çarşamba günü ameliyat oluyorum..

shaghayegh01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
8
0
36
Adana
merhaba hanımlar, çarşamba günü burun ameliyatı oluyorum.Doktorum ameliyat sonrası şişlik ve morluğun az olacağını iddia ediyor.Bakalım göreceğiz:) bi de gerginim biraz ağrı sızı olur diye..bilgi verirseniz sevinirim.Hem septoplasti hem de burun kemeri düzeltilmesi yapılacak.Hayırlısı bakalım.Dualarınızı bekliyorum :):54:

ameliyat oldum.Girerken nasıl bayıldığımı bile hatırlamıyorum.Prf dr sabri acartürk yaptı burnumu.Şu an gözlermden biri biraz fazla şişti.burnumda da hafif sızıntı var.Dikişleri de hissetmeye başladım.bugün 2.günüm.tamponlarım alınırken hafif bir acı çektim.Ama şu şişlikler nasıl geçicek bilmiyorum kızlar:( Beni gören herkes tuhaf tuhaf bakıyor.Rahatsız oluyorum :(

hanımlar, gözlerim çok şiş...nerdeyse kapanacak..dikişlerim azıcık acıyor :( gözlerimde morarma da var.Bi de genel bi halsizlik var.Sürekli burnum akıyor.Sonuca değecek mi acaba merak ediyorum.Alçılar çıkınca sonucu yazacağım yine..Bana şans dileyin,bi de şişlikler için ne yapmam lazım bilgisi olan varsa bir şeyler yazabilirse çok sevinirim.Aman hanımlar bir ameliyat olmadan önce iyice araştırın,komplikasyonlara hazır olun.Yoksa psikolojiniz boulabilir.:18::50:

hanımlar, gözlerim çok şiş...nerdeyse kapanacak..dikişlerim azıcık acıyor :( gözlerimde morarma da var.Bi de genel bi halsizlik var.Sürekli burnum akıyor.Sonuca değecek mi acaba merak ediyorum.Alçılar çıkınca sonucu yazacağım yine..Bana şans dileyin,bi de şişlikler için ne yapmam lazım bilgisi olan varsa bir şeyler yazabilirse çok sevinirim.Aman hanımlar bir ameliyat olmadan önce iyice araştırın,komplikasyonlara hazır olun.Yoksa psikolojiniz boulabilir.:18::50:

cnm bayıldnmii amelyataa nasl yani iyimsn ?

bugün 5.gün.Hala alçıda burnum.Burun deliklerimden birisi açık.Nefes alabiliyorum.Şişlikler buz yardımıyla indi.hafif morluklar kaldı.Şu an daha iyiyim.Adana ve sıcaklar dolayısı ile burnum biraz baş ağrısı yapıyor ama olsun dayanılamayacak bir şey değil.İyileşiyorum :32::emir_bebek:

cnm bayıldnmii amelyataa nasl yani iyimsn ?

Bayılma derken ameliyat esnasındaki anestezi ise bahsettiğin o inanılmaz rahat bir şey canım.Hiç korkulacak bir şey değil.Farketmiyorsun hatta bir an önce bayılayım diyorsun :D Ama çıkınca biraz sıkıntı oluyor tamponlar burna baskı yapıyor,çıkarılırken de hafif bi rahatsızlık hissediyorsun ama saniyelik birşey ve boşalıyor burnundaki sıvı rahatlıyorsun.Yani ilk hafta sıkıntısını bolca çekiyorsun.Şişlik morluk konusunda ise göz ardı etmemeniz gereken en önemli şey şu arkadaşlar.İlk 2 gün 15 dk ara ile buz uygulamasına aralıksız sıkılmadan devam edin sonuç süper olur.:emir_bebek:

Bayılma derken ameliyat esnasındaki anestezi ise bahsettiğin o inanılmaz rahat bir şey canım.Hiç korkulacak bir şey değil.Farketmiyorsun hatta bir an önce bayılayım diyorsun :D Ama çıkınca biraz sıkıntı oluyor tamponlar burna baskı yapıyor,çıkarılırken de hafif bi rahatsızlık hissediyorsun ama saniyelik birşey ve boşalıyor burnundaki sıvı rahatlıyorsun.Yani ilk hafta sıkıntısını bolca çekiyorsun.Şişlik morluk konusunda ise göz ardı etmemeniz gereken en önemli şey şu arkadaşlar.İlk 2 gün 15 dk ara ile buz uygulamasına aralıksız sıkılmadan devam edin sonuç süper olur.:emir_bebek:

cnm ben dun amelyat oldm iyi gecti hemşrelere basın narkozu ddm uyanmym bde amelyat esnasnda .d
ama bi sorununm var yardci olrsanz sevnrmm cnm benm . eve geldmm burnumda yarım tampon varr burunumum ucundakı bezi ckardm ve direc burun deliklermi gordmm ve korktmm bu normal mi iner mi acba cnm :2::2::2:

Az önce aynı meajını okudum, Daha yenı amelyat oldugun için çok panıksın anlıyorum senı :) ama rahat ol. Korkma zamanla inecek. İlk 1 ay şekilden şekile bile girer sabahları uyandıgında, aynaya çok bakmamaya gayret et. Zmanla düzelcek.geçniş olsun ;)

cnm ben dun amelyat oldm iyi gecti hemşrelere basın narkozu ddm uyanmym bde amelyat esnasnda .d
ama bi sorununm var yardci olrsanz sevnrmm cnm benm . eve geldmm burnumda yarım tampon varr burunumum ucundakı bezi ckardm ve direc burun deliklermi gordmm ve korktmm bu normal mi iner mi acba cnm :2::2::2:
iner cnım iner.Daha burun şiş.İçinde dikişler olduğundan,burun içi de şiş oluyor ya,o yüzden kalkık duruyor.

cok saol cnlarim oyleymş şiş oldugu icin oyle duryoo gercktn korkunç inşş hepmzn istdgmz gbi olurrr cok mrk edym nasl olckk szn tamponlarnz cktimi cnm

Back
X