Carsaftaki Kan

Kendiniz ne isterseniz yapabilirsiniz hiç umrumda değil de çocuklarınıza böyle bir babayı layık görüp nasıl doğuruyorsunuz hiç mi vicdanınız yok ya. Sonra da böyle bir babaya layık gördüğünüz evlatlarınızı yetmedi çektirdiklerim evlatlarıma deyip bahane edip boşanmıyorsunuz. Allah ikinizden de soracak o masumların hakkını
Böyle demeyin inanın ben zaten çok üzgünüm 😔 eşimin ailesi ayrı cahil. Neymiş bosanirsam kabir azabı cekermisim çünkü çocuklar varmış

Böyle demeyin inanın ben zaten çok üzgünüm 😔 eşimin ailesi ayrı cahil. Neymiş bosanirsam kabir azabı cekermisim çünkü çocuklar varmış. Bana cektirene kabir azabı yok ben boşanmak isteyince bana var!Eşim de çocuklarin günahı boynuna diye manipüle etti defalarca

Dalga mı geçiyorsunuz?
Bu baba çocuklarını güzel mi yetiştiriyor? Güzel mi örnek oluyor? Siz doğru örnek mi oluyorsunuz?
Babaları annelerine böyle davranan ve annelerinin pısıp oturduğu çocukların psikolojileri çok mu iyi bu düzende?
Şuan yaşadığımızda evde çocuklarımla kalmak istiyorum çünkü çocuklarin okulu,düzeni, arkadaşlari değişsin istemiyorum. Ama eşim yok öyle beni evden göndermek,ben çalıştım ben kazandım sen ne yaptın,bu evi eşyaları yakarım yine de seni burda oturtmam diyor.Ben gidicem sen keyif yapcan burda diyor.Cocuklari düşün diyorum o zaman çocuklari bana bırak diyor.Bende asla diyorum

Ciddi derecede assalik kompleksi yaziyor ve ozguveni sifir fakat bu sizin duzeltebileceginiz bir konu degil..

Açıklayayım. Adetliyken birlikte olmadık hiç adetliyken başkasıyla mi oldun iması bu.
Eşiniz tam bir paranoyak.
Bu nedir yani artık.
İnsan hayat arkadaşına bu kadar güvensiz olmaz,olmamalı.
Ayrıca kendisi bu konuda sütten çıkmış ak kaşık değilken size iması çok sevimsiz.

Boşandığım mahlukatta kıyafetlerime arkadaşlarıma karışır telefonlarımı karıştırır falandı.
Meğer kendi ahlaksız olduğu için kendi gibi sanarmış. Polisti karakola gelen evli kadınlarla yasak ilişkileri varmış kendinin de birlikte çalıştığı kişilerin bazısının da.
Yani bence bu herifte öyle ondan bu kadar müdahaleci.
Fiziksel şiddette ayrıca boşanma sebebi. Bizde şiddet falan yoktu. Ben boşandım kurtuldum. Darısı da sana. Ama sana boş cesaret vermek istemiyorum.
Ben çalışıyorum kimseye muhtaç değilim çok şükür. Ailemde arkamdaydı. Bir de bendeki işinden atılma korkusuna bana buluşamıyor. Sen de ölç tart ailenden destek al maddi manevi kendini sağlama al öyle adım at

Beni yanlış anlamayın inanın sizin gibi kadınlara çok üzülüyorum. Bende eşimden ayrıldım. Hatta konuda açtım bununla ilgili. Ben ihanet yüzünden ayrıldım. Çok şans verdim ama değişmedi. Öncelikle insanların değişmeyeceğini kabul etmek lazım. Ama ben şöyle yaptım bu benim kaderim ömür boyu çekeceğim diye hiç düşünmedim. Önce dışardan okulumu bitirdim. Sonra yıllarca kpss ye hazırlandım. Devlet memuruyum çok şükür atamdım ve en son artık başka biri ile yazışmalarını yakalayımca ayrıldım. Şimdi inanın o kadar mutlu o kadar huzurluyum ki.çok şükür herkesin imrendiği bi hayatım var. Size tavsiyem iş bulup çalışmanız. Hem psikoljik hem fizyolojik şiddete maruz kalmışsınız. Lütfen bu hayatı layık görmeyin kendinize.

