- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
canım benim zaten acelem yok, nedense o acele ediyo..Ne yapmalisin 3 aydir tanimaya calistigin biriyle evlenmemelisin mesela....Ne aceleniz var?
canım benim çok teşekkür ederim, çok güzel açıkladın ben de öyle tahmin ediyorum, ama bi yandan da yara bandı olmak istemiyorum, üzülüyorum bu duruma.. nişanı erteledik zaten, ama bu sefer de uzaklaştı benden.. eskiden kıskanan adam artık zerre kıskanmıyo.. bu gelgitlerden çok sıkıldım.. bi iyi bi kötü.. nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım, atlatabilirmiyiz bu durumu inan bilemedimCanım benim anladığım kadrıyla çok sevmiş çok acı çekmiş yeni sulara yelken açayım demiş ama bir geçiş dönemi yaşıyor. Seni seviyorsa bile büyük bir aşk değil. Eski ilişkisini tam atlatanamış. Şimdi biraz kafasınıd ağıtacak mutlu olma ihtimali yaratacak bir işişki olarak görüyor sizin ilişkinizi. Seninde biraz ağırdan alarak devam etmeni tabsiye ederim. Hemen duygularına kapılma sakin sakin devam et.
canım benim ben acele etmiyorum ki o diyo nişanlanalım evlenelim diye, tarihler belirliyo ailesine söylüyo geldi benim ailemle tanıştı tektaş aldı evlenme teklif etti.. benim anlamadığım madem kararsız neden böyle adımlar attı?Neden bu acele?
Hemen soz nisan felan?
Ayrica ben olsam kararsiz bi erkekle devam edemezdim. "Sen duygularindan emin degilsin,kafani dinle, ne yapmak istedigini bi kararlastir ve ondan sonra hazir oldugunda gel benimle konus" derdim.
Adamin gonlu su an baskasina kaysa kayicak bi vaziyette.
Kaysada hic bisey diyemezsin, adam zaten demis sana " zamanla severim belki seni, alisirim belki" diye. Sevmedigi besbelli.
Su an hala yanindasin sessiz sakince.
Boyle kaybetme korkusunu ortadan kaldiriyosun, buda kararsizligini dahada uzatiyor. Oysa yumurta kapiya dayndi yapsan daha hizlanicak bu karar verme sureci. Eger olsamza kendi yolunu cizersin yol yakinken. Sen boyle belirsizce devam ettikce dahada alisicaksin, kendince baglanicaksin, oysaki seni sevmeyen bi adama. Bu ilerde cok aci vericek sana cok.
Belkide o evlendi bende evlenmeliyim gibi bir sebeple istiyordu nişanı. Soğuduysa uzaklaştıysa sizin ilişkinize adapte olamıyor demekki. Yara bandı olmak istemiyprum diyerek çok güzel özetlemişsin olayı. Zamanla rengini belli eder bence üsteleme.canım benim çok teşekkür ederim, çok güzel açıkladın ben de öyle tahmin ediyorum, ama bi yandan da yara bandı olmak istemiyorum, üzülüyorum bu duruma.. nişanı erteledik zaten, ama bu sefer de uzaklaştı benden.. eskiden kıskanan adam artık zerre kıskanmıyo.. bu gelgitlerden çok sıkıldım.. bi iyi bi kötü.. nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım, atlatabilirmiyiz bu durumu inan bilemedim
napayım peki canım sıcak mı davranayım, o aramadan armayayım mı? nasıl konuşayım?Belkide o evlendi bende evlenmeliyim gibi bir sebeple istiyordu nişanı. Soğuduysa uzaklaştıysa sizin ilişkinize adapte olamıyor demekki. Yara bandı olmak istemiyprum diyerek çok güzel özetlemişsin olayı. Zamanla rengini belli eder bence üsteleme.
canım benim ben acele etmiyorum ki o diyo nişanlanalım evlenelim diye, tarihler belirliyo ailesine söylüyo geldi benim ailemle tanıştı tektaş aldı evlenme teklif etti.. benim anlamadığım madem kararsız neden böyle adımlar attı?
