- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Panik atak belirtileri gibi miydi sende de? Nasıl geçti peki o süreçte neler yaptın?Ben yaşadım. Bende kalp ritm bozukluğu çıktı. Ancak bu sure zarfında dahiliye doktoru önce tiroid testi istemişti. Değerlerinizin yüksekliğini yazmışsınız tiroid ile ilgili, buna bağlı olabilir.
Öyle mi dersinne yazık ki bu ruh hallerinin sebebi troid. bende de var zaten stresli bir insanım
Teşekkür ederim yapmaya çalışıyorum ama uzun vadeli çözüm olmuyor. Çabalamaya devam ediyorumanksiyete (kaygı bozukluğu) olabilir. panik atağın bir alt versiyonu diyelim. kalp ilacına gerek yok, psikolojik bir durum. hayatınızda stresi azaltın, kafanıza herşeyi takmayın, sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışın, korkularınızla yüzleşin, size negatif enerji veren olaylardan ve insanlardan uzak durun. umarım geçici bir durumdur.
İlaç kullanacaksın istersen ruh hastalıklarına gidebilirsin. troid kaynaklı depresyon olduğunu düşünüyorum. troidin artması nabzı arttıran bir neden çarpıntıların sebebi de bu. tedavini aksatma. hatta doktora gitmeden önce düzenli olarak tansiyonunu ölç ve yaz.Öyle mi dersinBir anda dünya başıma yıkılmış gibi oldum. Sanki kötü bir şey olacakmış gibi iç sıkıntısı... Nasıl atlatıcaz bunu peki
![]()
Panik atak belirtileri gibi miydi sende de? Nasıl geçti peki o süreçte neler yaptın?
Aynısı annenim de başına geldi..ondada tiroid var ama bukadar şikayet çıkarmazmis. .kalp krizi geçirir tarzda rahatsızlık veriyordu. ..hiç bir şey çıkmadı ..en son bir hocaya gitti ve korkmussun bir şeyden dedi..yüreğin kalkmış dedo..neden olduğunu bilmiyoruz ya rüya gördü yada farkında olmadan bir şeyden çok korktu..okudu dua verdi .1 haftaya iyileşti ..şimdi öyle bir sorunu yokKızlar merhaba. Bir haftadır kalbim çok hızlı çarpıyor. Nefes alamıyorum. Bayılacakmış gibi hissediyorum. İçim sıkılıyor sanki dünya yıkılmış da altında kalmış gibi. Kardiyoloji ye gittim ayrıntılı inceleme yapıldı fakat bir sorun çıkmadı. Sadece tiroid değerlerim yüksek çıktı. Çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. Ölecek gibi hissediyorum kendimi. Ailem, eşim herkes çok üzülüyor ama bir türlü atlatamıyorumDaha önce böyle bir şey yaşayan ya da önerileri olan varsa minnettar olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bence piskolojik bir sorununuz var bendede olmuştu ölüm yada kalp kırizi korkusu anti deprasanla aştım çok şükürDoktorum çok hafif düzeyde antidepresan be kalbi rahatlatan bi ilaç verdi. İçiyorum ama hala aynıyım 3 gündür içiyorum![]()
Kötü bir şey yaşamadım şükür ama neden böyle oldu anlayamıyorum.Bence piskolojik bir sorununuz var bendede olmuştu ölüm yada kalp kırizi korkusu anti deprasanla aştım çok şükür
Troid için pazartesi gidcem doktora. Umarım kısa sürede geçer. Teşekkür ederimAntidepresnlar hemen fayda etmez.biraz sabir.uc hafta sonra normale donmeye baslarsin.troid carpinti yapar.onun icinde ilac vermesi gerekirdi doktor
Troid için pazartesi gidcem doktora. Umarım kısa sürede geçer. Teşekkür ederim
Şuan tam aynı şeyleri yaşıyorum. Kardiyoloji ye gidecegim. Kan testininde sonuçlarını bekliyorum.Kızlar merhaba. Bir haftadır kalbim çok hızlı çarpıyor. Nefes alamıyorum. Bayılacakmış gibi hissediyorum. İçim sıkılıyor sanki dünya yıkılmış da altında kalmış gibi. Kardiyoloji ye gittim ayrıntılı inceleme yapıldı fakat bir sorun çıkmadı. Sadece tiroid değerlerim yüksek çıktı. Çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. Ölecek gibi hissediyorum kendimi. Ailem, eşim herkes çok üzülüyor ama bir türlü atlatamıyorumDaha önce böyle bir şey yaşayan ya da önerileri olan varsa minnettar olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.