Çarpık ilişki

hata 1- adam boşanmadan ilişkiye başlamışsın ve kendini ikinci kadın yaptırmışsın. hata sende.
hata 2- adam zaman istemiş, sende vermişsin ama yine devam etmişsin. devam etmeyecektin. hata sende.
hata 3- seni sevseydi çoktan boşanmıştı. kendini kandırmışsın. hata sende.
hata 4- bakireyim diyerek tepkileri azaltmaya çalışmışsın ama kusura bakma yani....

hatanın cezasını çekiyorsun ama baya geç kalmışsın.

O yuvayi yikmaktan vazgec hem de biran evvel! Ne askindan sevgisinden bahsediyorsun, masum numarasi yapiyorsun bir de şurda. Yok eski sevgilisini evlendirmislermis de, bunun seninle ne alakasi var?? Hatani kabuletmis gibi gorunup kendi gozunde kendini aklamaya calisman ayri fiyasko.
Bir cocuk var, babasiyla el ele verip, babasinin yatagina girip, o cocugun hayatini mahfediyorsun! Bakireymis bir de haspam (afedersiniz hanimlar ama asiri sinir yapti bende konu sahibine cok kizdim) kadın bana bak; senin ruhun kötü kadın olmuş! Adamla düş kalk evini barkini yiksin diye bekle, bakirelikten dem vur! Hic de magdur ayaklarina yatma, dunyada tonlarca adam varken ailesi olan biriyle birlikte olmak nedir ya? Adam karisinin cocugunun evinin kiymatini bilse, orda burda bakire bec..meye calismazdi!
Hale bak ya! Oh ne ala memleket, fingirdeyip adini aşk koyuverin, sorumluluga gelince de hemen demogoji!

böyle kadınların ifşa olmasını o kadar istiyorum ki toplumda.
keşke biri herkese tüm çevresine açık etse de bilinse nasıl biri oldugu.
ileride hayatına girecek adam hayatını kurtarır en azından.

böyle kadınların ifşa olmasını o kadar istiyorum ki toplumda.
keşke biri herkese tüm çevresine açık etse de bilinse nasıl biri oldugu.
ileride hayatına girecek adam hayatını kurtarır en azından.
Bu kadınlara hiç bişey olmaz ağlar sızlar kandırdı der ve der de der sen kendinden utanırsın ben ne kötüyüm diye o derece

Bu kadınlara hiç bişey olmaz ağlar sızlar kandırdı der ve der de der sen kendinden utanırsın ben ne kötüyüm diye o derece
okadar dogruki soyledigin. bir tanidigim 4cocukliydu imam nikahiyla uni de okuyan bir kizi aldi.kiz yillarca beni kandrdi deyip durdu.kandirilmasida digerini bosamadi demek

okadar dogruki soyledigin. bir tanidigim 4cocukliydu imam nikahiyla uni de okuyan bir kizi aldi.kiz yillarca beni kandrdi deyip durdu.kandirilmasida digerini bosamadi demek
Ben arkadasımla bozuştum bu yüzden sevgilisi oldu mutlu olduk adına tatiller hediyeler oo süper aşıklar. Ayrıldılar ama arkadaş hiç üzüntü yok bı gün bana açıkladı evliydi ya zaten ee ne işin var onla ya rüya gibiydi herşey duramadım bilmem ne zırvalıyor direk yol verdim

İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş!
İçeriği umrumda değil çünkü doğru 1 tane.
Normalde ne olursa olsun insanlara tepki vermiyorum hassas konularda fakat evli bir bayan olarak buna tepki vermek zorundayım.
İyi niyet bunun neresinde diye sorarlar adama?
Ahlaksızlık bu.İlla cinsel birliktelik yaşamak gerekmiyor" Ahlaksız" olmak için.
Eşininde bunu bilmeye hakkı var insanları Aptal yerine koymayın.
Lütfen vicdanınızın sesine kulak verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…