü oturuyorum o bile bazen zor oluyor. Yazınızdan anladığım kadarıyla siz sakin ve çok saygılı birisiniz. Yani şahsen ben olsam kendimi o kdar yıpratmaz olduğum gbi olurdum ama herkes aynı değil tabi :) Ama bence bu konuyu uygun bir dilde konuşarakta halledebilirsiniz gibi geliyor.. En azından yükünüzü manevi olarak hafifletmiş olursunuz.. Bunu yapabilir misiniz?

Çok sabırlı ve iyi bi insansın demekki,ben olsam bunca şeyi birarada yürütemeyip ortalığı velveleye vermiştim herhalde Eşinin bu konuda tutumu önemli. Onunla paylaş bu düşüncelerini,belki onun bu konuyla ilgili hepinize iyi gelecek fikirleri olabilir

biraz surat salla çocuklara bağır boşver alınsınlar üzerlerine yemizlk yap ne bilim ayağınn yanındn süpür kaldırt filan rahatsızlık duysunlarki gitsinlr ne o kamp kurmuşlar evlermi yok ohh hizmetçi diyemi almışlr gelinsin köle deil..kızları yokmu gitsinler onlara emrivaki işleri hiçs evmm şahsen kaynanam gelip kalıcam diyemz evi başınamı yıkılmış alalhım ya ..bende rahatıma düşkünüm kendimi senin yerine koydumda çıldırrırdım valla afra atfra yaopardım eşime..rahat olamıyorum annenle baban 1 aydır burda giymeyi düşünmyrlrmı vs konuş bi eşinle..sıkma canını..tamm saygı duymk hizmt hürmet etmk sevapta ..bunlarda aşırı yani emrivakilk ne ya asla akbule tmezdm bana ters teeprdi..mecbursnz diyince mecburiyetten deil saygıdn hürmetten yapıarım de yoksa hangi kız hizmete mecburdur de..

bende evlendigimden beri 8 yildir yanliz yasiyordum,kaynanamla kayin babam büyük eltimle yasiyorlardi 15 yil böyle yasadilar sonra bi alt kaltda ev tutdular geceleri sadece yatmaya gidiyorlardi,en kücük kaynim evlendi kayinbabamlar evlerini ona verdiler.gecen sene 6 ay kayinbabamla kaynanam bana yatmaya geldiler.türkiye gitdiler 6 ay kalip geri geldiler,yine bende kaliyorlar,evlerinde yerde var ama onlar rahatsiz olmasinlar gece rahat etsinler diye bana geliyorlar.onlar zaten yillardir böyle yasamaya aliskinlar hep birlikte,ben 8 yildir ayrigim cok zor oluyor bu durum aliskin degilim bende sizin gibi ne yapacagimi bilmiyorum konuyu görünce benim icimi dökesim geldi :)) ben ne yapacagimi bilmiyorumki birseyde diyemiyorum yanlis anlasilir onlari istemiyormusum durumunada düsmek istemiyorum insallah biran önce düzelir durumlarimiz canim

cok teşekkür ederim cvap için kayınpeter de beyin tümörü var ameliyat olacak o yüzden yanımdalar kalıcı değiller ama ben geriliyorum temizlik yapamıyorum diye kayın babamı çok severim bu arada bir kere bile gelin demedi hep kızım diye hitap eder o yüzden saygıda kusur etmiyorum

teşekkür papatya peri beni çözdün ben böyleyim çok rahatlattın nerelisin yoksa beni tanıyonmu

canım,sağlık gibi bir sorun varsa, temizliği titizliği biraz ikici plana atacaksın ..
evet tek başına gibi rhat edemezsin evinde ama ,başka çıkış yok ...

bır sure ıdare edın zaten kalıcı degıllermıs ...
onlar gıttıkten sonra ıstedıgınız gbı temızleyın evınızı...

Çok iyi yapıyorsun canım sen yine öyle yapmaya devam et bak gör kazanan sen olacaksın :)

kayınvalidem sürekli yatıyor sürekli hastayım diyor o laflarından sıkılıyorum cok bunaldım kayınpeter hasta ama kayınvalide hastayım diyor anne bana az yardım edermisin dediğimde bende iş beklemeyin benden iş geçti kendin yapacan diyor ben 28 kayınvalidem ise 55 yaşında sıkılmakta haklı değilmiyim ben yAAAAAAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…