- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
iyi geceler kızlar.. burda daha önceden birinden bahsetmiştim, ciddi yaklaştığını evlenmek istediğini söylemiştim size.. 3 aydır tanısıyoruz, 2 aydır sevgiliyiz, ancak sorunlar var aramızda.. sorun şu ki, bana ilgisizmiş gibi geliyo.. örneğin günde sadece 2 kere konuşuyoruz, hiç mesaj atmıyo çünkü mesajı sevmiyomuş.. ve bazen soğuk konuşuyo bazen sıcak konuşuyo.. o soğuk konuştukca ben neden soguksun diyorum her seferinde yok bişey diyo.. en son gecen yine sordugumda ben sana yakınlaşamıyorum sen engelliyosun dedi.. nasıl yani dedim, ne bileyim arada bi duvar var sanki anlatamıyorum, mesela seninle oturup şakalaşıp elini tutabilirmiyim dedi, tutarsın tabi ki ne var bunda dedim.. ben ilişkilere alışık değilim, başlarda bu durumumdan memnundu ancak şimdi böyle dedi şaşırdım.. ben de yoksa sen sevmeye tövbe mi ettin dedin.. bunun 2 sene önce bi sevgilisi olmuş 2 sene çıkmışlar kıza deli gibi aşıkmış sonra kız ayrımış bundan, anlaşamıyolarmış zaten, sonra kız gitmiş 4 5 ay sonra bi başkasıyla evlenmiş.. üzerinden 2 sene geçti.. sen sevmeye tövbe mi ettin diyince bana dedi ki öyle bişey varmış cidden, insan birini gercekten çok sevince bidaha sevmekte zorlanıyomuş öyle diyolar dedi.. nasıl yani sende mi öylesin dedim, üstüme gelme dedi konuyu kapattı.. ben herşeyi sorguluyomuşum.. benimle konuşurken öylesine sıkılmış bi haldeydi ki anlatamam.. tamam benim de hatalarım var ben de üstüne gidiyorum bazen, kıskanıyorum ama bunu söylemesi gerekirmiydi.. beni zamanla severmiş niye sevmesinmiş.. benimle niye evlenmek istiyosun ozaman dedim, mutlu olmak istiyorum, seni beğeniyorum hoşlanıyorum zamanla da severm dedi.. 1 ay sonra nişan yapıcaktık, bence erteleyelim biz bu nişanı, aramızda sıcaklık oluşması lazım dedim.. bu arada uzak şehirlerdeyiz.. uzaktan uzağa mı ısıncaz dedi.. allahım ne kötü bi akşamdı.. beni kendi halime bıraksan kasmasan rahat bıraksan hersey daha güzel olur dedi.. ben de seni kendi haline bırakıyorum ozaman bu konuları bidaha hiç açmıcam, ister sev ister sevme, akışına bırakalım ozaman dedim.. ama benden sana bi tavsiye, kendini yeniden birini sevmeye zorla bu böyle olmaz dedim.. sütten ağzı yanmış, ihtiyatlı davranıyomuş.. bu olay 3 gün öce yaşandı, 3 gündür bi sıcak bi soğuk, ben bişey yokmuş gibi davranıyorum, ama hala uzak.. ne yapmalıyım kızlar nolur yardım edin.. kurcalayarak sorgulayarak ben mi bozmuşum herşeyi? bana yakınlaşamamasının sebebi ben miyim onun dediği gibi?
Son düzenleme: