çareyi yasaklamakta buldum

Bu zorlama nedendir yahu? Adam sevmiyor işte, kalkmış bir kaç şey söylemiş verdiği cevap sevmiyorum değil ki, sadece bunlardan dolayı evlenemem demiş, yani kafasından düşünmüş önce bi? Yasak derken ellerini mi bağladınız? Günün 24 saati birlikte misiniz? Yapmak isteyen her şekilde bir yolunu bulur yapar, ki söz konusu sadece bir yasaklama ise ohooo.. Nerden bileceksiniz ki? İçiniz rahat edecekse Allah yolunuzu açık etsin ne diyeyim?:26:

sen yasaklayarak daha cazip hale getiriyorsun cızzzzz dersen o elini ateşe daha çok yaklaştırır.ve hep ona ulaşamamanın sebebini sende arar.

onu seviyorum ve onu kaybetmeyeceğim ben mücadeleyi seçiyorum o kızla nasılolsa evlilik felan düşünmüyor çok sevse onunla evlenirdi.bu kadar bahanesi olduğuna göre sevdiğini de sanmıyorum.

yanlış biliyorsam düzelt ama seninle de evlenmemiş sanırım... galiba seni de sevmiyor :37:

Siz ne iş yaşıyorsunuz. Bence yasak koydum demekle iş bitmiyor. Onunla buluşmadgn dan nereden emin olabilsiniz.

Siz gerçekmisiniz böyle teker teker...
Hepsi yeni üyelik, amaç nedir anlayamadım ki ?
Mezhep ve eğitim farkı olduğundan evlenmem onunla demiş. Seni seviyorum gözüm-gönlüm-tenim başkasına haram dememiş...
Ayık olun, ayrılın...
Ayrılmazsanızda allah selamet versin :51:

Ama ama ben de yeni üye sayılırım hayal :) bir seneyi geçmiş ama fazla mesajım yok :(
Şaka bir yana yeni üyelerin bazılarının sansasyon peşinde olduğunu hissediyorum ben de.. Konu sahibini tenzih ederim yargisiz infaz olmasın.

Ama bu konuya şöyle bir yorumum olacak, arkadaşım yetişkin insanlarsiniz "yasaklamak" çocukça geliyor bana. Hem insan eşim diyeceği kişinin cocuk gibi tembihlenmesini ister mi Allah aşkına? Tembihleyen sen dahi olsan hem yetişkin yakışmıyor hem de çözüm değil. Elini kolunu mu baglayacaksın? Kalıcı bir çözüm bulmadan yani birbirinizi tanımadan böyle evlilik gibi işlere girismekte acele etmeyin bence. Almak istediğin cevap doğru olan tabii seni sevdiğim için başkasına bakmam demesi gerekiyordu. Burda yapılacak olan onun bunu erkek düşüncesizligiyle mi yoksa gercek duygularini yansitarak mi soyledigini anlamak icin kirildiginizi da belirterek sakince ona sormak. Aldiginiz cevaba gore hareket edersiniz. Yasaklar kisa dönemli çözümler getirir sadece. Ve ilerde yasaklanmamak icin yalana basvurmasina sebep olabilir.

Sorunu çözümü sende ve onda, buraya sorunla ilgili yetiskin bir insan gibi cozum getirdikten sonra yazarsan sagduyulu olursan daha guzel olmaz mi?

Aklın yolu birmiş hasogulo :) Çocukça bir tavır oldugunu anlatmaya çalıştım ben de dili döndüğünce..

Valla lorettina böyle biseyi akilli mantikli biri yasamaz. Burda yazarken bile 10 defa düsünür. Hayyy allahim ya :)) milletin isi gücü yokmu cocuklar cok etrafta.

Son düzenleme:
içimden geçenleri söyliyim mi ? sizinde dediğiniz gibi, ben seni seviyorum böyle bişeyi nasıl söylersin demek yerine, aralarındaki farklardan bahsetmiş beyimiz. belli ki istiyor ama kız buna pas vermiyor. ,istediğiniz kadar yasaklayın bu yaptıkları yapacaklarının kısa bir kesiti sanırım :44:

Böyleleri kimseyi sevemez . Yalan söylememiş. Amaç gönül eğlendirmek. Etrafında nekadar çok kız olursa okadar iyi. Seni çok seviyorumla da hepsi itinayla idare edilir. Böylelerinin soyu kurusun ne diyeyim. Bundan cacık bile olmaz. Belanızı aramıyorsanız uzak durun. Allah gerçek yüzünü göstermiş işte.

onu seviyorum ve onu kaybetmeyeceğim ben mücadeleyi seçiyorum o kızla nasılolsa evlilik felan düşünmüyor çok sevse onunla evlenirdi.bu kadar bahanesi olduğuna göre sevdiğini de sanmıyorum.

