Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.ama kaç saat sonra onu bilmiyorum.bebeğimin cinsiyeti kız
slm canım benim yazmama gerek varmı bilmem ama
yinede paylaşım olsun yazıyım
38 saat sonra oldu
erkek:)
yaz tabiiki canımcım:))
benimde 36 saat sonra oldu erkek
konuyu açtım ama kendimi yazmamışım:)))
gulyhas canım,erkek olsun diye özellikle çatlatma iğnesi mi istediniz yoksa doktormu uygun gördü.bende birkaç yıl sonra yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum ama dr çatlatma iğnesi istesem kabul edermi diye merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim:)
hayirli ugurlu olsun topigin isallah güzel catismadan paylasim olur:))
merhaba kızlar çatlatma ignesi oldum bende geçen hafta çarşamba 36 saat sonrada ilişki oldu . Bi şey sormak istiyorum sizlere ne zaman belli olur hamile olup olmadıgım hmm :kedi:
kanda baktıracaksan canım en az 12 gün geçmeli diye biliyorum, erken yaparsan testi yanıltabiliyormuş BHCG hormonu yüksek çıkıyormuş.
normal beklenen adetine 2 gün kala yaparsan testi bence çıkar evde kendin yaparsan yani.
inşallah güzle haberlerini alırız bize yazarsın buradan demi?
sol tarafta 1 yumurta oluştu ve sol kasıgım da agrı sanki göz segirmesi gibi atma oluyo bacaklarımda belimde agrı var hastamı olucam acaba offff
adet ve hamilelik belirtileri aynı çoğu zaman canım. İnşallah hamile kalırsın kalamazsanda üzülme yine denersin allah uzun ömürler versin çocuğunada, inşallah kolayca fazla bekletmeden gelir sneinde 2. bebişin
gulyhas çok iyi bir konu açmışsın sagol canım.bende çok merak ediyorum.bakalım neler çıkacak.en azandan bizde bilgi edinmiş oluruz.takip edecegim.benim arkadaşta çatlatma ignesiyle hamile kaldı ama sanırım onunki 36.saat öncesi olabilir.bebegi kız oldu...tam bilmiyorum.desem ayıp olur sanırım...
merhaba kızlar çatlatma ignesi oldum bende geçen hafta çarşamba 36 saat sonrada ilişki oldu . Bi şey sormak istiyorum sizlere ne zaman belli olur hamile olup olmadıgım hmm :kedi:
Igneden 10 gun sonra idrarla gebelik testinde kesin belli olur (genelde)