Çaresizlik :(

falone

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
517
126
323
Kızlar merhaba. Bir haftadır kalbim çok hızlı çarpıyor. Nefes alamıyorum. Bayılacakmış gibi hissediyorum. İçim sıkılıyor sanki dünya yıkılmış da altında kalmış gibi. Kardiyoloji ye gittim ayrıntılı inceleme yapıldı fakat bir sorun çıkmadı. Sadece tiroid değerlerim yüksek çıktı. Çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. Ölecek gibi hissediyorum kendimi. Ailem, eşim herkes çok üzülüyor ama bir türlü atlatamıyorum :( Daha önce böyle bir şey yaşayan ya da önerileri olan varsa minnettar olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Fal baktiracagim diye ard arda 3 Turk kahvesi ictigimde basima gelmisti ayni durum ama ertesi gune gecmisti. Acaba size carpinti yapan birseyler mi yiip iciyorsunuz son gunlerde o_O

Fal baktiracagim diye ard arda 3 Turk kahvesi ictigimde basima gelmisti ayni durum ama ertesi gune gecmisti. Acaba size carpinti yapan birseyler mi yiip iciyorsunuz son gunlerde o_O
Bana da önceden ara sıra oluyordu ama bikaç dakika sonra geçiyordu. Bu kez bir haftadır devam ediyor ve nefes bile alamıyorum :(

Bana da önceden ara sıra oluyordu ama bikaç dakika sonra geçiyordu. Bu kez bir haftadır devam ediyor ve nefes bile alamıyorum :(
Bir de psikologa gitmeyi deneyin belki de ruhen bir buhran donemindesiniz. caninizi sikan seyler yasadiniz mi son zamanlardA

Sıkıntili bir donemde misiniz sizi strese sokan bisey var mi ? Belki ondan olabilir bende cok stres olunca, heycanlaninca oyle oluyorum ama yine baska bir doktora gidin iciniz rahat etsin . Gecmis olsun bu arada

Çay kola kahve tüketimi sonucu ya da
Panik atak olabilirsiniz
Geçmiş olsun

Sıkıntili bir donemde misiniz sizi strese sokan bisey var mi ? Belki ondan olabilir bende cok stres olunca, heycanlaninca oyle oluyorum ama yine baska bir doktora gidin iciniz rahat etsin . Gecmis olsun bu arada
Teşekkür ederim. Aslında çok stresli bi yaşamım yok. İşten ayrıldım iki hafta önce. Tüm gün evde tekim. Ailem başka şehirde. O yüzden mi bunaldım acaba diye annemlerin yanına geldim ama hala aynıyım ne yazık ki :(

Doktorum çok hafif düzeyde antidepresan be kalbi rahatlatan bi ilaç verdi. İçiyorum ama hala aynıyım 3 gündür içiyorum :KK43:

eger panik ataksaniz 3 gunde gecmez zaten
surekli kendinize iyi oldugunuzu tekrarlayin ve cok bunaldiginizda cami acarak düzenli nefes egzersizleri yapin

Cnm panik atak olabilirsin bu aralar çok stres yasadinizmi

Kızlar merhaba. Bir haftadır kalbim çok hızlı çarpıyor. Nefes alamıyorum. Bayılacakmış gibi hissediyorum. İçim sıkılıyor sanki dünya yıkılmış da altında kalmış gibi. Kardiyoloji ye gittim ayrıntılı inceleme yapıldı fakat bir sorun çıkmadı. Sadece tiroid değerlerim yüksek çıktı. Çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. Ölecek gibi hissediyorum kendimi. Ailem, eşim herkes çok üzülüyor ama bir türlü atlatamıyorum :KK43: Daha önce böyle bir şey yaşayan ya da önerileri olan varsa minnettar olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben yaşadım. Bende kalp ritm bozukluğu çıktı. Ancak bu sure zarfında dahiliye doktoru önce tiroid testi istemişti. Değerlerinizin yüksekliğini yazmışsınız tiroid ile ilgili, buna bağlı olabilir.

Doktorum çok hafif düzeyde antidepresan be kalbi rahatlatan bi ilaç verdi. İçiyorum ama hala aynıyım 3 gündür içiyorum :KK43:
3 günde fayda etmez antidepresan en az 1 2ay geçmeli troid ilacı kullanıyormusun o hastalıkta aynı belirtiyi verir ben dede vardı ilaçla geçti çünkü

3 günde fayda etmez antidepresan en az 1 2ay geçmeli troid ilacı kullanıyormusun o hastalıkta aynı belirtiyi verir ben dede vardı ilaçla geçti çünkü
Pazartesi dahiliye doktoruna gidcem. Henüz tiroidle ilgili ilaç kullanmıyorum. Sende geçmiş olmasına çok sevindim. İnşallah ben de kısa sürede atlatırım :(

eger panik ataksaniz 3 gunde gecmez zaten
surekli kendinize iyi oldugunuzu tekrarlayin ve cok bunaldiginizda cami acarak düzenli nefes egzersizleri yapin
Yapıyorum bol bol da dua ediyorum ama beş dakika iyi hissetsem saatlerce kötüyüm. Teşekkür ederim.

Back
X