Cati muaynesi?

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
30
Kizlar cati muaynesi ile acikliga bakilan muayne ayni sey mi?
Gecen gun yaptirdim erken dogum riskim oldugu icin birkez
Cok acir vs dediler ama tahmin ettigim gibi olmadi cok sukur tabi el farkida olabilir
Umarim ikisi ayni seydirde insanlarin bu kadar dehsetle anlattigi muayne o kadar korkunc degildir

ayni sey canim. tabi irkilme oluyor ama dert etcek bisey yok. parmak ile muayene edip rahim ve vajinanin normal dogum icin uygun olup olmadigina bakiyor.

ayni sey canim. tabi irkilme oluyor ama dert etcek bisey yok. parmak ile muayene edip rahim ve vajinanin normal dogum icin uygun olup olmadigina bakiyor.
Yok ben daha acili sanmistim okuduklarimi baz alarak
Cok agrim vardi ve kendimide cok kasmistim ilk bir yanma oldu ama sonra sanki rahatladm iledikce

Tabi ozelde oldum ben
Devlette yapilan muayneyi henuz tatmadim
Illa ki el farkida vardir
Ama cati dedikleri muayne buysa korkukacak birsey yommus

Aynen korkulacak bir sey yok. Ben devlete de gitmistim. Bir suru farkli doktor geliyor. Hicbirinde aci olmuyor. Sadece biraz irkiliyosun. Bazilari cok abartarak anlattigi icin herkes korkarak gidiyor ve kendini kasiyorsun.

Çok fark yok inan ama bakandan bakana da değişiyor . Ben sadece vajinanin bacakların olduğu yanlar varya orda ağrılar hissettim kemikleri ittirdi iki yandan o kadar . Korkulacak bişi yok yeterki bakan insan olsun. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…