Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla ilaç da kullanıyorum ama çok canım ağrıyor ve korkuyorumBen yasadim benimde o haftalarda basladi. Cok aşırı agrim vardi ama vitaminleri duzenli kullandikca azaldi. Hala var o agri hala fazla ama basladigi kadar degil. Ben doktora sormustum sıkıntı mi diye hayir vucut doguma hazirlaniyo demisti. Bende he iyi biseyse tamam cekerim demistim :)
Icine sinmiyosa bi sonraki kontrolde sor bence. Bende emin olamayip sormustum acaba erkenden belirtilerin baslamasi dogumun erken olcagi anlamina mi gelir diye korkmustum ama doktor normal demisti. 37+3olduk gelen giden yok hemuz bekliyoruz pasamizi :)Ay valla ilaç da kullanıyorum ama çok canım ağrıyor ve korkuyorum
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh ben gittim yatak istirahati vereyim demişti geçer demiştim almamıştım. Bugün kontrolüm var ve geçmedi sanırım istirahati verecek... Sağlık olsun artık herşey meleklerimiz için..Icine sinmiyosa bi sonraki kontrolde sor bence. Bende emin olamayip sormustum acaba erkenden belirtilerin baslamasi dogumun erken olcagi anlamina mi gelir diye korkmustum ama doktor normal demisti. 37+3olduk gelen giden yok hemuz bekliyoruz pasamizi :)
Amin insallah.. Saglikla gelsin kuzularAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh ben gittim yatak istirahati vereyim demişti geçer demiştim almamıştım. Bugün kontrolüm var ve geçmedi sanırım istirahati verecek... Sağlık olsun artık herşey meleklerimiz için..
Benim daha 20. haftada başladı diyebilirim. Özellikle oturduğum yerden kalkarken çok kötü oluyorKızlar 27.haftadayim öyle çok ağrım var ki oturduğum yerden kalkarken yatakta sağa sola dönerken erken doğum belirtisi olamaz değil mi? Yaşayan ya da bilen var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben bugün gittim serviks uzunluğuna bakıldı idrar testi yapıldı normal çıktı ama progestan verdi doktorBenim daha 20. haftada başladı diyebilirim. Özellikle oturduğum yerden kalkarken çok kötü oluyorİlk hamileliğimde de böyle olmuştu, normal bir durum.
Ay canım derdimi çok güzel anlattın aynı durumdayım doktor yatak istirahati verdi bir hafta ama zerre değişiklik olmadıŞuanda aynı durumu yaşamaktayım 28 haftamda başladı ve şuanda 29+5deyim ekimin 5inde ultrasonumuz var ama artık ciddi anlamda dayanılmayacak derecede apış arasında sol bacağımın iç tarafı ağrı yapıyor ve ovduğumda neresi agrıyor anlayamıyorum ama yattıgım yerden kalkarken oturdugum yerden kalkarken ve yürürken acayip ağrıyor bu ağrının adı çatı ağrısı olarak mı geçiyor araştırdığımda böyle çıkıyor çünkü sebebi ne gerçekten bilmiyorum bende doktoruma sorucam ve geçmiyor yani hiç bi şekilde. Sadece decavit kullanıyorum onun dışında bişeyde kullanmıyorum tüm değerlerim iyi çıkıyor.![]()
Allah korusun ya sol bacagımla adım aterken tutup sürükleyecek dereceye geldim artık ve gece yatakta da dönemiyorum hiçbi şekilde dün gecem resmen kabus gibiydi benim geçen ay tüm tetkiklerim yapılmıştı ilaç vermemişti ama bu ağrı sanırım dediğin gibi doğuma kadar böyle gidicek gibi.. İnternette de okudugum bilgilerde kimi zaman iri bebek oldugunda bu agrıya sebebiyet veriyor seklinde şeyler okudum ama bebeğimin gelişimi de haftasıyla uyumluydu gerçekten anlayamıyorum ama çok çok çok nefes kesen bi ağrı. Az kaldı doktoruma gitmeme gidip geliyim bilgilendiririm tabiki. Bakalım ne dicek bende merakla bekliyorum.Ay canım derdimi çok güzel anlattın aynı durumdayım doktor yatak istirahati verdi bir hafta ama zerre değişiklik olmadıdoktora bu derdimi söyleyince rahim ağzı uzunluğuna bakalım ve bir de idrar testi yapalım enfeksiyon varmı ona bakalım dedi ve temiz çıktığı için evde yatak istirahati verdi bir de progestan ilacı verdi. Hatta dedi ki iyi bari temiz çıkmış temiz çıkmasaydı hastanede yatiracaktim dedi tırstım cok şükür testler temiz ama çözüm de bulamadım... Sanırım biz bu ağrıyı doguma kadar cekicez
doktoruna söylediğinde ne dediğini bana da yazabilir misin bakalım seninki ne diyecek?
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım bugün ben sağlık ocağına gittim orası da normal dedi rahim büyüyor us kemikler ondan ağrıyormuş anlamadım bakalım...Allah korusun ya sol bacagımla adım aterken tutup sürükleyecek dereceye geldim artık ve gece yatakta da dönemiyorum hiçbi şekilde dün gecem resmen kabus gibiydi benim geçen ay tüm tetkiklerim yapılmıştı ilaç vermemişti ama bu ağrı sanırım dediğin gibi doğuma kadar böyle gidicek gibi.. İnternette de okudugum bilgilerde kimi zaman iri bebek oldugunda bu agrıya sebebiyet veriyor seklinde şeyler okudum ama bebeğimin gelişimi de haftasıyla uyumluydu gerçekten anlayamıyorum ama çok çok çok nefes kesen bi ağrı. Az kaldı doktoruma gitmeme gidip geliyim bilgilendiririm tabiki. Bakalım ne dicek bende merakla bekliyorum.
