Çarşaflı kadının bana söylediği laflar !!!!!

Ben de çarşaf giyiyorum banka da oturduğum bir gün yanıma başı açık bir bayan geldi senin beynini yıkamışlar dedi :37:
Halbu ki beni tanımıyordu ,hangi bilgilere sahip olduğumu ya da olmadığımıda bilmiyordu.
Her kesimin yobazı mevcut , dinde zorlama olmaz , bu laf olsun diye söylenmemiş.
Kaldı ki ölüm döşeğinde ki insana bile şehadet getir denmez olur da sinirlenir söylemek istemez diye.
Olurda böyle bir şeyle karşılaşırsanız tekrar sizin emri bil maruftan anladığınız insanları sokakta çevirip kalbini kırmak mı diye sorunuz.

Son düzenleme:
Ohh be demek büyük depremle ilgisi yokmuş, öncü falan da değilmiş.

Sen dar kotu üzerinden çıkarınca herşey düzelecek.

Yaşasın kentsel dönüşüme gerek yok, önlemimiz belli konu sahibi dar giymeyi bırakacak.

Ne alakası var ki bence yaklaşıma körükle gitmek… kaç tane olay oluyor buna benzer.. kaç kişi duydu buna benzer şeyleri.. karşı apartmanda kız-erkek yaşayan bir sürü öğrenci var kimse de bir şey demiyor önceden birlikte yaşamayı geç aynı mahalleye giremezlerdi 20 yıl önce… Türkiye de değişti. Bence haksızlık etmeyin..kim kime karışmış ki şimdiye kadar arada çıkan densizler hariç.

Deseydin ya,
Teyzeeeeee son günlerde çarşaflılarda, depremlerde çoğaldı. Senin yüzünden olmadıgı ne malum!
:27:

Bende böyle insanları anlamiyorum. İnsanlara böyle yaklasarak dinimizle hiç alakasi olmayan bir tutum içine giriyorlar. Halbuki dinimiz hoşgörü dinî. Mevlana afedersiniz tövbe etmek isteyen fahiseye merhamet gösterip evine almış. Komsulari yadirgamis. İnsanları kazanmak yerine eleştirip kalp kırmak kolay şimdi carsafliya önyargı oluşturdu çok iyi bişey yaptı sanki.

Son düzenleme:
Biraz da yetiştirme tarzı böyle şeyler
Benim annem bize çok kızardı
Mahallede duyardık tam ne olduğunu bile bilmeden 'onlar şöyleymiş' derdik
Örneğin mezhep farkı..

Annem de bize kızardı nerden öğreniyosunuz siz bunları
Farklıysa farklı mezhebi, komşulukları insanlıkları mükemmel derdi

Biz o zamanlardan öğrendik ayrımın iyi birşey olmadığını..
Kıyafetle de herşeyin bitmediğini..
Önemli olan insanlıktı..

Annem de evet onlar öyleymiş tü kaka yapsaydı, ben öyle öğrenip öyle devam edecektim belki

ama şuda bir gerçek bazı açık bayanlar da giyimlerine gerçekten dikkat etmiyorlar heleki şu son zamanlarda yakıştığını ve modern olduklarını düşünüp dar tayt çatalı görüncek şekilde göğüs dekolteleri olan buluzlar asla yadırgamıyorum hattime değil ama keşke biraz daha dikkatli giyinseler ama herkesin kendi tercihi bir şey diyemem herkes özgür olmalı iradeleri ile ama eğer müslümansak bence mümine bir bayan her şekile giyimine dahil dikkat etmesi gerekir.
iş sadece giyimlede olmuyor konuşmasına kalp kırmamasına o zaman neden Hz. peygamber Muhammet Sav. yolunda oluyoruz eğer bu yoldaysak ona layık mümine bayanlar olmalyız bence ne mutlu bize :34:

Benim bildiğim örtünün insanı namuslu veya açık giyinmenin namussuz yapmayacağı.
Evet keşke biraz dikkat edilse ama çarşaf giyipte pek ala dikkat çekilebiliyor.

Yine konu kılık kıyafete indirgenmiş.

Konu din ve kılık kıyafete atıf sebebiyle kapatılmıştır...

Back
X