Çarpık bacak estetiği

zaxragul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
1
0
1
30
Merhaba arkadaşlar.Benim bacaklarım dize kadar güzel.Dizden aşağı eğri ve zayıf.Dizlerimin aşağısında boşluk var.Buda çok sorun oluyor.Bundan çok rahatsız oluyorum.Ama sağlık konusunda da kararsızım.O yüzden bu ameliyyatı yaptiran varsa lütfen yazsin.Sayfadan buldum ama hepsi çok eski.Lütfen yardimci olun.Ve sonuçlardan memnun musunuz?Sağlık konusunda kötü etkileri oldu mu?Bekliyorum

kızlar bende problem çok, elbette bugünümüze de şükürler olsun ama memelerim dümdüz hiç yok, bacaklarım hem ince hem çarpık sanki dizden aşağısı bana ait değil gibi keşke bu iki ameliyatı bir rüya gibi tek seferde olsam ve uyansam resmen yazın bile çizme giyinmek istiyorum hiç pantolon giymek istemiyorum hep etek ve çizme, göğüslerime de dolgulu sütyen tabi...doktor tavsiyesi olan var mı? ama muayeneye para isteyenleri yazmayın sonuçta bi tane doktora gitmiyo insan bakıp araştırıyo ücretsiz baksın muayeneye varmı ankarada öyle biri?

Ahmet Karacalar sanırım bu konuda en iyisi. Bakalım ben de önümüzdeki sene olmayı düşünüyorum. Ama fiyatlar müthiş hızla artıyor. E malum A.K. da baya fiyat çıkarıyor. Ama uzmanlık dalı da bacak.

uzmanlık dalının bacak olması benim için daha önemli peki silikon konusunda nasıl? farklı farklı doktorlara görünmek yerine aynı doktora güvenmek istiyorum.

Ben araştırmalarım sonucu (kadınlar kulübü, tv, İnternet) iyi olduğunu gördüm. Bu konuda bir bilgim yok( silikon implant) Yaptıran arkadaşlar var. Onlar yardımcı olur size bence.
uzmanlık dalının bacak olması benim için daha önemli peki silikon konusunda nasıl? farklı farklı doktorlara görünmek yerine aynı doktora güvenmek istiyorum.

Ben araştırmalarım sonucu (kadınlar kulübü, tv, İnternet) iyi olduğunu gördüm. Bu konuda bir bilgim yok( silikon implant) Yaptıran arkadaşlar var. Onlar yardımcı olur size bence.
bi görüşmek lazım aynen..artık karar vermem lazım tüm doktorlara bakıyorum hala kararsızım

3 sene önce A.K 'a 10000 lira vererek yağ enjeksiyonu operasyonu geçirdim. Asla tavsiye etmiyorum. Ilk bir kaç ay fena değil gibiydi ama odemleriattiktan sonra baktım ki pek bir fark yoktu. 3. Ay kontrolünde bunu söyledim ama kendisi bana 2. Operasyonu teklif etti. ŞU kısımlara da yapalım diye. Ee ilkinde niye yapmadın? Dizimin iç kısmında boşluk vardı yamuk duruyodu ameliyat etti güya ama ben yine hiç bir zaman etek elbise giyemedim. Olan benim parama oldu. Bin pişman oldum sonuçta çok kolay bi sey degil. 1 hafta yurumekte zorlandım hem maddi hem manevi olarak 2. Operasyona cesaret edemedim. Yaptırmak isteyenlerin bilgisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…