çatı muayenesi ve 2 cmlik açklık

a.gultekin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2007
30
1
86
Bursa
merhaba arkadaşlar ben 38+6 günlük hamileyim dün dr kontrolüm vardı çatı muayenesinde 2 cmlik açıklık varmış rahim ağzıda normal doğuma müsaitmiş ama benim sancım yok arada bir karnım ağrıyor o kadar heyecanla doğumu bekliyorum sancılarımın olması ve çatının açılması için ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

canım 2cm açıklık daha doğuma var olduğunu gösteriyor ama az kalmış baya birkaç güne olur sanırım doğumun bol bol yürüyüş yap Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin

benim 2 cm açıklık olduğunda dr hastaneye yatırdı ertesi günde doğurmuştum.. ertesi günün akşamına kadarda hiçbişey hissetmemiştim hayırlı doğumlar

bende aynı durumdaydm 2 cm oldu ve doktorum yatıs verdı hemen 4 saat sonrada dogum yapmıstım ınsallah allah kurtarsın senıde cnm

yaa ben hala doğuramadım arkadaşlar :)) bakalım daha ne kadar bekliycez inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur

kızlar ben de bugün doktora gittim 37 artı 5 deym
1 cm açıklık var dedi doktor ve de bu gece de olabılır 2 hafta içinde de olabilir dedi.
sizce ne yapmalıyım hemen olması için ve de hemen olur mu?

yürüyebiliyorsanız yürüyün bol bol,medine hurması yiyin,oturma banyosu yapabilirsnz açılmayı hızlandırıyo veya sıkça sıcak duş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…