ya ben çok sıkıldım iki çocuğum var eşimle yalnız yaşıyordum ama bir aydır kayınvalidem ile kayınpeter var onların yanında bağıramıyorum üzerlerine alınıyorlar ben titiz bir bayanım çocuklar küçük ev iş çamaşır bulaşık ütü temizlik yemek hep benim elimde yardım edende de yok çocuklatrada ben bakıyorum yardım edin içim çok dolu kendimi köle gibi zannediyorum hep oğullarını övüyorlar oğlum şöyle oğlum böyle..... tamam seviyorum onları ama yalnız yaşamaya alışmışım ağır geliyor o yüzden ne yapmalıyım.................
onlara iyi davranmak zorundayım işte sizin için bunu yaptık şunu yaptık diye sürekli konuşuyorlar mecburum onlara hizmete öleceğe kadar hizmet edeceksiniz diyor kayınvalidem cevaplarınızı bekliyorum
Çok sabırlı ve iyi bi insansın demekki,ben olsam bunca şeyi birarada yürütemeyip ortalığı velveleye vermiştim herhaldeEşinin bu konuda tutumu önemli. Onunla paylaş bu düşüncelerini,belki onun bu konuyla ilgili hepinize iyi gelecek fikirleri olabilir
cok teşekkür ederim cvap için kayınpeter de beyin tümörü var ameliyat olacak o yüzden yanımdalar kalıcı değiller ama ben geriliyorum temizlik yapamıyorum diye kayın babamı çok severim bu arada bir kere bile gelin demedi hep kızım diye hitap eder o yüzden saygıda kusur etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?