Canım bende geldim doktordan bebeğim gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu herşeyi ve ters dönmüş haftasına göre o da rahime baskı uyguladığı için bacagıma giden damarlarıda kastırıyomuş o yüzden ağrı yapıyomuş bel ağrısıda yapar dedi doktorum çatı ağrısıda normal dedi onun dışında bir sıkıntımız yok gayet güzel çıktı herşeyi ağrılarımı hafifletir diye magnezyum yazdı işte onu kullanıcam extra olarak.Hayırlı haberlerle gel inşallah canım bugün ben sağlık ocağına gittim orası da normal dedi rahim büyüyor us kemikler ondan ağrıyormuş anlamadım bakalım...
Bana da magnezyum ve kalsiyum verdi ben sadece bu kadar erken cari ağrısı olur mu diye endişelendimCanım bende geldim doktordan bebeğim gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu herşeyi ve ters dönmüş haftasına göre o da rahime baskı uyguladığı için bacagıma giden damarlarıda kastırıyomuş o yüzden ağrı yapıyomuş bel ağrısıda yapar dedi doktorum çatı ağrısıda normal dedi onun dışında bir sıkıntımız yok gayet güzel çıktı herşeyi ağrılarımı hafifletir diye magnezyum yazdı işte onu kullanıcam extra olarak.
İşte pozisyon aldığında oluyomuş seninki de ters dönmüş olabilir canım o sebepten yaparmış yani yoksa benimde bu haftama kadar hiç bi ağrım sızım yoktu.Bana da magnezyum ve kalsiyum verdi ben sadece bu kadar erken cari ağrısı olur mu diye endişelendim
Canım bende geldim doktordan bebeğim gayet sağlıklı haftasıyla uyumlu herşeyi ve ters dönmüş haftasına göre o da rahime baskı uyguladığı için bacagıma giden damarlarıda kastırıyomuş o yüzden ağrı yapıyomuş bel ağrısıda yapar dedi doktorum çatı ağrısıda normal dedi onun dışında bir sıkıntımız yok gayet güzel çıktı herşeyi ağrılarımı hafifletir diye magnezyum yazdı işte onu kullanıcam extra olarak.
Bana da magnezyum ve kalsiyum verdi ben sadece bu kadar erken cari ağrısı olur mu diye endişelendim
yok canım zaten bende günde 2 tane soda ve 1 tane muzum cevizim var hergun duzenlı yıyorum ama gecmıyor yani bu haftama kadar sadece decavit kullandım ama bakalım magnezyum verdi kullanırım gecirirse devam ederim bi de öyle deniyim cunku cok zorlanıyorum bacak agrısı değil bariz bacak arama baskı uyguluyormus cocugun bası o sebepten oluyomus yanı yapacak hiç bişey yok dedi doktorum agrılarını azaltır ama geçmeyebilir dedi zaten.hayırlı doğumlar kızlar tesadüfen gördüm de yazayım dedim
benimde hamilelikte bacaklarıma vuran ağrım oluyodu ...doktorumdan ilaç istediğimde herşeyi ilaçlarda arama diyip magnezyum yazmamıştı ....günde 1 sade soda iç ve yarım muz ye demişti doktor ben tam yiyordum gerçi :) iyi geliyordu gerçekten deneyin isterseniz
Benim de neredeyse 27-28.haftalarda başlayan çatı ağrım vardı. Doktora sormak çok geç aklıma geldi, magnezyum verdi. Tamamen uymasam bile kullanımına faydası oldu sanki. 2 güne bir içtim ve eskisi kadar ağrı olmuyor. Bebeğim makat geliş altlara çok baskı yapıyordu sanırım 1 haftadır neredeyse ağrı yok. Düzenli kullanımda azaltabilir magnezyum ağrıları. Bir de hareket etmek iyi geliyordu bana.yok canım zaten bende günde 2 tane soda ve 1 tane muzum cevizim var hergun duzenlı yıyorum ama gecmıyor yani bu haftama kadar sadece decavit kullandım ama bakalım magnezyum verdi kullanırım gecirirse devam ederim bi de öyle deniyim cunku cok zorlanıyorum bacak agrısı değil bariz bacak arama baskı uyguluyormus cocugun bası o sebepten oluyomus yanı yapacak hiç bişey yok dedi doktorum agrılarını azaltır ama geçmeyebilir dedi zaten.
Doktorumda ağrılarıma iyi gelebileceğini söyledi işte yani beni zorlamayacak kadar yürüyebilsem hareket edebilsem kafi. Cunku bacak aramdaki agrı biraz yürüdükten sonra belime vurmaya baslıyor o zaman tamamen tutuluyorum hiç yürüyemiyorum cok zorlanıyorum inşallah iyi gelir bakalım..Benim de neredeyse 27-28.haftalarda başlayan çatı ağrım vardı. Doktora sormak çok geç aklıma geldi, magnezyum verdi. Tamamen uymasam bile kullanımına faydası oldu sanki. 2 güne bir içtim ve eskisi kadar ağrı olmuyor. Bebeğim makat geliş altlara çok baskı yapıyordu sanırım 1 haftadır neredeyse ağrı yok. Düzenli kullanımda azaltabilir magnezyum ağrıları. Bir de hareket etmek iyi geliyordu bana.