• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çarpıklığım :(

zeliminzeyzesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
29
1
36
İstanbul
Merhaba , ben 21 yaşında bi kızım benim bi sıkıntım var bacaklarım çarpık küçükken bişey yoktu gayet düzgünlerdi erkenlikten sonra bacaklarım çarpıklaşmaya başladı önerisi olan varmı ne yaparsam düzelebilir yada bu yaştan sonra düzelme imkanı varmı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba , ben 21 yaşında bi kızım benim bi sıkıntım var bacaklarım çarpık küçükken bişey yoktu gayet düzgünlerdi erkenlikten sonra bacaklarım çarpıklaşmaya başladı önerisi olan varmı ne yaparsam düzelebilir yada bu yaştan sonra düzelme imkanı varmı ?

canım bunun pek çaresi yok maalesef. protez kesin çözüm paran varsa yaptır, onun dışında bazı egzersizler var ama işe yarar mı bilmem. ben de aynı dertten muzdaribim :(

amaann varsın çarpık olsun sağlıklıysanız bunun bir önemi var mı ? bacaklarımız olduğuna şükretmek lazım

Sana gore mi carpik olmasin o bacaklar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şükrediyorum zaten sağlığım yerinde diye, bacaklarım çok rahatsız ediyo beni yarın öğlen ortapedi bölümünde randevum var ama çarpıklığımla ilgisi yok bacağımın diz kapağında bi haftadır ağrı var ve arkası hafif şişti oyüzden ama sonuçta yine bacağımı açıcam o ağrı ya rağmen yinede çarpıklığımı düşünüyorum çünkü ağrıyan bacağım zaten n çok çarpık :(

canım bunun pek çaresi yok maalesef. protez kesin çözüm paran varsa yaptır, onun dışında bazı egzersizler var ama işe yarar mı bilmem. ben de aynı dertten muzdaribim :(

Sende mi çarpıksın nasıl becerebiliyoruz bunu anlamıyorum ya herkes nasıl yürüyosa bizde öyle yürüyoduk ergenlikten beri nasıl çarpık olabiliyoruz ya

Back
X