Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,herhangı bır bılgım yok ama..
allahım kucagını bebıslerle doldursun demeye geldım cnm..
agrısız acısız bebegın koşuversın sana inş..![]()
hayırlısı olsun bi tanem ALLAH sanada banada hayırlı saglıklı evlat nasip etsin... bende bugün doktora gittim moralim sıfır döndüm,hatta agladım eve gelince..banada aşılama dediler... hiç bi sorunumuz yok eşimdede bendede sorun yok... eşim gideriz yaptırırız diyo ama nasıl nereye basvurupta yapılıyo hiç bir bilgim yok..bakıcaz artık... inş olur..
aşılama olunca buraya yaz tamam mı inş tutar canım ya![]()
İnş canım.Üzülme lütfen bizim gibi birçok kişi var moral çok önemli.Aşılama için fazla düşünme biran önce tahlillerini yaptır,uzun bir süreç bizimle birlikte çünkü.Yol almak için acele etmemiz lazım. en kısa zamanda infertilite bölümüne git orada kan tahlilleri,ultrason,rahim filmi,eşinin sperm sayısı gibi testler isteyecekler biran önce yaptır.
o tahlilleri yaptırdım ben bi seneden fazla o raporlarla geziyorum doktor doktor.. rahim filmi bile cektimmmm....
bu aşılama tam olarak nasıl bir şey oluyo?
spermi dışarda dölleyip yumurtalıklara mı yerleştiriyorlar?
sanırım bende öğrensem iyi olacak...
bana da aşılama görünecek gibi:18:
Canım benim ya.Umarım herşey istediğin gibi olur senin için dua edicem
feyzaaa yumurta geliştirici ilaç verdilermi sana bide çatlatma ignesi vurdularmı????
anladım canım tam düşündügüm gibi.. ben 4 kez klomen kullandım.. olmadı.. perşembe gidicez bakalım doktora.. tutsundabunlar gibi ol inş
![]()
mrb arkadaşlar,Aşılama yaptıralı 5 gùn oldu..inşallah hepimz özlem duyduğumuz bebişlere kavuşuruz![]()