Catala Cikmak

Ceydaerhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
751
0
46
İngiltere
Kizlar carsamba gunu cati muayenesi olucam ve buyuk bir ihtimalle catala cikarticak doktorum. Sorum su catala ciktiginizda ayakkabilariniza da cikartiyor musunuz?

ben bi kere çıkmıştım ama çatı muayanesi için değildi ayakabımı çıkarmamıştım...yanlız etek giymeni tawsiye ederim çataldan sonra heryer meydanda oluyo

ben çıkarmıştım her yer çıplak ayakta ayakkabılar komik duruyo zaten

ben doğum yapıcağım gün mecburen çıkmıştım evet ayakkabımı çıkarmıştım sanırım herşeyimi:) ama zaten örtü seriyor doktor örtünün altından muayne ediyor hiç biryerin görünmüyor merak etme canım.

ay kızlar 1 hafta sonra bende gitcem dr.a hamileyim ...
dr.a vucüdum normal doğumam müsait mi değil mi diye bakın dicem...
beni dem böyle çatala alcak
ben böyle olduğunu bilmiyordum:18:

Kizlar carsamba gunu cati muayenesi olucam ve buyuk bir ihtimalle catala cikarticak doktorum. Sorum su catala ciktiginizda ayakkabilariniza da cikartiyor musunuz?

ilahi kız merak ettiğin şey bu mu :)) tabiiki çıkaracaksın ayakkablarını
bu konuda iyi bildiğim tek şey kendini ne kadar kasarsan o kadar canın yanar
gevşeyeceksin kendini salacaksın ne kadar kaslarını gevşetirsen o kadar kısa sürer

Ay ne bileyim aklima geldi biranda sorayim dedim kasmamak gerektigini herkes soyluyor. Doktor iki uc parmagini vajinaya sokarak anliyormus cati kemiginin genisligini. Cati muayenesinden sonra kanli bir akinti olabiliyormus dogru mu acaba?

Ayol kizlar hepiniz bir alemsiniz çok yaşayın emi
Hiç hayatinızda jinekolog koltuğuna oturmadınız mı?

ben de bu yazılanlara bir türlü anlam veremiorum.ya siz hiç jinekolojik muayene olmadınızmı.insanları kasmaktan başka bişey değil yaptığınız.yok ayakkabı çıkarmı böle sorumu var ya........

öyle bir durumda aklıma en son gelecek olan ayakkabılarımdır heralde zaten ayaklarım yeterince şiş, terlik kullanıyorum sorun olmaz yani

ben de bu yazılanlara bir türlü anlam veremiorum.ya siz hiç jinekolojik muayene olmadınızmı.insanları kasmaktan başka bişey değil yaptığınız.yok ayakkabı çıkarmı böle sorumu var ya........

ay çok tatlısın benimde aklıma aynı şey geldi, yani o noktaya gelmişken insan ayakkabı mı düşünür:) bana da kızarsın ama bende 2 yıllık evli ve 13 haftalık hamileyim hiç o şekilde muayene olmadım. bekarken gittim bir kere ultrasonla bakmıştı evliykende gitmedim tam artık bi baktırayım rutin sağlık taraması gibisinden o zamanda hamile kaldım doktorda hiç alttan bakmadı hep ultrasonla ben kendimi çok kasıyorum hani utanmak bi yana ne olduğunu görmüyorumm ya acaba canım acırmı diye. birde senin dediğin gibi burda çok acıyor felan yazmış arkadaşlar başka konularda insanı korkutuyorlar yok yere. yani korkmanın çekinmenin ayakkabıyı çıkarıp çıkarmamanın bi önemi yok doktorların çok umursadığıda yok böyle şeyleri onlar konuya hedefleniyorlar gerisi umurlarında değil. hayırlısı bakalım bende heran bekliyorum belki doktor bakalım der?

canım sana şunu söylüleyim benim bebeğim aşılama ile oldu benki kan aldırmaktan korkarım ama defalarca çıktım o çatala bebeğim ve kendim için inan korkulcak hiç bişey yok..anlık bişey zaten ilkini yaşayınca sonra alışıosun ağda yaptırmak gibi düşün....hatta öleki şuan nırmak doğum istiorum o kadar alıştım yani o çatala oyüzden kalbini ferah tut kasma ve doktoruna güven en önemlisi bu....sonuçta ilk gece korkusunu yaşayan biz kadınlar için inan bu hiç bişey değil.......

39+5 haftalik hamileyim, 2 gündür hastane yollarındayız. 2 parmak açılış var nişan geldi o kadar. nolucak bilmiyorum. nişanda 2 gün önce geldi pembemsi sümük şeklinde, arından 2 gün içerisinde kahverengi akıntılar başladı halen var.
çatala 4 kez çıktım ya :18: kendini kasan biriyim zaten. diğer 3 kez acımadıda dün dehşet acıdı yalvardım çıkarın diye.
yani bazen acıta biliyor bazende hafif. bakalım nolucak kızlar. ben bi süreliğine yokum. kendinize iyi bakın.
Allah hepimize kolaylık versin çabuk kurtulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…