- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Çatı muayenesi nasıl oluyor acaba? Çatala yatıyor muyuz? Eliyle mi kontrol ediyor yoksa bir cisimle mi? Tarif edebilir misiniz? Benim de 9 ocakta randevum muhtemelen yapacak doktorum.34. Hafta tam risk haftası bebeğinde sancılanma kasılma olabilir sen hissetmeyebilirsin ve en önemlisi açılman olurda bunu farketmezsen eğer erken Doğum riski olduğunun farkında olmadan yaşarsın. 29 dan sonra her hafta çatı muanesi oldum 38+5 e kadar . Hissetmediğim yoğun sancım vardı. Açılmam 1 cm bile olsa Doğum başlıyor demekti benim için. Bence ihmal etme . 35 bittikten sonra risk kalkıyor ama 34 sınır hafta
Can'ım sen uzanıyorsun alt çamaşırını çıkarıp. Dr eldiven takıp işaret parmağını ben orta parmağını Yanyana vajinadan içeri sokuyor. Rahim ağzına bakıp açılma varım diye kontrol ediyor. Parmak ölçüsüyle kaç cm olduğuna karar veriyor. 3 saniye sürmüyor. Bacaklarını geriye toplkuyorsun ve içe kadar say bitti. Acı Yok kasılıyorsun biraz o kadarÇatı muayenesi nasıl oluyor acaba? Çatala yatıyor muyuz? Eliyle mi kontrol ediyor yoksa bir cisimle mi? Tarif edebilir misiniz? Benim de 9 ocakta randevum muhtemelen yapacak doktorum.
Çok korkuyorum aslında.Can'ım sen uzanıyorsun alt çamaşırını çıkarıp. Dr eldiven takıp işaret parmağını ben orta parmağını Yanyana vajinadan içeri sokuyor. Rahim ağzına bakıp açılma varım diye kontrol ediyor. Parmak ölçüsüyle kaç cm olduğuna karar veriyor. 3 saniye sürmüyor. Bacaklarını geriye toplkuyorsun ve içe kadar say bitti. Acı Yok kasılıyorsun biraz o kadar
Kız korkacak ne var. Eğer sezeryan derse başka görüş al benceÇok korkuyorum aslında.
Peki bir doktor dar dedi sezeryan derse başka doktora gitmeme gerek varmi
Çok teşekkür ederim. Korkacak bir şey yok o zaman.Can'ım sen uzanıyorsun alt çamaşırını çıkarıp. Dr eldiven takıp işaret parmağını ben orta parmağını Yanyana vajinadan içeri sokuyor. Rahim ağzına bakıp açılma varım diye kontrol ediyor. Parmak ölçüsüyle kaç cm olduğuna karar veriyor. 3 saniye sürmüyor. Bacaklarını geriye toplkuyorsun ve içe kadar say bitti. Acı Yok kasılıyorsun biraz o kadar
Yok Can'ım canın yanmıyor afedersin eşinle ikilide daha çok acı var. Bunda üçe kadar say nefesini tutÇok teşekkür ederim. Korkacak bir şey yok o zaman.
Ilk gebeligim ve doğuma yaklaşıyoruz nasıl korkmamKız korkacak ne var. Eğer sezeryan derse başka görüş al bence
İçini ferah tut o çocuk bi şekilde içinden çıkacak. Zaten son haftalar bıkkınlık oluyorIlk gebeligim ve doğuma yaklaşıyoruz nasıl korkmam
Teşekkür ederim cnmİçini ferah tut o çocuk bi şekilde içinden çıkacak. Zaten son haftalar bıkkınlık oluyor
O bıkkınlık bende var şuan. Şiştim iyice bel bacak sort ağrıları mide yanması falan. Tabiki erken doğmasını istemiorum ama zaman çabucak geçsin şu haftalar.İçini ferah tut o çocuk bi şekilde içinden çıkacak. Zaten son haftalar bıkkınlık oluyor
Ben 37 oldum bana bi boğulma geldi doğsun diye attık dualar ettim gece uykusu yok sürekli akıntı stres.O bıkkınlık bende var şuan. Şiştim iyice bel bacak sort ağrıları mide yanması falan. Tabiki erken doğmasını istemiorum ama zaman çabucak geçsin şu haftalar.
Allah yardımcın olsun.Ben 37 oldum bana bi boğulma geldi doğsun diye attık dualar ettim gece uykusu yok sürekli akıntı stres.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?