- 29 Kasım 2016
- 309
- 220
- 18
- 36
Merhaba kızlar persembe gunu catı muaynem yenıden yapıldı daha evvel ebe yaparken doktor zorlanayalım ustten bakalım demıstı ama son gıttıgımde gunum geldıgı için doktor hıcbısey demedı ebe muayne ettı parmak ucu kdr acılma dedı doktora doktorumda salıya kdr ztn dogumun olur ama o tarıhe kdr olmazsa sunı sancı verelım artık beklemının anlamı yok dedı persembeden berı leke kanama vs hıcbısey gelmedı sadece eakısı gıbı gunde en fazla uc kez ksık agrısı yasadım ama devam etmedıgı ıcın yalancı sancı dedım ama bugun uyandıgımdan berı kasıklarımda ıgne batması gıbı hafıf hafıf sancımsı bısyler oluyor ve devamlı olmaya basladı ama oyle acıtacak va bısey degıl ıyıl ıyıl derlwr ya dunde 3 kez daha evvel hıc olmayan tatzda belden vurup bır anda krnımı saran muthıs bır agrım oldu 20dakıkada bır duzenlı gelmıstı ama 3uncuden sınra kesıldı bu sekılde olupta doguma gıden varmı dogum agrısı ılla belden vurup adet sancısı benzerımı olur yanı baslangıcında bpyle agrısı olan varmı bırde bebek dun gece cıldırmıs gıbı oynadı 2bıcuk saat hıc durmadı bugun cok hafıf oynuyor bırde her gece olan mıde asıdım dun gece hıc olmadı sunı sancı yemeden kendı gelsın ıstıyorum bebegım deneyımlı anneler bana yardım edebılırmı benım ıkıncı dogumum ama ılkı sezeryandı ve 10 yıl onceydı suan ılk bebegımmıs gıbı acemıyım