niyeti ciddi ciddi olmasına da şu son yaşananlardan sonra ağzından nişan lafı çıkmıyor, erteleyelim dememden kaynaklı mı bilmiyorum, gelecek hakkında konuşmadan normal sohbet ediyoruz.. bi yandan da kendimi suçluyorum keşke üstüne gitmeseydim diye, ama napayım günde 2 defa arıyo, hiç mesajlaşmıyoruz ve bi soğuk bi sıcak.. ondan yaptım öyleCnm daha birbirinizi yeni taniyorsunuz zamanla onun güvenide gelecektir sana seni tanidikca biraz rahatca taniyin birbirinizi öyle diyorsa sende madem biraz rahat birak zaten dedigin gibi niyeti ciddiyse mutlaka oda adim atar
ısrarla unuttum ben onu sevmiyorum artık saçmalama, onun canı cehenemme ama artık ihtiyatlı davranıyorum, 2 senedir hayatımda kimse olmadı ondan sonra, ilk sen oldun o yüzden böyle zamanla aşarım dedi.. ama inatla unuttuğunu onu zerre kadar sevmediğine yeminler ediyo..Bi gidip bi gelenlerden bu.
Ne istedgini oda bilmiyor.
Gozunu boyamasin bunlar.
Bana sen " bi ilgili bi ilgisiz' deseydin, ben sana baska bi sebeptendir soguklugu gecer zmanla derdim. Ama dumduz soylemis adam boyle boyle demis. Aklim gonlum azda olsa o eski sevgilide demis. Seni zamanla severim demis, belki demis.
Akilli ol.
Kendini kendi ellerinle bilinmez bi yola itme.
Uzak dur bi muddet.
Bakalim ozleyecekmi seni.
Valla ben olsam hiçbir şey yokmul gibi davranırdım. Sıcak davranırdım bir taraftanda kendimi bana aşık olmama ve bu işin bitme ihtimaline hazırlardım. Şakalaşırdım konuşmalarımızı zevkli hale getirirdim. Sorgulamazdım. Soğukluğu devam edersede bu iş olmayacak der uzaklaşırdım. Ama olayları sen daha iyi biliyorsun adamıda daha iyi tanıyorsun. Düşünüp kendine göre yorumla. Ama üzülmeyeceğin şekilde hateket et.napayım peki canım sıcak mı davranayım, o aramadan armayayım mı? nasıl konuşayım?
ısrarla unuttum ben onu sevmiyorum artık saçmalama, onun canı cehenemme ama artık ihtiyatlı davranıyorum, 2 senedir hayatımda kimse olmadı ondan sonra, ilk sen oldun o yüzden böyle zamanla aşarım dedi.. ama inatla unuttuğunu onu zerre kadar sevmediğine yeminler ediyo..
çok teşekkür ederim canım.. ben de öyle yapıyorum şu an bakalım işe yarıcak mı..Valla ben olsam hiçbir şey yokmul gibi davranırdım. Sıcak davranırdım bir taraftanda kendimi bana aşık olmama ve bu işin bitme ihtimaline hazırlardım. Şakalaşırdım konuşmalarımızı zevkli hale getirirdim. Sorgulamazdım. Soğukluğu devam edersede bu iş olmayacak der uzaklaşırdım. Ama olayları sen daha iyi biliyorsun adamıda daha iyi tanıyorsun. Düşünüp kendine göre yorumla. Ama üzülmeyeceğin şekilde hateket et.
Canım olmazsada demekki böyle olması gerekiyormuş de üzülme. Evlilikte çok zor. Hayırlısı olsun ikiniz içinde.çok teşekkür ederim canım.. ben de öyle yapıyorum şu an bakalım işe yarıcak mı..
inandırıcı konuştuğunu düşünüyorum, çünkü dürüst davranıyo bana.. yani sevmekte zorlanıyorum lafını söyleyebilen bi insan heralde unutamasa onu da söylerdi diye düşünüyorum.. ve dindar biri, yalan yere yemin etmez diye düşünüyorum.. bi de kız evlenmiş gitmiş, hala onu sevme ihtimali var mı? olabilir mi ki böyle bişey?Peki bu sozlere sahit olan sen, ne dusunuyosun? Gercektende unutmusmudur? Inandiricimi konustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?