- Konu Sahibi shaghayegh01
-
gecmis olsun cnm ameliyat oldun muu bende olucam hftya:2:
İnşallah iyi geçmiştir ameliyatınız benimde 4 Ekim'de :) emre İlhan yapacak. Sizler kime oluyorsunuz.
hanımlar, gözlerim çok şiş...nerdeyse kapanacak..dikişlerim azıcık acıyorgözlerimde morarma da var.Bi de genel bi halsizlik var.Sürekli burnum akıyor.Sonuca değecek mi acaba merak ediyorum.Alçılar çıkınca sonucu yazacağım yine..Bana şans dileyin,bi de şişlikler için ne yapmam lazım bilgisi olan varsa bir şeyler yazabilirse çok sevinirim.Aman hanımlar bir ameliyat olmadan önce iyice araştırın,komplikasyonlara hazır olun.Yoksa psikolojiniz boulabilir.:18:
cnm bayıldnmii amelyataa nasl yani iyimsn ?
Bayılma derken ameliyat esnasındaki anestezi ise bahsettiğin o inanılmaz rahat bir şey canım.Hiç korkulacak bir şey değil.Farketmiyorsun hatta bir an önce bayılayım diyorsunAma çıkınca biraz sıkıntı oluyor tamponlar burna baskı yapıyor,çıkarılırken de hafif bi rahatsızlık hissediyorsun ama saniyelik birşey ve boşalıyor burnundaki sıvı rahatlıyorsun.Yani ilk hafta sıkıntısını bolca çekiyorsun.Şişlik morluk konusunda ise göz ardı etmemeniz gereken en önemli şey şu arkadaşlar.İlk 2 gün 15 dk ara ile buz uygulamasına aralıksız sıkılmadan devam edin sonuç süper olur.
iner cnım iner.Daha burun şiş.İçinde dikişler olduğundan,burun içi de şiş oluyor ya,o yüzden kalkık duruyor.cnm ben dun amelyat oldm iyi gecti hemşrelere basın narkozu ddm uyanmym bde amelyat esnasnda .d
ama bi sorununm var yardci olrsanz sevnrmm cnm benm . eve geldmm burnumda yarım tampon varr burunumum ucundakı bezi ckardm ve direc burun deliklermi gordmm ve korktmm bu normal mi iner mi acba cnm :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?