Çatı ağrısı çeken varmıı ??

sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. benimde son zamanlarımda kanala yerleşmesinden dolayı pelvis kemiği ağrısı yaşamıştım. o kanala yerleşiyor olmasından kaynaklı canım. bir sorun yok için rahat olsun.. yine de doktoruna da sorabilirsin istersen.. bu arada ben 38+1 de doğum yapmıştım..

sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. benimde son zamanlarımda kanala yerleşmesinden dolayı pelvis kemiği ağrısı yaşamıştım. o kanala yerleşiyor olmasından kaynaklı canım. bir sorun yok için rahat olsun.. yine de doktoruna da sorabilirsin istersen.. bu arada ben 38+1 de doğum yapmıştım..
Çok teşekkürler içim biraz olsn rahatladı çok ağrıyo yürümemi engelliyo bazen :(

Çok teşekkürler içim biraz olsn rahatladı çok ağrıyo yürümemi engelliyo bazen :KK43:

,ben son ayımı neredeyse hep yatarak geçirmiştim zorluyor yürürken falan o bebeğin yerleşmiş olmasından kaynaklı.. mümkün olduğunca yatıp dinlen canım

Bende 29.haftamdayım son zamanlarda ağrım başladı. Endişe etmelimiym bilmiyorum sanırım erken başladı biraz çatı ağrılarım. Doktorum bebek doğum pozisyonuna dönmüş dedi. Belki ondan bu kadar baskı hissediyorumdur. Kendimi rahatlatıyorum :) yürürken özellikle ağrıyı çok hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende hafif hafif 25. haftadan beri başlamıştı şimdi 29. haftadayım gerçekten acayip zorluyor gece sağa sola dönemiyorum ağrıdan acıdan :( napıcam bilemiyorum....:mad:

Bende 29.haftamdayım son zamanlarda ağrım başladı. Endişe etmelimiym bilmiyorum sanırım erken başladı biraz çatı ağrılarım. Doktorum bebek doğum pozisyonuna dönmüş dedi. Belki ondan bu kadar baskı hissediyorumdur. Kendimi rahatlatıyorum :) yürürken özellikle ağrıyı çok hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet gerçektn de erken başlamış Allah hepimizin yardmcısı olsun :-)

doktoruna soran varmı ki acaba neden dolayı oluyormuş.. sebepler ne olabilirmiş ben sormayı unuttum en son kontrolümde...

Back
X