Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün kan testi yaptırdım malesef negatif çıktıçok üzgünüm...
Kızlar bugün test yaptırdım beta hcg 299,53 çıktı yani çok mutluyumm Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah :)![]()
Canım ne desem boş üzülürsün biliyorum. Allah yardımcın olsun sabır versin RabbimEmin ol şuan seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri Cuma günü ben yaşadım ve kahroldum
Malesef elden birşey gelmiyor:/ Ama hala regl olmadıysan belki geç döllenme olmuştur şimdiden bu kadar üzülme derim ben.
ayyy çok sevindim yaaaa ... allah sağ salim kavuşturur inşallah...
Kızlar bugün test yaptırdım beta hcg 299,53 çıktı yani çok mutluyumm Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah :)![]()
Tatlım nasıl oldu:))senin aşılaman tutmamıştı
Canım nasip iste. Tutmuş hemde o kadar umutsuzlugumuza ragmen :) Hamd olsun. Bugün dr a gittim. Bebişi alttan görebildi. Fakat malesef bebişle birlikte birde kistim var inşallah küçülür![]()
kızlar bilgi verin bana..bu ay büyük ihtimalle aşılama yapılcak...sperm toplama işlemi aşılama işlemi aynı günde olup bitiyomu...yoksa uzun bi süreçmi
ben geçen ay yaptıramadım iptal oldu yumurta büyümedi diye bu ay da tedaviye hiç başlamadım bile... tamamen duygusalneysde bildiğim kadarıyla aynı gün içinde 1 saat içinde tüm işlem bitiyor diye biliyorum...
sağol canım bilgi için inş ilk ayda tutar...gücüm yok artık
inşallah canım... ben bu ay oldu sandım 7 gün geçmişti.... meğer stresten gecikmiş![]()