- Konu Sahibi Chitlembiq
-
canım ilk bebeğimde aynısını yaşadım çatı mayenemi oldum ardından kan geldi dr nişan geldi yakında doğurursun dedi..2 gün sonra doğurdum.. :)) nişan bence...
arkadaşlar bugün tam 36 haftalık oldum ve öğlende dr a gidicem sizce dr çatı muaynesi yapar mı bana ona göre hazırlıklı gitsem..:uhm:
Canım genelde 36 dan sonra yapıyorlar birde nst sonucuna göre yapıyorlar diye biliyorum.Sen yinede hazırlıklı ol.Birden karar verilebiliyor çatı muayenesine.Hakkında hayırlısı olsun canım....
arkadaşlar bugün tam 36 haftalık oldum ve öğlende dr a gidicem sizce dr çatı muaynesi yapar mı bana ona göre hazırlıklı gitsem..:uhm:
sen her itimale karşı hazırlıklı gt,,bende bu gün öğlen dr ye gideceğim..35+4 oldum bu gün..benimkide yaparmı diye düşünüyorum bende..hazırlıklı gideceğim...
doğru söylüyorsunuz da doğumuma da bişey kalmadı o yüzden ben temizliğimi biraz daha geç yani doğuma yakın yapmayı düşünüyordum ama şuanda da çok kötü durumda değilim ama olur da dr muayne ederse mahcup olmak istemiyorum hay allah şimdi kararsız kaldım ne yapsam diye..:uhm:
kızlar bu arada normal doğum için temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz.illa ağda şartmı.tabi en güzeli bu ama ben yapamıyorum ve malesef yaptıramıyorum.
38+2 de bana çatı muayenesi yapıldı.kan falan gelmedi benden.çok rahattı acımadı zor bişey değil yani.dr um kendini kasarsan çok acı duyarsın dedi.kendini telkin etmen gerekiyor sadece
kızlar bu arada normal doğum için temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz.illa ağda şartmı.tabi en güzeli bu ama ben yapamıyorum ve malesef yaptıramıyorum.
37+0 da ilk çatı muayenem yapıldı doktor tarafından tabii ben o ana kadar nasıl çatı muayenesi yapıldığını bile bilmiyorm uzan dedi ve bir anda elini daldırdı bi çığlık koparmışım ki istemeden ama nasıl ağlıyorum çok çok acıttı vicdansız..2 gün önce başka bi hastaneye gittim orda hemşire hanım kontrol yaptı nst de sancı var çıktığı için inan doğru düzgün acımadı bile..yani sadece sende bitmiyomuş yapanın da adam gibi yapması gerekiyomuş..Allah o hemşireden razı olsun...herkese hayırlı doğumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?