Doğuma Hazırlık çat iğnesi ve 36 saat sonra ilişki ile hamile kaldıysanız bebeğinizin cinsiyeti kızmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Çat iğnesi ile 36 saat sonra ilişki ile bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    16
lelosss tebrikler canim hamissinnnnnnn
benimde regle 3 kala yaptigim test dedigin gibiydi hamile olmadin mi o ikinci cizginin varligi bile gözükmoyorrrr.
valla ilk tebrik eden ben oldun hadiiiiiiii geliyor meleginnnnnn

lelosss tebrikler canim hamissinnnnnnn
benimde regle 3 kala yaptigim test dedigin gibiydi hamile olmadin mi o ikinci cizginin varligi bile gözükmoyorrrr.
valla ilk tebrik eden ben oldun hadiiiiiiii geliyor meleginnnnnn

çokk korkuyorum ben ocaktada böle oldu ögrenmemle düştügü bir oldu yaa hastalanırsam hmm adetimi bir gün geçe yaptım ben testi böle çıktı digerini 8 gün geçe falan yapmıştım oda tam belirgin çıkmamıştı zaten acaba bu ilacın ignenin etkisiyle böle çıkmış olabilir mi hmm keşki yapmasaydım bekleseydim daha

leloscum bencede hamilesin Allahın izniyle..hamile kalsam hemen düşecekmiş gibi korkuları bende yaşıyorum. çok iyi anlıyorum seni..sadece eşinle paylaş. etraftakilere ve oğluna çaktırma canım.. ilk zamnları hayırlısıyla atlat bakalım canım.. hayırlı olsun.. sağlıkla sıhhatle doğumuna da eriştirsin Rabbim..

hastalanmadım hayatım ve sabah dayanamadım idrar testi yaptım kafam dahada karıştı ikinci çizgi varla yok arası uçuk pembemsi bi şey beklemem lazımdı daha bi kaç gün ama merakıma yenik düştümm
kuyruk sokumum agrıyo bu gün bide kalçalarım başka belirti yok bilmiyorumkismile

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin sağlıklı bir evlat versin sana inşallahh

bu arada bende adetime 2 gün kala yaptım ve çok net çıkmıştı, sen de takılma ilaçtanmıdır diye, çünkü bend eilaç kullandım iğne oldum.

Korkulaırnı bir tarafa atmaya çalış eğer tereddütün varsa kan testi yaptırabiliyorsan yaptır canım.

gulhasım bi yazan yok.yokmuymuş çatlatmadan ne kadar sonra oldugunu.bakıp duruyoruz,0 ama gelen giden yo,k.....

yok malesef helenxcim:((

Kimseden ses yok, bizde birisine yardım edilecek olsa bildiğimiz denediğimiz birşey olsa hemen yazarız ama kimse bize yardımcı olmuyor malesefffffffffff

ay evet ya kimse bişey yazmamış
halbuki klomen tedavisi gören birsürü bayan var sitede
illaki çatlatma iğneside olan vardır
ve belirli saatelerde deneyennnnnnnnn
bekliyelim bakalım yazan olur heraldeeeeeeeee:uhm:

kizlarrr
topik var ya
klomen le hamis kalan diye
isterseniz oraya link verin görsünler
burda pek gözükmüyor galiba

ben ıgneyı vurundum 10martta aksam 6da , 12mart sabahın 6 sında 36saat oluyodu ama uyumuşuz yapamadık.o günü akşam yaptık kasıklarımda cok fecı agrı vardı yaparken ölüyorum sandım ama yınede dayandım. (zevk pek alamadım agrıdan o baska) . ondan sonra hergun yaptık kıcıma gırlet koyup bekledım 10-15dk yaptıkdan sonra. sonra gırletı atıp uyudum yıkamadım duş ıcın sabahı bekledım.
yarın 8.günüm oluyo hayırlısı olsun. ılk defa vurundum ıgne ıns tutar. ıştahım cok açık kıtlıktn cıkmış gıbı yatana kadar yemek yıyodum(ıgneden sonra oldu) ..... HAYIRLISIII KIZLARRRR

kızlar klomen ve gonaphane ile hamiş kalanlar diye girsem siteye b konuyu açsam aşırı tepki verirler diye çekiniyorum çaıkcası, orada çünkü hamile kalmak için çok uğraşan arkadaşlarımız var , cinsiyet konusu açılırsa çok tepki verirler diye açmadım.

