Çat Kapı Davetsiz Misafire Ne Dersiniz?

yusufun_annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
499
3
0
46
Kocaeli
Evim evim güzel evim...Kendimi en rahat hissettiğim yer belkide.
Kapı çalıyor.Ne postacı ne de apartman görevlisi.
Süpriiiiz!Biz geldik.Yahu benim bildiğim süpriz insanı mutlu etmeli eee ben sizi görünce mutlu olmuyorum ki bunun nesi süpriz?
Benim hayatımda bunu sıklıkla eşimin ailesi ve bazı arkadaşlarım yapar ama kim olduğu çokta önemli değil.Çat kapı gelmenin özel hayata saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Hele ki belli ettiğim halde ısrarla devam ediyorsa...
Ya siz?Sizin için süpriz mi gerçekten bu davetsiz misafirler?

Son düzenleme:
bende aniden habersiz gelen misafirlere tahamül edemem...son günlerdir zaten bayagi bi tembellestim..evim her zaman düzgün olmuyor..ufak defek saglik sorunlarim var...birde carsinin tam ortasinda evimiz..wc ye gitmek icin bile bazen cat kapi geliyorlar...klava:

Bebeğin hayırla gelsin inşallah.

ışte en sinir olduğum şey bu.Kendi evimde bile insanlar için yaşamak.Şöyle gün geliyor yayılmak istiyorum ama yok olmaz her an tetikte olma psikolojisi.

bencede öyle haklısın....ben en yakın dediğim arkadaşıma bile telefon açmadan gitmem ,oda öyledir evlerimiz çok yakın bide...hafta sonu plan yoksa hiç rahatsız etmem oda etmez ...özen göstermek lazım böyle şeylere .........dikkat etmeyenlerdende hiç hoşlanmam .......hoşlanmadığımıda belirtirim ..

umduğunu değil bulduğunu yer derim büyük ihtimallede hiç hazır bişi olmaz malzeme vardır ama yapılmamıstır
en sinir oldugum sey bide sırıta sırıta gelirler ya

bana hiç öyle çat kapı gelmez kimse.. en az 1 hafta önceden haberim olur yerimseniben valla isterse çat kapı gelsinler.. oyuncak, kitap,cd den oturacak yer bulurlarsa şayet bayanssulusmile

çok samimi arkadaşlarım ve annem ablalarım çat kapı gelsinler, çünkü onlar halden anlarlar evin dağınık olsun ya da önlerine yiyicek bişeyin olmasın (mutfağa girip birlikte hazırlama keyfi ayrıcadır.. ) ama eşimin akrabaları ve benim uzak kaldığım akrabalarım maalesef ki açık arama derdinde oldukları için evin az bir dağınık olsun ya da ne bileyim günlük işlerden birisi olmasın.. bi sürü dedikodu yayılıyor.. :)

sevdiğim insanların süprizleri yanı gelmeleri hiç rahatsız etmez nitekim sevdiklerimdir ve kızmam..
ama hoşlanmadığım insanlar var ve onlarda ding donggggg biz geldik...oyyy ne iyi ettiniz de bi haber verseydiniz pijamalarımı çıkartırdım diyorum ama nafile.!!!!

Hiç hoşlanmam öyle aniden gelen misafirden

Sonuçta ev hali kimi zaman müsait olmayabiliyor insan :1closedeyes:

gelen kişiye bağlı rahatsızlığım benim gibi iyi kötü aramayıp gittiği yerde içtenlikle davranırsa amenna
başımla beraber
ama açık aramaya geldiyse tabi ki hiç memnun olmam
ben de gitmem çatkapı birine annemden başka...

birgünde dus altindayken cat kapi dengesizin biri gelmisti misafir olarak geliniyle beraber..bende kapi tel de anlattim..durumum müsait deyil diye...sonra esime demis bizi eve almadi diye...zaten cok fesat ve hic sevmedigim biri...su an kontagimizda yok zaten..bi kac hafta önce en son yaptigi terbiyesizlige artik esimde yeter dedi...ve kontagimizi kestik..cok sükür..böyleleri hic lazim deyil uzak olsunlar.yasakkelime

Arkadaşlar bu konuyu asıl açmamın sebebi ya bende mi bir tuhaflık var acaba sorusuna cevap almaktı.Nitekim kendimden şüphe duyar olacaktım(en yakın 500 yıl sonra)

Ya güzelim canım arkadaşım sevgili görümcem ve muhterem kayınvalidem ben sizler gibi evde tedbiri kıyafet durmuyorum bu bir...
Ayrıca keyif insanıyım ve kahvemi alıp oturmaktan,play statıon oynamaktan ya da yusufla boğuşmaktan zevk alıyorum ve siz bu durumun üzerine gelince bana uzaylı muamelesi yapıyorsunuz ya işte o an siniriminden yüzüm gerçekten E.T' ye benziyordur(kendi jenerasyonumdan örnek vereyim dedim) bu iki...
Üçüncüsü de gelmeyim ya kardeşim arayın.Haa son zamanlarda yaptığınız gibi 15:00'de evde misin sana uğracağım diyip 15:02'de kapıyı 3. kez çalıyor olmayın.

Sevdiğim insanlarsa rahatsız olmam elbette sevinirim hatta haz almadığım kişilerse kızarım tabi haber vermeden geldiler diye..

açıkçası ben fazla tepki göstermem...misafirler sonuçta...
ama uygunsuz bi anda gelmeleri de hiç doğru olmaz
arasınlar en iyisi yaa

kontak ne demek gııCADIARZU

ahhhhhhhh ahhhhh bu ani misafir leri çok yaşadım hala da yaşıyorum hastamıyım işim mi var kimin umrunda görgüsüzler tel diye bişey var ama kullanmayı bilmiyolarboshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…