çarpıntım bitmiyor..

dezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
10
2
1
27
Üniversiteye başlayacağım 3 ekimde gerçekten çok korkuyorum,orta sosyallikte bir insanım ve yeni bir ortama girmekten çok çekiniyorum lisede bir dönem yaşadıklarımdan dolayı ve istanbulda hiç tanıdığım da yok çok korkuyorum ailemden ayrılmaktan şimdiden çok sıkıntı yaptım çarpıntım artıyor ve kendimi daha çok çekiyorum insanlardan böyle olunca alışmam daha da zorlaşacak.Yaşadığım şehir de istanbula uzak sürekli gidip gelemem yani kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkadaşım da yok burda.

Daha önce yurtdışına bile gittim ailem olmadan bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum lütfen bi kendime getirin beni ilkokul bir gibi annemden ayrılıyorum diye ağlayacağım gelmişim 19 yaşına

Keske yerinde olabilsem... hayatinin en degerli yolculuguna cikiyorsun. Cok degil bir sene sonra aglayarak ayrilacaksin universite okudugun sehirden. Ahh ahh genclik.

Keske yerinde olabilsem... hayatinin en degerli yolculuguna cikiyorsun. Cok degil bir sene sonra aglayarak ayrilacaksin universite okudugun sehirden. Ahh ahh genclik.
ya öyle insanlara denk gelmezsem daha önce kötülere denk geldim çünkü hem de 2 defa

zamanla alışırsın cnm tatlı heyecan bunlar :)

Bu duygular çok normal. Cunku ortada koca bir belirsizlik var. Belirsizlikler de kaygiyi arttırıyor. Emin ol uni basladiginda yavas yavas gecicek.
Gecmisinde yasadigin olumsuz deneyimler gelecekte de yasayacagin anlamina gelmez. Sen o deneyimlerin olumlu tarafindan bak. Yeni hayatina ona gore yon vermeye calis yani biraz temkinli ol.
Yurtdisina da gitmissin ne guzel. O gunler ailenden uzakta kalabildin simdi de bunu basarabilirsin canim

İstanbul gibi bir yerde öğrencilik.. şanslısın her şeyi akışına bırak ve gör..

Canim benim bende staja baslayacagim gun aglamistim hem de 20 yasinda koca kizken cok tedirgindim ama ayrilirken cok zorlandim cok alismisim. Sende hic dusunme okula gittiginde inan bu gunlere guleceksin ve alisacaksin

Ustelik herkes yalniz ailesinden ayri bunu dusun her sey guzel olacak de kendi kendine ise yariyor

Ustelik herkes yalniz ailesinden ayri bunu dusun her sey guzel olacak de kendi kendine ise yariyor
Canim benim bende staja baslayacagim gun aglamistim hem de 20 yasinda koca kizken cok tedirgindim ama ayrilirken cok zorlandim cok alismisim. Sende hic dusunme okula gittiginde inan bu gunlere guleceksin ve alisacaksin
İstanbul gibi bir yerde öğrencilik.. şanslısın her şeyi akışına bırak ve gör..
koca istanbulda sonsuz secenegin olacak. Elbet kafana gore birini bulursun hic merak etme
zamanla alışırsın cnm tatlı heyecan bunlar :)
kendime hep söylüyorum bunları ama korkuyorum işte çok çok çok sağolun cevap verdiğiniz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…