- Konu Sahibi kardelen&filiz
-
sonucun çok güzel olmuş gibi şimdiden hayırlı olsun.iyleşince öncesi sonrası paylaşır mısın.ve
ücret ne kadar tutt
Teşekkür ederim. Buldoklar boynum ve göz çevrem çok rahatsız ediyordu beniBence ilk halinizle de gayet iyiymişsiniz. Umarım sonuç da güzel olur
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben de anneciğim için istiyorum onun göz kapaklarında bi de gıdısında biraz sorun var. Ama 65 yaşında ameliyat riskli olur mu diye korkuyorum maalesefTeşekkür ederim. Buldoklar boynum ve göz çevrem çok rahatsız ediyordu beni
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben de anneciğim için istiyorum onun göz kapaklarında bi de gıdısında biraz sorun var. Ama 65 yaşında ameliyat riskli olur mu diye korkuyorum maalesef
öncelikle paylaşım için çok teşekkürler. Sonuç güzel olacağa benziyor. dr adını özelden yazabilir misiniz acaba
Çok teşekkür ederimHadi bakalım çok geçmiş olsun
bence çok güzel olmuş şişler insin sonuç harika olaak.Bugün 8 ci gün dikişlerim 6 cı gün alındı iyileşme sürecim çok iyi gidiyor
Teşekkür ederimbence çok güzel olmuş şişler insin sonuç harika olaak.
Doktorun adını benimle de paylasir mısınız?Özelden gönderdim
Çok iyi olmuş, doktorunuzu banada yazarmısınızBugün 8 ci gün dikişlerim 6 cı gün alındı iyileşme sürecim çok iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?