İnş canım..Mutlaka yazarım
canım, ben gecen hafta çarşamba gunu asılama oldum. cok agrı sızı vs bir şey olmuyor.. bekleyiş süreci biraz can sıkıyor işte.:)) allah hakkımızda hayırlısını versin insallah:26:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım..Mutlaka yazarım
canım vakit kaybetmek istemiyorsan yaptır derim... nasipse tutar inş.. bizim hiç bir sorunumuz yok ama 3 defa yaptırdım aşılama hiçbiri tutmadı.. nasip değilmiş.. kafaya takmaktan olmuyor. biliyorum kendimi.. kendini hırpalama ağlayınca düzelecek mi
her şey morel önemli... k.i.bak dikkat et..
ecehan sen nerlerdesin arkaşım kayboldun ortalardangerçi bende çok girmedim ama girdiğimde hep seni arada gözüm nasılsın iyimisinn
asıl sen nerdesin sen, ne aradım seni dönemedi dedim heralde karadenizden :) ben iyiyim son aşılmadan sonra doktora gitmedim... sen nasılsın neler yapıyosun ???
aşılama olunca buraya yaz tamam mı inş tutar canım ya![]()
çok sevindim canım valla hemde dogal yolla, çok şükür fazla bekletmeden geldi ALLAH sagsalim dogurmayı nasip etsin inş...... geçmiş dogum gününde kutlu olsun canım iyiki varsın... çok sevindim kız valla, :) k.i.baakben iyyim canım çok şükür yazın gititim geldim doktorrada en son mayısta gitmiştik ondan sonra gitmedim ve çok şükür bu ay hamile kaldım çok şükür rabbime yeni ocak ayında bende aşılamaya başlıyacaktım hastane falan araştırdım çok şükür gerek kalmadı rabbim en yakın zamnda sanada nasip etsin dualrımdasın inan vakti var arkadaşım bizde 3 yılın sonunda bana doğum günü hediyesi oldu inş rabbim devamlılığını getirir bende seni çok merak ediyodum dualrım senle inş olcak allahın izniyle bol dua et arkadışım gersi boş yaz bana arda kendine iyi bak
allah razı olsun canım rabbime nekadra şükretsem az şimdiki duam devamlılığı gelsin sağ salim en hayırlı zamanda rabbim sanada nasip etsin inş ve olcakta inş bak zamnı var dua etcezçok sevindim canım valla hemde dogal yolla, çok şükür fazla bekletmeden geldi allah sagsalim dogurmayı nasip etsin inş...... Geçmiş dogum gününde kutlu olsun canım iyiki varsın... çok sevindim kız valla, :) k.i.baak
allah razı olsun canım rabbime nekadra şükretsem az şimdiki duam devamlılığı gelsin sağ salim en hayırlı zamanda rabbim sanada nasip etsin inş ve olcakta inş bak zamnı var dua etcez
inş canım inş..senden ALLAH razı olsun canım, kalbini ferah tut sagsalim alacaksın kucagına inş stres yapma... kaç haftalıksın oldu?
arka tatlim cok sevndm ya.inan bize umut oldum.tamda umidimin kirildigi zaman aldim haberini.nolur bizede dua et.ecehanla bana.bzde artik istioz.Allah sagsalim kucagina aldrsin ins.ay ne sevndm ya.