- Konu Sahibi Ceydaerhan
Kizlar carsamba gunu cati muayenesi olucam ve buyuk bir ihtimalle catala cikarticak doktorum. Sorum su catala ciktiginizda ayakkabilariniza da cikartiyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar carsamba gunu cati muayenesi olucam ve buyuk bir ihtimalle catala cikarticak doktorum. Sorum su catala ciktiginizda ayakkabilariniza da cikartiyor musunuz?
ilahi kız merak ettiğin şey bu mu :)) tabiiki çıkaracaksın ayakkablarını
bu konuda iyi bildiğim tek şey kendini ne kadar kasarsan o kadar canın yanar
gevşeyeceksin kendini salacaksın ne kadar kaslarını gevşetirsen o kadar kısa sürer
Ayol kizlar hepiniz bir alemsiniz çok yaşayın emi
Hiç hayatinızda jinekolog koltuğuna oturmadınız mı?
Ayol kizlar hepiniz bir alemsiniz çok yaşayın emi
Hiç hayatinızda jinekolog koltuğuna oturmadınız mı?
ben de bu yazılanlara bir türlü anlam veremiorum.ya siz hiç jinekolojik muayene olmadınızmı.insanları kasmaktan başka bişey değil yaptığınız.yok ayakkabı çıkarmı böle sorumu var ya........
canım sana şunu söylüleyim benim bebeğim aşılama ile oldu benki kan aldırmaktan korkarım ama defalarca çıktım o çatala bebeğim ve kendim için inan korkulcak hiç bişey yok..anlık bişey zaten ilkini yaşayınca sonra alışıosun ağda yaptırmak gibi düşün....hatta öleki şuan nırmak doğum istiorum o kadar alıştım yani o çatala oyüzden kalbini ferah tut kasma ve doktoruna güven en önemlisi bu....sonuçta ilk gece korkusunu yaşayan biz kadınlar için inan bu hiç bişey değil.......ay çok tatlısın benimde aklıma aynı şey geldi, yani o noktaya gelmişken insan ayakkabı mı düşünür:) bana da kızarsın ama bende 2 yıllık evli ve 13 haftalık hamileyim hiç o şekilde muayene olmadım. Bekarken gittim bir kere ultrasonla bakmıştı evliykende gitmedim tam artık bi baktırayım rutin sağlık taraması gibisinden o zamanda hamile kaldım doktorda hiç alttan bakmadı hep ultrasonla ben kendimi çok kasıyorum hani utanmak bi yana ne olduğunu görmüyorumm ya acaba canım acırmı diye. Birde senin dediğin gibi burda çok acıyor felan yazmış arkadaşlar başka konularda insanı korkutuyorlar yok yere. Yani korkmanın çekinmenin ayakkabıyı çıkarıp çıkarmamanın bi önemi yok doktorların çok umursadığıda yok böyle şeyleri onlar konuya hedefleniyorlar gerisi umurlarında değil. Hayırlısı bakalım bende heran bekliyorum belki doktor bakalım der?