Evet. Başta gitmedigim ve bunlara izin verdiğim için hata benim biliyorum 😔
Üzerine bir de çocuk yapıp ödüllendirdiğiniz için de evet. Kendinize layık gördüğünüz muamele buysa onu yapamam bunu yapamam demeye devam edin hanımefendi

Böyle demeyin inanın ben zaten çok üzgünüm 😔 eşimin ailesi ayrı cahil. Neymiş bosanirsam kabir azabı cekermisim çünkü çocuklar varmış
Ben böyle demeyince gerçekler değişiyor mu sonuç değişiyor mu?
Ne kadar üzülseniz azdır
Siz boşanacağınızı niye eşinizin ailesine ilan ediyorsunuz? Boşayacağınız herifin ailesine rapor vermeden izin almadan duramıyor musunuz?
İstediklerini desinler
Çocuklarınıza ettikleriniz ve gözyumduklarınız için zaten azap çekeceksiniz ama kabirde mi olur nerde olur bilemem

Ben böyle demeyince gerçekler değişiyor mu sonuç değişiyor mu?
Ne kadar üzülseniz azdır
Siz boşanacağınızı niye eşinizin ailesine ilan ediyorsunuz? Boşayacağınız herifin ailesine rapor vermeden izin almadan duramıyor musunuz?
İstediklerini desinler
Çocuklarınıza ettikleriniz ve gözyumduklarınız için zaten azap çekeceksiniz ama kabirde mi olur nerde olur bilemem
Daha önce boşanmak için evden gittiğimde öğrendiler. Hala ima yapıyorlar ben şuan hiçbir şey demiyorum.Azap çekiyorum şuan evet

Daha önce boşanmak için evden gittiğimde öğrendiler. Hala ima yapıyorlar ben şuan hiçbir şey demiyorum.Azap çekiyorum şuan evet
Hanımefendi hala kendinize acıyorsunuz, onu zamanında yapacaktınız yapmamışsınız şuan çocuklardan başka acınacak kimse yok. Analık yetilerinizi mi kaybediyorsunuz anlamıyorumki ya

Şuan yaşadığımızda evde çocuklarımla kalmak istiyorum çünkü çocuklarin okulu,düzeni, arkadaşlari değişsin istemiyorum. Ama eşim yok öyle beni evden göndermek,ben çalıştım ben kazandım sen ne yaptın,bu evi eşyaları yakarım yine de seni burda oturtmam diyor.Ben gidicem sen keyif yapcan burda diyor.Cocuklari düşün diyorum o zaman çocuklari bana bırak diyor.Bende asla diyorum
Gıdım gıdım düşünmeyin Allah aşkına ya
Yok çocukların arkadaşları yok ev yok eşya
Yaw herşey olması gerektiği gibi de bir bunlar dert sanki ya
Çocukların hayatının içine ediyorsunuz karı-koca ana-baba ne eşyası ne düzeni
Bu düzen mi şimdi, çocukların bunca maruz kaldığı şeyi nasıl kafanız almıyor
Okul,ev, arkadaş değişince en fazla 6 ayda yeni düzene alışırlar arkadaş edinirler bir nefes alır masumlar hayatları kurtulur
Gelmişler 20 yaşına soracaklar anne babamdan bizi neden kurtarmadın bak biz ne haldeyiz okulunuz arkadaşlarınız değişmesin diye baban eşya vermeyecek diye yavrum mu diyeceksiniz
Valla kafamı duvarlara vurasım geliyor

Gıdım gıdım düşünmeyin Allah aşkına ya
Yok çocukların arkadaşları yok ev yok eşya
Yaw herşey olması gerektiği gibi de bir bunlar dert sanki ya
Çocukların hayatının içine ediyorsunuz karı-koca ana-baba ne eşyası ne düzeni
Bu düzen mi şimdi, çocukların bunca maruz kaldığı şeyi nasıl kafanız almıyor
Okul,ev, arkadaş değişince en fazla 6 ayda yeni düzene alışırlar arkadaş edinirler bir nefes alır masumlar hayatları kurtulur
Gelmişler 20 yaşına soracaklar anne babamdan bizi neden kurtarmadın bak biz ne haldeyiz okulunuz arkadaşlarınız değişmesin diye baban eşya vermeyecek diye yavrum mu diyeceksiniz
Valla kafamı duvarlara vurasım geliyor
Kızımın üç kere okulu değişti o yüzden endişem.

Back
X