carsaf,yastik kilifi,pike ve nevresim takimi

delianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
33
22
18
Mrb arkadaslar
İhtiyaci olan bir tanidigim icin uygun fiyata carsaf,yastik.nevresim takimi...vs ariyorum.elinizde var mi acaba

Canım konuma mesaj atmıssın bu arada yastık kılıfı ve tek kısılık yatak crsafı ve yastk klıfıda var elmde annemn dıktıgı.

dur resımlerını cekp gonderm
onlarda hepsi 20 olur canm iki tane tek kısılık yastık ve yatak ıcın carsaf .yorgan kılıfı yok ama anem dıkıyo bunları bıde ıkı tane yastık kılıfı var cnm

Fotoğraf0664.webp

Eklentiler

• Fotoğraf0665.webp
    Fotoğraf0665.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 175
canım carsaf ıkı adet düz beyaz tek kısılık yataga gore ıkı adet yastık onlarda ucunda desen var.ıkı adette paketnde yastk klfı

Anladim canim tsk ederim..
Alacagim kisinin dogru duzgun esyasi yok.bi ogrencimin annesine bakiyorum.onun icin fazla olsun istiyorum.olmusken tam olsun diye...yinede degerlendirecegim urunlerin cok hos.kendime bile bakabilirim

Englısh home kampanya yaptığında bıle daha uyguna gelıyor Sız mağaza fıyatı söylüyorsunuz kadın yardım amaçlı bırıne. Alcak belırtmıs braz dusuk fıyat belırleyın bari

English home da kampanya da bu fiyata nevresim takımı alan bir arkadaş varsa buyursun ben buradayım takip etmediginiz bir şey için bu şekil de yorum yapmanız çok yanlış tek carsaflar bile 40 tl ya da en fazla olsa olsa 25tl oluyor 80tl alınmış bir takım yorumlarınıza dikkat edin

I
English home da kampanya da bu fiyata nevresim takımı alan bir arkadaş varsa buyursun ben buradayım takip etmediginiz bir şey için bu şekil de yorum yapmanız çok yanlış tek carsaflar bile 40 tl ya da en fazla olsa olsa 25tl oluyor 80tl alınmış bir takım yorumlarınıza dikkat edin
ıyı takıp edın Ozman şahsen ben aldım guZel kombın yaparak

Back
X