Doğuma Hazırlık çat iğnesi ve 36 saat sonra ilişki ile hamile kaldıysanız bebeğinizin cinsiyeti kızmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Çat iğnesi ile 36 saat sonra ilişki ile bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    16

gulyhas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
683
13
96
46
Manisa
Slm kızlar ,
doktorda yum takibi ile klomen kullanıp veya kullanmadan ama çatlatma iğnesi ile 36 saat veya 48 saat sonra hamile kalan arkadaşlar bebeğinizin cinsiyeti kızmı erkek mi?

slm canım benim yazmama gerek varmı bilmem ama
yinede paylaşım olsun yazıyım
38 saat sonra oldu
erkek:)

yaz tabiiki canımcım:))

benimde 36 saat sonra oldu erkek

konuyu açtım ama kendimi yazmamışım:)))

gulyhas canım,erkek olsun diye özellikle çatlatma iğnesi mi istediniz yoksa doktormu uygun gördü.bende birkaç yıl sonra yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum ama dr çatlatma iğnesi istesem kabul edermi diye merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim:)

gulyhas canım,erkek olsun diye özellikle çatlatma iğnesi mi istediniz yoksa doktormu uygun gördü.bende birkaç yıl sonra yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum ama dr çatlatma iğnesi istesem kabul edermi diye merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim:)

doktor kendisi verdi canım klomen kullandım , iğneyide sonrasında verdi. Ben hemen hamile kalamıyorum çabuklaştırmak için. İlk hamileliğimdede 8 ay kalamadım

yum takibi yapan doktorunla görüşürsün , ama her doktor vermiyor .

merhaba kızlar çatlatma ignesi oldum bende geçen hafta çarşamba 36 saat sonrada ilişki oldu . Bi şey sormak istiyorum sizlere ne zaman belli olur hamile olup olmadıgım hmm :kedi:

merhaba kızlar çatlatma ignesi oldum bende geçen hafta çarşamba 36 saat sonrada ilişki oldu . Bi şey sormak istiyorum sizlere ne zaman belli olur hamile olup olmadıgım hmm :kedi:

kanda baktıracaksan canım en az 12 gün geçmeli diye biliyorum, erken yaparsan testi yanıltabiliyormuş BHCG hormonu yüksek çıkıyormuş.

normal beklenen adetine 2 gün kala yaparsan testi bence çıkar evde kendin yaparsan yani.

inşallah güzle haberlerini alırız bize yazarsın buradan demi?

kanda baktıracaksan canım en az 12 gün geçmeli diye biliyorum, erken yaparsan testi yanıltabiliyormuş BHCG hormonu yüksek çıkıyormuş.

normal beklenen adetine 2 gün kala yaparsan testi bence çıkar evde kendin yaparsan yani.

inşallah güzle haberlerini alırız bize yazarsın buradan demi?

cnm yazarım tabi ama kafam çok karışık 15 mart adet tarihim benim yumurtam geçmi çatlamış oluyo şimdi benim hmm bu beklemek varya ömrümden ömür götürüyo benim

bu arada 30 yaşındayım 9 yaşında oğlum var bir yıl korunmadım olmuyo artık dedim umudum tükendigi yerde kendiligimden hamile kaldım ama 8 ocakta 1,5 aylıktı düşükle sonuçlandı . bir ay adet oldum bu ayda klomen ve çatlatma ignesi kullandım durumum bu boshayallersmile

sol tarafta 1 yumurta oluştu ve sol kasıgım da agrı sanki göz segirmesi gibi atma oluyo bacaklarımda belimde agrı var hastamı olucam acaba offff

sol tarafta 1 yumurta oluştu ve sol kasıgım da agrı sanki göz segirmesi gibi atma oluyo bacaklarımda belimde agrı var hastamı olucam acaba offff

adet ve hamilelik belirtileri aynı çoğu zaman canım. İnşallah hamile kalırsın kalamazsanda üzülme yine denersin allah uzun ömürler versin çocuğunada, inşallah kolayca fazla bekletmeden gelir sneinde 2. bebişin

adet ve hamilelik belirtileri aynı çoğu zaman canım. İnşallah hamile kalırsın kalamazsanda üzülme yine denersin allah uzun ömürler versin çocuğunada, inşallah kolayca fazla bekletmeden gelir sneinde 2. bebişin

amin işallah :Saruboceq:

gulyhas çok iyi bir konu açmışsın sagol canım.bende çok merak ediyorum.bakalım neler çıkacak.en azandan bizde bilgi edinmiş oluruz.takip edecegim.benim arkadaşta çatlatma ignesiyle hamile kaldı ama sanırım onunki 36.saat öncesi olabilir.bebegi kız oldu...tam bilmiyorum.desem ayıp olur sanırım...

gulyhas çok iyi bir konu açmışsın sagol canım.bende çok merak ediyorum.bakalım neler çıkacak.en azandan bizde bilgi edinmiş oluruz.takip edecegim.benim arkadaşta çatlatma ignesiyle hamile kaldı ama sanırım onunki 36.saat öncesi olabilir.bebegi kız oldu...tam bilmiyorum.desem ayıp olur sanırım...

rica ederim canım, nasılsın bebiş nasıl görüşemiyoruz hiç:))

Igneden 10 gun sonra idrarla gebelik testinde kesin belli olur (genelde)

aslinda daha dogrusu yumurtlamadan 10 gun sonra. Yani eger 36 saat sonra yumurtladigini varsayarsak, 11,5 gun daha dogru olur.

Back
X