Casper 7 inç tabletimi satılmıştır

Ozgegrgr

Deisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
923
78
123
5 ay önce aldım heves edip bir iki kere kullandım sonra koydum geri kutusuna duruyor garantili ben memnunum fakat kullanmadıgımdan boş boş durmasın diye satıyorum silikon şeffaf kılıfıyla birlikte 200 tl ye satmak istiyorum

$45cb.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
özelliklerini söylermisin canım?internete giriliyo mu?

evet canım mini bilgisayar işte oyun yukleyebliyorsun her seklde ınternete gırebılıyosun fotograf cekp paylaşabiliyorsun video kaydedip video indirip izleme özelliği var google play store dan ıstedıgın her uygulamaya ulaşabilrsin şarkı indirip kaydedp liste yapıp dinleyebiliyorsun

evet canım mini bilgisayar işte oyun yukleyebliyorsun her seklde ınternete gırebılıyosun fotograf cekp paylaşabiliyorsun video kaydedip video indirip izleme özelliği var google play store dan ıstedıgın her uygulamaya ulaşabilrsin şarkı indirip kaydedp liste yapıp dinleyebiliyorsun
canım kaça aldın?

5 ay önce aldım heves edip bir iki kere kullandım sonra koydum geri kutusuna duruyor garantili ben memnunum fakat kullanmadıgımdan boş boş durmasın diye satıyorum silikon şeffaf kılıfıyla birlikte 250 tl ye satmak istiyorum

Eki Görüntüle 956121
model numarasını yazar mısınız?Herhangi bir sıkıntısı var mı?Şarjı nasıl mesela?
Faturası mevcut mu?Çok sordum ama bunları sormadan olmaz...

model numarasını yazar mısınız?Herhangi bir sıkıntısı var mı?Şarjı nasıl mesela?
Faturası mevcut mu?Çok sordum ama bunları sormadan olmaz...

Yok canm herhangi bir sikintisi yok dediğim gibi ben kullanmadigimdan satiyorum faturasi var sarjida iyi

Model numarasını ben sabah yaziyim canm sana su an kutuda bende uyumak uzereyim :)))

Özellikleri nedir ? Kutusunda hafıza ram be yazıyor ? Blyetooth varmı ? Hdmı varmı ? Kamera kaç MP ? On arka olarakmı yoksa tek kameramı ?

Özellikleri nedir ? Kutusunda hafıza ram be yazıyor ? Blyetooth varmı ? Hdmı varmı ? Kamera kaç MP ? On arka olarakmı yoksa tek kameramı ?

Çift kamera ön arka , Hdmı var, bluetooht var, Hafıza: 8 GB, Bellek: 1 gb İşletim Sistemi - Android v4.1

Son düzenleme:
Back
X