ben ıgneyı vurundum 10martta aksam 6da , 12mart sabahın 6 sında 36saat oluyodu ama uyumuşuz yapamadık.o günü akşam yaptık kasıklarımda cok fecı agrı vardı yaparken ölüyorum sandım ama yınede dayandım. (zevk pek alamadım agrıdan o baska) . ondan sonra hergun yaptık kıcıma gırlet koyup bekledım 10-15dk yaptıkdan sonra. sonra gırletı atıp uyudum yıkamadım duş ıcın sabahı bekledım.
yarın 8.günüm oluyo hayırlısı olsun. ılk defa vurundum ıgne ıns tutar. ıştahım cok açık kıtlıktn cıkmış gıbı yatana kadar yemek yıyodum(ıgneden sonra oldu) ..... HAYIRLISIII KIZLARRRR

İlahi arkadaşım delikafadulden Mevlam gönlüne göre hayırlısını versin inşaAllah

bende çatlatma iğnesini vurulduktan sonra tam 36.saatte ilişkide bulundum bebeğimin cinsiyeti kız

ya hasankeyf hep bende seni merak ediyordum.inanmıyorum ya demek kızmı.ya başka bişey yapmışmıydın...senin ilk kızmı yoksa ikincimi...hatırlıyorum vurdurdum demiştin hatta..neyse hayırlısı olsun canım..

ya hasankeyf hep bende seni merak ediyordum.inanmıyorum ya demek kızmı.ya başka bişey yapmışmıydın...senin ilk kızmı yoksa ikincimi...hatırlıyorum vurdurdum demiştin hatta..neyse hayırlısı olsun canım..

benim ilk çocuğum ve kız.ben soğan kürünü yapmıştım klomen +çatlatma iğnesi oldum eşimede yumurtanın çatlayacağı hafta sabah aç akşam tok karnına keçiboynuzu kürü yaptım çok şükür ilk denememde tuttu darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Düşünüyorumda!! Şu yazılarınızı okudum ama hanımlar size anlam veremedim vallahi. Hem Allah hayırlısını versin diyorsunuz hem Allah bizimde kucaklarımıza bebeklerimizi versin diyorsunuz ama cinsiyet konusunda bilmem kimin doktoru,prof, doçenti " Y kromuzonda kız X de erkek oluyormuş ya ne alaka kızlar. Doktor sizin derdinize derman olur çare olmaz çareniz Allahtandır siz ilk önce Allahın izniyle hamile kalın kız yada erkek olmasını Y ve X kromuzonlarını allahtan isteyin. Doktorun söylediği bilimsel ve tutan arkadaşlarımız bilimselliğe dayanarak %15 gibi bir kısımdan bahsediyor Allahtan kim daha iyi bilir siz hayırlısını isteyin ardındanda doktordan degıl Allahtan hayırlı kız , yada erkek bir bebek vermesi için lutfunda bulunun. Allah hepinizin gönlüne göre versin hanımlar inşaAllah.....

Merhaba hanımlar,
Perşembe aksam 6.da çatlatma iğnesi yaptı Dr . Pazar gecesi olan ilişki için ihtimal olur mu?

Arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 36. Saatte sancısı olan var mı? benim sancım 49. Saatte oldu hemde çok şiddetli acaba ne zaman çatlamıştır yumurtam? Bu arada 20mm iken iğne olmuştum.

Back
X