Çatı muayenesinden sonra lekelenme?

Karnına baskı olmayacak şekildede bi pozisyon olabilir canım deneyin yine siz. Önerilen bişey bu doğumda faydalı olur. Aylardır bişey olmadığı için muayenede kendini kasarsın işte bu yüzden. Biz en başından son haftama kadar devam ettik, tabi son haftam olduğunu biliyodum 37m haftada geldi bebeğim :)
Kiz bebis yokken bile zorlaniyoduk. Farkli ppzosyon denedik ama mumkun olmadi. Yarim olup kaliyodu devam edilmiyodu. Kendimi kastigim icinde esim rahatsız oluyo yapmak istemiyo :) bende dr da kendimi kasmiim die parmak egzersizi yapmaya basladim ara ara ama hala 2 parmak olmadi :)

Kiz bebis yokken bile zorlaniyoduk. Farkli ppzosyon denedik ama mumkun olmadi. Yarim olup kaliyodu devam edilmiyodu. Kendimi kastigim icinde esim rahatsız oluyo yapmak istemiyo :) bende dr da kendimi kasmiim die parmak egzersizi yapmaya basladim ara ara ama hala 2 parmak olmadi :)
O zaman senin tek yapacağın bu konuyu düşünmemek :) bırak zorda olsa kolayda olsa o an yaşarsın düşündükçede tedirgin olursun

O zaman senin tek yapacağın bu konuyu düşünmemek :) bırak zorda olsa kolayda olsa o an yaşarsın düşündükçede tedirgin olursun
Kiz ben acirsa bagirmaktan korkuyom yada kendimi geri cekmekten. Dr um ters :) beni terslerse bozulurum bdha gitmem ama su saatten snrada baska adam gibi dr bulamam

Kiz ben acirsa bagirmaktan korkuyom yada kendimi geri cekmekten. Dr um ters :) beni terslerse bozulurum bdha gitmem ama su saatten snrada baska adam gibi dr bulamam
Allah seni yaa kız bağıracak kadar bişey yok kendini geri çekebilirsin refleks gibi ama uyarır tersleyeceğini sanmam gayet doğal bi tepki olabilir çünküü. Ama senin ilişkide rahat olmadığı için stresin çoğalıyo yapma böyle

Cok dayanilmaz bisey mi bu cati muayenesi. Dr banada yapicakmis doguma yakin. En korktugm ve utandigim sey. Kendim deniyorum 2 parmak dediler ama 2parmak ayni anda girmiyo cok kasiyo napicam blmiyorum
Siz neden kendi kendinize böyle seyler yapiyorsunuz? Ebe ve doktorlarin baktiklari sey rahim agzi. Sizin iki parnaginizi sokmanizla anlayabileceginiz sey degil. Ama siz boyle yapmaya devam ederseniz daha 30 hafta bile olmadan dogurursunuz. Yaptiginiz seyler erken doğumu tetikleyici seyler. Ayrica bu kadar erken haftada merdiven inilip çıkılmaz inanin siz böyle yaparsaniz erkenden dogurursunuz.

Cok dayanilmaz bisey mi bu cati muayenesi. Dr banada yapicakmis doguma yakin. En korktugm ve utandigim sey. Kendim deniyorum 2 parmak dediler ama 2parmak ayni anda girmiyo cok kasiyo napicam blmiyorum
Merak ettim ben buyuyen gobegimden tuvalet sonrasi kisisel temizlik icin bile elimi yettiremiyorum siz parmak nasil sokabildiniz?

Cati muayenesi bile sizi bu kadar zorluyorken siz nasil normal dogum yapmayi planliyorsunuz, iki parmagin kalinligi fazla geliyor, 10 cm bebek kafasi nasil cikacak?

Normal oldugunu dusunmuyorum bahsettiginizin. Vajinusmusun bir cesidi sanirim, bence destek almayi deneyin

İki parmak dediğiniz şey çok fazla bir boyut değil, ultrason başlığından büyük değil, cinsel organdan kesinlikle büyük değil. Kasmayın korkmayın. Kasarsanız bir parmak bile girmez. Bir cok kadın bütün hamileliğini bu muayeneden korkarak geçiriyor ve bu muayene saniyeler sürüyor. Yani 10 dakika değil 5 dakika değil. Yarım dakika bile değil saniyeler.

Siz neden kendi kendinize böyle seyler yapiyorsunuz? Ebe ve doktorlarin baktiklari sey rahim agzi. Sizin iki parnaginizi sokmanizla anlayabileceginiz sey degil. Ama siz boyle yapmaya devam ederseniz daha 30 hafta bile olmadan dogurursunuz. Yaptiginiz seyler erken doğumu tetikleyici seyler. Ayrica bu kadar erken haftada merdiven inilip çıkılmaz inanin siz böyle yaparsaniz erkenden dogurursunuz.
Merdiven inip cikmaya mecburum. Evim 5.katta ve annemlerle karsilikli binada oturuyoruz onlarda 5. Katta. Ev cok sicak asiri gunes aliyo duramiyorum zaten hergun inip cikiyorum. Yani dogum kolay olsun manasinda inmiyorum :) rahim agzina baktiklarini biliyorum zaten benim icin zor olan ilk giristeki olay. O 2 parmak girise sigdigi an ilerileri zaten acimiyo. Iliskidede malesef boyle oluyo. Ilk giriste etim geriliyo yaniyo sonra geciyo ama zorluyo baya...

Merak ettim ben buyuyen gobegimden tuvalet sonrasi kisisel temizlik icin bile elimi yettiremiyorum siz parmak nasil sokabildiniz?

Cati muayenesi bile sizi bu kadar zorluyorken siz nasil normal dogum yapmayi planliyorsunuz, iki parmagin kalinligi fazla geliyor, 10 cm bebek kafasi nasil cikacak?

Normal oldugunu dusunmuyorum bahsettiginizin. Vajinusmusun bir cesidi sanirim, bence destek almayi deneyin
Evet bende vajinismus diye dusundum dr a sordum degil dedi. Vaji olsan ne dokunablrsin ne iliskiye girebilirsin dedi. Ben normal dogumu kendim secmedim dr um normal dogurcaksin valla bosuna sezeryan plani yapma dedi. Devlet hastanesnde dogum yapicam zaten sezeryan yasakmis. Ayni zamanda panik atak var bende sezeryanda da yarim uyusturuyolarmis ellerimi falan baglatamam deliririm ben duramam. Parmak olayina gelince 30 haftaligim ama oyle kocaman bi gobegim yok. Ayna yardimi ile heryerimi gorebiliyorum elimde erisiyo :) gobegim karsiya doğru buyudu yanlarim bos yani.

Back
X