Mutfak Püf Noktaları Carte d'or sade kek karışımı deneyenler

yaseminnnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
96
1
96
İzmir
Bu keki yapan var mı kızlar 2 dir deniyorum kek kalıbına yapışıyor çıkmıyor çok sinir oldum tadı çok güzel ama şekli bozuk oluyor

nasıl kalıp kullanıyosun ki, ben borcama yağlı kağıt koyup üstüne döküyorum karışımı, güzel kabarıyo ama tadı o kadar da iyi değil

evet arkadaşlar ben denedim cok kötü.tadı kötü birde kek kalıbına yapışıyor.hepsine denedim ama hepsinde denedim hiç beğenmedim.

Ben bu yaz, yazlıkta erkek arkadaşımın ailesini ağırlarken aldım ilk defa. Sadesini, limonlusunu sevdim ama özellikle de kakaolusuna bayıldım. Çok güzel kabarıyor.Pastaneden alacağıma 10 dakikamı verip bunu yaparım. Daha ucuza gelir,elimin de lezzetini alır. Çok da lezzetli. Ben hiç kalıbından çıkarırken zorlanmıyorum. Zaten bütün kekleri yağlı kağıtla pişiririm. Bunu da öyle yaptım.

Bu arada müstakbel kayınvalidem, keki benim tarifim sanıyor, her çaya gelişinde "kızım o meşhur kekini yapsın" diyor. Umarım nikaha kadar yakalanmam :)

allah iyiliğini versin emi akşam akşam güldürdün beniyakalanmazsın umarım...bendede var da bir türlü yapmaya fırsat bulamadım ben de yağlı kaıt ile yapayım bari yapışmasın diye...

Son düzenleme:
keki fırından çıkar çıkmaz kalıptan çıkarırsanız bozulur ben kek fırından çıkınca altına ıslak bez koyuyorum hafif soğuyunca kalıba iki vuruyorum çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…