çaresizlik

Benim cocugum yok bazi nedenlerden ötürü . ve en onur kirici lafi

Cocuk yapiyorsan yap yapmiyorsan cek git dedi

Beni sevmiyor

Kizgin bile olsa insan sevdigine bole bisey diyemez cunku

Hangi mantık hangi kafada bu ADAM !!
Seven adam çocuğu olmayan kadına destek çıkar ya !Allahtan geldiğini bilir
Siparişle mi çocuk gelir tövbe estağfurullah...

Öncelikle herkese merhaba

Bu mesaji gercekten, hayattan vazgecmeyi düsündüğum an yaziyorum

Aşırı kırgın, yorgun, bitmiş...

Eşim olacak kisiyle bir kac gundur kavgaliyiz sebebini hatırlayamıyorum bile

Boyle huylarimiz var tartisiriz ama neden oldugunu bile hatirlamayiz

Soğuğuz kac gundur yani.

Ailesiylede konusmuyorum ayrica ve onlardan hicbiseyin evime girmesini istemiyorum esimde bana saygi duyar, getirmez bisey

Ama aramizin bozuk oldugundan istifade
Elinde biseylerle geldi bugun yiyecek biseylerler ailesi gondermis

Neden yapiyosun bunu die sordum, tabiki tartistik ve is buyudu

Zaten aramizda bozuk ya! Bussuru sey soledi

Cocuk'tan girdi ,kinciligim kalmadi, vicdansizligim kalmadi, hastaligim kalmadi, bir cok sey işittim ama susmadim,
Zaten susmak istesemde susamam huyum cok kotu bu konuda

Sonuc bosanma lafini agzina aldi

Eve terk edecekmis bosanma davasi acacakmis

Evden gidiyordum, git bidaha gelme dedi..

Cekti gitti..

Simdi ben ne mi yapiyorum

Tamamen gitmekle gitmemek arasinda kaldim

Dedimya hayattan sogudum
Dusundugum anacigimla babacigim
Yoksa coktan bitmistim ben

Uzun oldu kusura bakmayin yazmak istedim

Ne yapacagim bilmiyorum
Daha dogrusu istedigimi yapamiyorum
Eşinizi seviyor musunuz? Yaptığınızdan pişman mısınız? Çocuğunuz var mı? Ekonomik durumunuz yerinde mi? Ayrıldıktan sonra pişman olacağınızı düşünüyor musunuz? Bu soruların cevabı siz de kararınız buna göre şekillenmeli.

Ama olmeyi falan dusunmek sacmalik
O gitsin nereye gidecekse
Lutfen saglikli dusunun
Cocuk olmamasinin sebebi nedir ?
Tup bebek falan olmuyor mu ?

Haklisiniz ama o kadar cok bunaldim ki annecigimle babacigim mahvolurlar die kendime bisey yapamam.

Cocuk konusu iyikide olmamis beni sevmeyen bi adama cocuk vermem zaten.

Eşinizi seviyor musunuz? Yaptığınızdan pişman mısınız? Çocuğunuz var mı? Ekonomik durumunuz yerinde mi? Ayrıldıktan sonra pişman olacağınızı düşünüyor musunuz? Bu soruların cevabı siz de kararınız buna göre şekillenmeli.

Hayir malesef hicbirseyim yok. Pisman olmam gibi geliyor.
Yikilan hayeller disinda

incir çekirdeğini doldurmayacak konudan boşanılır mı? siz görüşmek istemeseniz de ailesi eline bir kap yemek vermiş diye kavga çıkarılır mı? anlamadım ben sizi

Hmm olaylar büyük değilse ben iki tarafı dinlemeden yorum yapmak istemem asla. Ama öfkeli ve ağzını tutamıyorsan zaten boşanmaya er ya da gec gider bu tartışmalar cok sık yaşanıyorsa. İyi düşün ve ailenle bir konus.

