- Konu Sahibi Cileklipasta91
-
Geçmiş olsun canım. Evet aslında iyi bişey bu ağrılar vücut kendini doğuma hazırlıyor. Kemiklerin esneyip , açılıyor bebiş kolaylıkla çıksın diye dayan canım az kalmış bunlar tatlı ağrılar doğumdan itibaren çabucak geçiyor.32+1gunluk hamileyim ve inanilmaz cati kemikleri agriyor resmen geriliyor yatarken bile biraz bacagimi oynatinca agriyor. Cati kemigi agrisi cekmek iyi bisey mi normalmdogum kolay mi oluyor catilarin genis oldugunu mu gosteriyor bu agrilar bu agrilari yasayip normal dogum yapmis arkadaslar cevap verirse sevinirim
Yok cok sukur dayaniyorum bebis icin herseye deger bazen siddetli olunca istemsiz korkuyorum bebege bisey olmasin diye :) insallah kolay olur dogumum cati muayenesindende korkuyorum aslinda bakalim nasil.olucakGeçmiş olsun canım. Evet aslında iyi bişey bu ağrılar vücut kendini doğuma hazırlıyor. Kemiklerin esneyip , açılıyor bebiş kolaylıkla çıksın diye dayan canım az kalmış bunlar tatlı ağrılar doğumdan itibaren çabucak geçiyor.
Rabbim hayırla kurtarsın inşallah.. Şehzademi geliyo , yoksa prensesmi ?Yok cok sukur dayaniyorum bebis icin herseye deger bazen siddetli olunca istemsiz korkuyorum bebege bisey olmasin diye :) insallah kolay olur dogumum cati muayenesindende korkuyorum aslinda bakalim nasil.olucak
Amin insallah sehzademiz geliyor Allahin iziniyle :) sizin cocugunuz varmiRabbim hayırla kurtarsın inşallah.. Şehzademi geliyo , yoksa prensesmi ?
Evet biraz rahatsiz edici peki dogumujuz nasil olduBende de vardi cati kemigi agrisi
Ne berbatti ya :)
Oyy maşallah. Var teyzesii iki şehzadede bizde var biri beş yaşında diğeri 8 aylık.Amin insallah sehzademiz geliyor Allahin iziniyle :) sizin cocugunuz varmi
Masallah subannallah Allah bagislasin insallah :) benim ilk daha hayirlisiyla :) dogumunuz nasil olduOyy maşallah. Var teyzesii iki şehzadede bizde var biri beş yaşında diğeri 8 aylık.
Normal dogum yaptimEvet biraz rahatsiz edici peki dogumujuz nasil oldu
Tşk ederiz saolun. İkiside normal doğumdu. İlki kendi sancımla ikincisnde açılmam yeterli olmadığı için suni sancıyla doğum yaptım. Korkma sen herşey çokk güsel olacakMasallah subannallah Allah bagislasin insallah :) benim ilk daha hayirlisiyla :) dogumunuz nasil oldu
Kabizlik disindabebek cikarken rahat oldumu cati agrisi cekiyoruz ya acaba catilarimiz genis diye mi dusunuyorumda :) bide istanbuldami dogum yaltinizNormal dogum yaptim
Bende kabizlik vardi o yuzden baya canim yandi
Bende normal dogum.istiyorum Allahin iziniyle ama panikatak hastasiyim o biraz endiselendiriyor son anda vazgecerim diye kesiden bebek cikarken yanlis ikinmaktan falan bu tarz seylerden korkuyorum azicikTşk ederiz saolun. İkiside normal doğumdu. İlki kendi sancımla ikincisnde açılmam yeterli olmadığı için suni sancıyla doğum yaptım. Korkma sen herşey çokk güsel olacak
Yokk kız ıkınmakta hiçbişey yok zaten ıkınırken acı çekmiyosun , sancıların bitip açılman tam olduğu zaman ıkınmak gayet kolay. Kendini ve bebeği riske atma ama normal doğurmayıda dene derim bence. Allaha çok şükür hastanede bigece yatıp eve geldiğimde herişimi kendim yapabiliyodum malum bide evde abimiz vardı bizim çünküBende normal dogum.istiyorum Allahin iziniyle ama panikatak hastasiyim o biraz endiselendiriyor son anda vazgecerim diye kesiden bebek cikarken yanlis ikinmaktan falan bu tarz seylerden korkuyorum azicik
