- 13 Kasım 2013
- 923
- 78
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özelliklerini söylermisin canım?internete giriliyo mu?5 ay önce aldım heves edip bir iki kere kullandım sonra koydum geri kutusuna duruyor garantili ben memnunum fakat kullanmadıgımdan boş boş durmasın diye satıyorum silikon şeffaf kılıfıyla birlikte 250 tl ye satmak istiyorum
Eki Görüntüle 956121
özelliklerini söylermisin canım?internete giriliyo mu?
canım kaça aldın?evet canım mini bilgisayar işte oyun yukleyebliyorsun her seklde ınternete gırebılıyosun fotograf cekp paylaşabiliyorsun video kaydedip video indirip izleme özelliği var google play store dan ıstedıgın her uygulamaya ulaşabilrsin şarkı indirip kaydedp liste yapıp dinleyebiliyorsun
canım kaça aldın?
model numarasını yazar mısınız?Herhangi bir sıkıntısı var mı?Şarjı nasıl mesela?5 ay önce aldım heves edip bir iki kere kullandım sonra koydum geri kutusuna duruyor garantili ben memnunum fakat kullanmadıgımdan boş boş durmasın diye satıyorum silikon şeffaf kılıfıyla birlikte 250 tl ye satmak istiyorum
Eki Görüntüle 956121
model numarasını yazar mısınız?Herhangi bir sıkıntısı var mı?Şarjı nasıl mesela?
Faturası mevcut mu?Çok sordum ama bunları sormadan olmaz...
model numarasını yazar mısınız?Herhangi bir sıkıntısı var mı?Şarjı nasıl mesela?
Faturası mevcut mu?Çok sordum ama bunları sormadan olmaz...
Düşündüğünüz son fiyat nedir,bu ayarda 150ye buldum aynı model ve garantili....
Aynı senin gibi yazmışlar...4-5 kez kullanıldı falan...Neyae iyi satışlar o halde...tabı bulabilirsin fakat temiz ve cok az kullanılmamıs olmayabilir veyahut yurtdısı mal olabilir
Özellikleri nedir ? Kutusunda hafıza ram be yazıyor ? Blyetooth varmı ? Hdmı varmı ? Kamera kaç MP ? On arka olarakmı yoksa tek kameramı ?