çareyi yasaklamakta buldum

kimsebilmez0

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
32
0
16
Ankara
daha önce anlatmıştım burdan erkek arkadaşımın telefonun da mesajlar yakalamıştım
neyse etraflıca konuştuk bu konuyu açıklıkla....aramızda duygusal bağ yok dedi...ne diyim dedim arkadaşken ne halde yakaladım sizi şimdi bağ yok derken evlenirseniz şaşırmam dedim.onunla asla evlenmem dedi.mezhep farkı olduğunu ailelerin asla anlaşamayacağını kız eğitimli olduğu için kendisinin geri planda kalacağını söyledi.oysa ki ben böyle bahaneler yerine onu sevmiyorum demesini beklerdim.yani seviyorum da demedi aslında ama bu yüzden evlenmem demesi şaşırttı.bende onunla hiç bir şekilde görüşmemesini söyledim.yasakladım.

Siz gerçekmisiniz böyle teker teker...
Hepsi yeni üyelik, amaç nedir anlayamadım ki ?
Mezhep ve eğitim farkı olduğundan evlenmem onunla demiş. Seni seviyorum gözüm-gönlüm-tenim başkasına haram dememiş...
Ayık olun, ayrılın...
Ayrılmazsanızda allah selamet versin :51:

daha önce anlatmıştım burdan erkek arkadaşımın telefonun da mesajlar yakalamıştım
neyse etraflıca konuştuk bu konuyu açıklıkla....aramızda duygusal bağ yok dedi...ne diyim dedim arkadaşken ne halde yakaladım sizi şimdi bağ yok derken evlenirseniz şaşırmam dedim.onunla asla evlenmem dedi.mezhep farkı olduğunu ailelerin asla anlaşamayacağını kız eğitimli olduğu için kendisinin geri planda kalacağını söyledi.oysa ki ben böyle bahaneler yerine onu sevmiyorum demesini beklerdim.yani seviyorum da demedi aslında ama bu yüzden evlenmem demesi şaşırttı.bende onunla hiç bir şekilde görüşmemesini söyledim.yasakladım.

Bence bir kelepçe alıp kendinize bağlayın.:27:
Sizin yasaklarınızı dinleyeceğinden emin olamazsınız,eve gidiyorum diye onun yanına giderse napıcaksınız.:26::26::26:

Önce ki konunda ben dahil o kadar insan sana neler söyledi dik kafalılığı bırakmadın... Kendine yasak koy en başta bu insanı, o kız ile sarılır uyur takılırım diyor ki mesajları söylemiştin. Senin ile de evlenebilirim ve bu da belirsiz ya. Aklını başına topla mantığın ile düşün yüreğin ile değil.

şöyle tercüme edeyim
o kızı seviyorum ama aramızdaki farklılıklardan dolayı evlenirsek mutsuz oluruz.ben böyle bir şeyi ne ona ne kendime ne ailelerimize yaşatmak istemiyorum.
bu kadar....

sizin yasaklarınızın da tavırlarınızın da sevgilinizin pek umurunda olduğunu sanmıyorum açıkçası, ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz ilerde anlarsınız

onu seviyorum ve onu kaybetmeyeceğim ben mücadeleyi seçiyorum o kızla nasılolsa evlilik felan düşünmüyor çok sevse onunla evlenirdi.bu kadar bahanesi olduğuna göre sevdiğini de sanmıyorum.

eğer bi daha o kızla görüşürse, ağzına acı biber de süreceğinizi söylediniz mi?

Şahsi fikrim sizin sorununuza o şekilde cevap verebilme cesaretini gösterip seni seviyorum onu değil diyemiyor ve şöyle böyle farklılıktan dolayı onla evlenem diyorsa kuzum kusura bakma ama senin bu yapığın savaşmak değil yamanmaktır kusura bakma ağır oldu özürdilerim ama senin bu yaptığın gurursuzluk bence

Üzülmenizi istemiyorum ama kizda mezhep, kültür vs. farki olmasa evlenebilirdim demis resmen.
Burda onca yorum yaptik size yakisani yapin devam etmeyin gururunuzu ayaklar altina almayin diye..
Baska önerilerde yapildigini görmedim ama siz hala israrci bir sekilde hem devam ediyor hemde kendi dediginizi yapiyorsunuz kendi laflarinizla kendinizi tatmin ediyorsunuz.
Kimseyide kaale almamissiniz gibi.. Ozaman konuyuda yine acmaniza gerek yoktu ordan devam edebiliridiniz.

Ne kadar güzel bahaneler, bu cümlelerin arka planı şu; şartlar müsait olsaydı suanda hayatımda sen değil o olurdu.

Yasaklayınca ne değişecek? Ben söyleyeyim mi; hiçbir şey.

Farkindamisiniz bilmiyorum ama böyle mücadele ediyorum söyle böyle yapiyorum sorunu ariyorum su nedenleri ariyorum diyerek kendizi daha zora koyuyorsunuz.
Oysa ayrilsaniz ama gururunuz incilmez hemde karsi taraf pisman olur. Sadece sormakla olmaz. Yapin girisin, birakin o mücadele etsin siz niye ediyorsunuzki iliskide hersey iki tarafli olmali..
Sormakla cevabinizi almayin, kacmakla bitirmekle cevabinizi alabilirsiniz eger sizin gitmenize izin veriyorsa sevmiyordur.

aman bence çocuk ikisini de sevmiyor yani o ne demek öyle bin tane bahane bulmuş kızda
gerçekten onu da sevseydi bahane olur muydu bunlar
hiç mi olmuyor sanki farklı mezhepler
adam korkak kızı alıp ailesinin karşısına çıkaracak kadar korkak.

birazda şöyle bi durum var aklım onda ama sende bi kenarda dur kaybetmeyim (yedek parça ) sana bu gözle bakmakta :)

onu seviyorum ve onu kaybetmeyeceğim ben mücadeleyi seçiyorum o kızla nasılolsa evlilik felan düşünmüyor çok sevse onunla evlenirdi.bu kadar bahanesi olduğuna göre sevdiğini de sanmıyorum.

o zaman derdiniz ne kuzum?

açık çek vermişsiniz adama, hem de sizi sevmiyor?

yani tek bir açıklaması var bunun. doğru mu değil mi bilmiyorum ama bence muhtemel..

onu bazı açılardan tatmin ediyorsunuz (duygusal açıyı kastetmiyorum) ve o da bu durumdan memnun ve bunu kaybetmek istemiyor. yani alan memnun veren memnun. bunun neresi dert anlamadım. canı evlenmek isterse de merak etmeyin kıçınıza basar tekmeyi sevdiğiyle evlenir.

bunun mücadelesi olmaz. biraz silkelenin ve kendi değerinizi kendiniz biçin. diyorsanız ki benim ederim budur; buyrun hayatınıza devam edin ama dertlenmeyin. yok ben sevilmeye layığım diyorsanız da; poponuzu yırtsanız bile o adamdan size asla hayır gelmez bilin.

arkadaşım sevdigin için şuan bu adamlasın ama bu şekilde acı çekmiyomusun sen çekiyosun ?en iyisimi ayrıl hem acını çek hem gururlu ol yapma etme lütfen kendini yerlerde hissetmiyomusun bu nasıl bi sohbettir nasıl kaldırabiliyosun :(

Back
X