Yok istanbulda degilimKabizlik disindabebek cikarken rahat oldumu cati agrisi cekiyoruz ya acaba catilarimiz genis diye mi dusunuyorumda :) bide istanbuldami dogum yaltiniz
Ya her acidan normal dogum zaten bir tane dogum sekli var anne sifatini tasimak icin normal dogurmak lazim tabi ters bir durum yoksa :) bakalim Rabbim yardim eder elbet o ana tanik olmak istiyorum vucudumun onu algilamasini istiyorum az kaldi insallah bir avazda kurtulurum hurma yemeyi dusunuyorum rahat dogum icin :)Yokk kız ıkınmakta hiçbişey yok zaten ıkınırken acı çekmiyosun , sancıların bitip açılman tam olduğu zaman ıkınmak gayet kolay. Kendini ve bebeği riske atma ama normal doğurmayıda dene derim bence. Allaha çok şükür hastanede bigece yatıp eve geldiğimde herişimi kendim yapabiliyodum malum bide evde abimiz vardı bizim çünkü
Ya ben aslinda genel olarak sanciya dayanikliyimdir sukurler olsun gecen hafta siddetli dis agrisi cektim 1 hafta boyunca gecen sene dusuk yaptim kurtajsiz 7 haftalik ondada cok agrilar cektim sukur gikim cikmadi insallah alnimin akiyla bundanda kurtulurum bir avazdaYok istanbulda degilim
Evet oldukca rahat cikti aslinda ...sancilar mavhetmisti beni
Evet evet hurmayı dene bencede ama biraz daha sonra başla bence. Veya hurma bulamazsan hurma nın suyu var böyle pekmez gibi doğal olanlardan çok işe yaradığını düşünüyorum. Tabi Allahın yardımıyla kolay doğurduğuma inanıyorum ama sanki hurmada yardımcı oldu gibi geliyo bana. Sancı konusunda bi not düşeyim :) hahh işte tamda o çektiğin şiddetli diş ağrısı gibi o ağzında buda karnında aynı değerdeydi benceYa her acidan normal dogum zaten bir tane dogum sekli var anne sifatini tasimak icin normal dogurmak lazim tabi ters bir durum yoksa :) bakalim Rabbim yardim eder elbet o ana tanik olmak istiyorum vucudumun onu algilamasini istiyorum az kaldi insallah bir avazda kurtulurum hurma yemeyi dusunuyorum rahat dogum icin :)
Bende 36. Haftamda baslamayi dusunuyorum hurma yemeye dayanirim yaa evlat icin herseye deger yeterki saglikla gelsinde insallah :) istanbulda mi dogum yaptinizEvet evet hurmayı dene bencede ama biraz daha sonra başla bence. Veya hurma bulamazsan hurma nın suyu var böyle pekmez gibi doğal olanlardan çok işe yaradığını düşünüyorum. Tabi Allahın yardımıyla kolay doğurduğuma inanıyorum ama sanki hurmada yardımcı oldu gibi geliyo bana. Sancı konusunda bi not düşeyim :) hahh işte tamda o çektiğin şiddetli diş ağrısı gibi o ağzında buda karnında aynı değerdeydi bence
Dayanikli isen o zaman kolay bir dogum bekliyor seni :)Ya ben aslinda genel olarak sanciya dayanikliyimdir sukurler olsun gecen hafta siddetli dis agrisi cektim 1 hafta boyunca gecen sene dusuk yaptim kurtajsiz 7 haftalik ondada cok agrilar cektim sukur gikim cikmadi insallah alnimin akiyla bundanda kurtulurum bir avazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?