Hayir malesef hicbirseyim yok. Pisman olmam gibi geliyor.
Yikilan hayeller disinda
Güvencesiz hayat bekar bir kadın için bile zor iken sizin için daha zor olacaktır, kendinizi düşünün.fevri davranmayın.ileriye dönük planınız yok anladığım kadarıyla, duygusal hareket etmeyin.sakin olun.eşiniz hatalıdır doğal hepimiz hatalıyız, ama ayrılmayacaksanız biraz verici olun, beklentisiz.mantığı elden bırakmayın.

Bir de eşinizin ailesini istediğiniz kadar sevmeyin onu her daim ailesine teşvik etmelisiniz. Anne babanın önüne bir şey geçmemeli. Sonuçta size saygı duymuş ve ailesiyle muhattab olmanız icin baskılamamis. Kendisi istediği gibi görüşsün. Sanırım zor bir insansınız.

Bence eşinizin ve sizin sakinleşmesi lazım. Öfkeyle söylediği için belki de size neler dediğini bile unutmuş olabilir. Nereye gittiği hakkında bir fikriniz var mı peki ? Ailesinden birşeyler getirdiyse demekki ailesinin yanına gitmiş . Bilemiyorum ama ailesi dolduruşa getirmiş olmasın günahlarını da almak istemem . Severek mi evlendiniz peki yoksa görücü usulü mü ?

Hmm olaylar büyük değilse ben iki tarafı dinlemeden yorum yapmak istemem asla. Ama öfkeli ve ağzını tutamıyorsan zaten boşanmaya er ya da gec gider bu tartışmalar cok sık yaşanıyorsa. İyi düşün ve ailenle bir konus.

Çok sıklaştı evet 5 yildir evliyiz

Sona dogru geldik bu cok belli

Babam yaşlı ona bisey olmasindan korkuyorum derin mevzu

Cıkmazdayim anliyacaginiz

Çok sıklaştı evet 5 yildir evliyiz

Sona dogru geldik bu cok belli

Babam yaşlı ona bisey olmasindan korkuyorum derin mevzu

Cıkmazdayim anliyacaginiz
Çıkmazın ne olduğunu ben cok iyi biliyorum, ama insan en son raddeye geldiğinde çıkabiliyor zaten. Aranızda aşılmayacak problemler yoksa yerinizde olsam ben bırakmam eşimi.

Bence eşinizin ve sizin sakinleşmesi lazım. Öfkeyle söylediği için belki de size neler dediğini bile unutmuş olabilir. Nereye gittiği hakkında bir fikriniz var mı peki ? Ailesinden birşeyler getirdiyse demekki ailesinin yanına gitmiş . Bilemiyorum ama ailesi dolduruşa getirmiş olmasın günahlarını da almak istemem .

Ailesi dordurdu evet cunku yeni yeni laflar vardi agzinda belliki yeni duymus oda..

İse gittigini dusunuyorum

Çıkmazın ne olduğunu ben cok iyi biliyorum, ama insan en son raddeye geldiğinde çıkabiliyor zaten. Aranızda aşılmayacak problemler yoksa yerinizde olsam ben bırakmam eşimi.

Ahh cok tesekkur ederim o kadar ihtiyacim varmiski bu soze anlatamam , umarim bende çikarim

Keske degecek biri olsa dunyayi karsima alirim
Ama o ailesine verdigi degerin bir gramini bana vermiyor

Evet islerim vardi disarida hazirlaniyordum ona istinaden git ve gelme dedi

Digeri ise cook baska gitmek hayattan herkesden herseyden gitmek

Evet islerim vardi disarida hazirlaniyordum ona istinaden git ve gelme dedi

Digeri ise cook baska gitmek hayattan herkesden herseyden gitmek
Peki canım nereye istersen git nediyim şimdi ben çok başka bişeyden bahsettim aslında ama nyse.
Allah yardımcın olsun

Back
X