pardon da bu neyin mücadelesi ? evliydiniz coluk cocugunuz var da

yuvanı mı kurtarma savası verıyorsun sen ? hayır !

ee o zaman neyin mucadelesı bu ? buna mücadele degıl bile bile

lades denir .yasak koydunuz pekı yasagı cıgnedıgınde

ne yapacaksınız ? gidecek mısınız yıne mı mucadele edeceksınız

nereye kadar pekı ? senın sevgılın evlenmek ıcın bır baskasını

tercıh ettıgınde mı pes edeceksınız ? durumun gidişati onu gosterıyorda .

simdi siz bu durumu gore gore yasak koyarak gecıstırırsenız eger,

o adam aynı seylerı yapmaya devam edecektır .yasakların çiğnenmedıgı

dunya yok bunu once kabul edın .hele bır erkek yaptıgına karsılık sevgılısı

hala gıtmıyor ıse ,aynı seylerı yapmaya devam edecektır .

bu sekılde o adamı duzeltecegınızı sanıyorsanız kocaman bır hayal kırıklıgı

ıle bas basa kalırsınız .yok ben bu adamı kazanmak ıstıyorum ılla mucadele

verecem dıyorsanız eger,ayrılın ! yoklugunuzla onu cezalandırın .

yoklugunuzda belkı adam olur .bu sekılde emın olun kazanan sız olmazsınız

sen kararını vermişsin bu saatten sonra bize laf söylemek düşmez herşey ortada sen onu sevse onla evlenir derken bile kendini kandırıyorsun.
bak hayatım ben sana tek birşey söyliycem. böyle tipler kusura bakma tip diyorum gene benim şahsi fikrim bu, gözü yükseklerde bunun kendinden statü olarak üste olan kişilere karşı zaafı var ama kendininde ne olduğunu bildiği için sadece yakınlarında durabiliyor zaten daha ilersini ne bayan nede toplum kaldırmaz. farzı misal sen bu adamla evlendin ilerde hani olur ya öyle bir hata yaptın evlendin. sen düşünebiliyormusun o sttatü sahibi kadınlara aradığı özellikleri sende bulucak ve seni sevicek bak ben sana söyliyeyim HAYIR: çünü bu adamın içinde hep bir yara olucak hep onlar gibi birini düşlicek ama sende bulamıcak ve önce seni onlarla kıyaslıcak sonra yavaş yavaş sen neden onlar gibi değilsin diye senden içten içe nefret edicek. ve sonrada allah korusun şiddet olucak. yaşın kaç bilmiyorum, ben bir öğretmenim. kız öğrencilerimin arasında çok fazla senin gibi saf iyi düşünen öğrencilerim oldu. sonra ne oldu biliyormusun erkek arkadaşları onları aldattı yada aşağladı diye hepsi intihrın eşiğinden döndü hatta bir tanesi intahar etti okulda zor kurtardık. böyle erkekler insanlarla öyle bir oynar öyle bir psikolojisini bozarki sonunda kendini ya hastanede yada allah korusun mezarda bulursun kendini. artık ya bir dost ya bir hoca olarak tavsşyelerimizi bir kulağana küpe yap aklını kullan duyularını değil.

yaşımı soranlar olmuş yaşım 28 erkek arkadaşım 30
diğer kız 24 yaşında...
çocukça bulabilirsiniz yaptıklarımı haklısınız da ama onu kaybedersem yine psikolojik sorunlar yaşayacağım.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.

yaşımı soranlar olmuş yaşım 28 erkek arkadaşım 30
diğer kız 24 yaşında...
çocukça bulabilirsiniz yaptıklarımı haklısınız da ama onu kaybedersem yine psikolojik sorunlar yaşayacağım.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.

diğer konunda beni sevmiyo biliyorum dedin, defalarca ayrılmak istedi dedin, seni sevmeyen biriyle olmak psikolojini iyi mi etkiliyo, bu kızı kendine düşman yaptın, sevgilin sorunlarını biliyosa senden ayrılmaktan korkuyo olabilir,sensiz yaşayamam intihar ederim falan demiş olabilirmisin

Yasakla, sonra adam diğer kızla uyumlu tarafları olmadığı için seninle evlensin.
Sonra evliliğinizden bir süre sonra bu kızla ya da başka biriyle yazışmaya başlasın, sen onu da yasaklarsın.
Ortada gurur fln kalmaz hayatın böyle devam eder.

bu şekilde elde tutmayın yahu adamları yani erkeklerin en nefret ettiği durumdur emin olun ha belki tutarsınız yanınızda ama size ait olmaz.asla ait olmaz.

Back
X