Çatı muayenesinden sonra kan gelmesi???

canım ilk bebeğimde aynısını yaşadım çatı mayenemi oldum ardından kan geldi dr nişan geldi yakında doğurursun dedi..2 gün sonra doğurdum.. :)) nişan bence...

canım ilk bebeğimde aynısını yaşadım çatı mayenemi oldum ardından kan geldi dr nişan geldi yakında doğurursun dedi..2 gün sonra doğurdum.. :)) nişan bence...

Banada öyle geliyor.1 haftaya bile kalmaz gibi.Her ne kadar şu an açılma görmediyse bile her an birden açılabilir sancısı gelebilirmiş gibi hissettim.Hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim sağlıcakla kurtarsın...

arkadaşlar bugün tam 36 haftalık oldum ve öğlende dr a gidicem sizce dr çatı muaynesi yapar mı bana ona göre hazırlıklı gitsem..:uhm:

arkadaşlar bugün tam 36 haftalık oldum ve öğlende dr a gidicem sizce dr çatı muaynesi yapar mı bana ona göre hazırlıklı gitsem..:uhm:

Canım genelde 36 dan sonra yapıyorlar birde nst sonucuna göre yapıyorlar diye biliyorum.Sen yinede hazırlıklı ol.Birden karar verilebiliyor çatı muayenesine.Hakkında hayırlısı olsun canım....

Canım genelde 36 dan sonra yapıyorlar birde nst sonucuna göre yapıyorlar diye biliyorum.Sen yinede hazırlıklı ol.Birden karar verilebiliyor çatı muayenesine.Hakkında hayırlısı olsun canım....

çok teşekkür ederim,hepimiz için hayırlısı olsun,kasılmalarım başlamıştı geçen haftada ilk defa nst ye girdim ve düzensiz sancılarım çıktı o yüzden dr bu hafta tekrar çağırdı şimdi bugün neyapacak diye çok merak ediyorum..

sen her itimale karşı hazırlıklı gt,,bende bu gün öğlen dr ye gideceğim..35+4 oldum bu gün..benimkide yaparmı diye düşünüyorum bende..hazırlıklı gideceğim...

sen her itimale karşı hazırlıklı gt,,bende bu gün öğlen dr ye gideceğim..35+4 oldum bu gün..benimkide yaparmı diye düşünüyorum bende..hazırlıklı gideceğim...

doğru söylüyorsunuz da doğumuma da bişey kalmadı o yüzden ben temizliğimi biraz daha geç yani doğuma yakın yapmayı düşünüyordum ama şuanda da çok kötü durumda değilim ama olur da dr muayne ederse mahcup olmak istemiyorum hay allah şimdi kararsız kaldım ne yapsam diye..:uhm:

kızlar bu arada normal doğum için temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz.illa ağda şartmı.tabi en güzeli bu ama ben yapamıyorum ve malesef yaptıramıyorum.

Of off bu temizlik konusu benim de canımı sıkıyor. Doktor 37. hafta gittiğimde bir sonraki hafta çatı muayenesi yapacağını söylediği için ben ağdamı yapıp gittim, nasılsa tüyler çıkana kadar da doğum olur diye düşünüyordum. Ama doğumum gecikti, 1 hafta sarktı. Şimdi benim tüyler yavaş yavaş çıkmaya başladı. (( Ne ağda yapılr, ne jilet... Napacam bilmiyorum. Çok rezil bir durum. Gerçi doktorların pek takacağını sanmıyorum ama işte. Ben eşimden bile çekinirken doktora o şekilde gözükmek kötü bişey... Off off...

kızlar bu arada normal doğum için temizliğinizi ne ile yapıyorsunuz.illa ağda şartmı.tabi en güzeli bu ama ben yapamıyorum ve malesef yaptıramıyorum.

Canımcım senin için hangisi rahatsa onu yap. Ağda en güzeli ama yapamıyorsan ve yaptıramıyorsan senin için kolay olanı seç canım. Takma kafana.

38+2 de bana çatı muayenesi yapıldı.kan falan gelmedi benden.çok rahattı acımadı zor bişey değil yani.dr um kendini kasarsan çok acı duyarsın dedi.kendini telkin etmen gerekiyor sadece

37+0 da ilk çatı muayenem yapıldı doktor tarafından tabii ben o ana kadar nasıl çatı muayenesi yapıldığını bile bilmiyorm uzan dedi ve bir anda elini daldırdı bi çığlık koparmışım ki istemeden ama nasıl ağlıyorum çok çok acıttı vicdansız..2 gün önce başka bi hastaneye gittim orda hemşire hanım kontrol yaptı nst de sancı var çıktığı için inan doğru düzgün acımadı bile..yani sadece sende bitmiyomuş yapanın da adam gibi yapması gerekiyomuş..Allah o hemşireden razı olsun...herkese hayırlı doğumlar...

ya temizliğini yapabildiğin kadar yapmaya çalış bence..ben öle yapıyorum 2 kez vajinal muayene yapıldı 1 hafta içinde ikisinde de 4-4lük değildim ama saolsunlar çok anlayışlıydılar neticede hepimiz bayanız halden anlamak lazım...

Sana hak vermemek mümkün değil canım.Bugün hastaneye kontrole gittim.Dr um izinliymiş.Bende başka dr seçmek zorunda kaldım..herneyse..kendi dr um gibi canımı acıtmıcak sandım..bacağımı açar açmaz daldı gerçekten çok acıdı..oysaki iki hafta önce kendi dr um canımı acıtmamıştı.Dr a kızdım hesap sordum..Az daha bugün hastaneyi ayağa kaldırıyordum..gerçektende dr la alakalı.Oysaki bana hazır olup olmadığımı sorması gerekirdi.sonra leke geldi..

arkadaşlar benim de dün rutin muayenem vardı. 38+5 teyim. dr um sana çatı muayenesi yapacağız demişti zaten geçen hafta. neyse yaptı etti eve geldik bir kaç saat sonra çamaşırımın üstüne kaçırmalardan dolayı koyduğum bezde turuncu avuç içi kadar leke gördüm. misafir vardı evde de.çok üstüne düşemedim. bir daha kan gelmedi ama kıvamlı akıntı geliyor dünden beri çok fazla değil ama. bir de bağırsaklarım bozuldu. ağrı var gibi ama bağırsaklarımdan dolayı mı neden dolayı anlayamadım. ne yapayım sizce? bebek geliyor olabilir mi? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…