Yoo yok öyle bir şeyKız bu hoşlandığın hocan mı :)
Aynen bence de olmasi gereken o ama öyle bir bakıyor ki anlatamam yani kimse bu kadar kötü bakmadi daha önce. nedeni de çok merak ediyorum.mecbur selam vermem lazım ama haklisiniz. en azından gulmeden veriyim ciddi olsnVer selamı ne olacak ki
Neden selam verdin mi diyecek
Derse de hocasınız saygıdan selam verdim bana böyle öğrettiler der geçersin
İnanayım mı heheYoo yok öyle bir şeyartık kariyer yapıcam.
Öyle De hocalar nasıl öğrenci sever.sanırım hocaya gore değişir.ama sevilmem lazım ne kadar çok hoca severse o kadar iyiİnanayım mı hehegüzel düşünce boşver kariyer daha iyi :)
Ben hoca sevmiyorum tatlım onlar da beni sonradan seviyorlarÖyle De hocalar nasıl öğrenci sever.sanırım hocaya gore değişir.ama sevilmem lazım ne kadar çok hoca severse o kadar iyi
hocalar selam veren öğrenciyi severÖyle De hocalar nasıl öğrenci sever.sanırım hocaya gore değişir.ama sevilmem lazım ne kadar çok hoca severse o kadar iyi
Onlar seviyorsa sorun yok canım.sen sevmesen de olur ee nasıl seviyorlarBen hoca sevmiyorum tatlım onlar da beni sonradan seviyorlar
Bunlari dikkate alicam yaa çok heyecanliyimhocalar selam veren öğrenciyi sever
zor yerden soran öğrenciyi sevmez
sonra öneridği kitabı okuyup soru soranı sever ama dediğim gibi azıcık kolay olsun
azıcık yalakalığı da seviyorlar bence:))Bunlari dikkate alicam yaa çok heyecanliyim
Aynen haklısın ya hoca bu kadar sert olmasa gulumseyerek dicem.ama suan o öyle bakınca ben de gulumseyemiyorum o da saçma oluyor.gerçi mantıken ilk benim gulumsemem lazım ama hocadan o kadar korktum ki gulemiyorum.azıcık yalakalığı da seviyorlar bence:))
böyle abartınca ay ne salak diyorlardır muhakkak ama görünen o yalakalık seviyorlar gibi:)
ya tabi kişiliğe göre de değişir ama her insan biraz öyle değil mi ki
ay canım ne tatlısın ne güzelsin de bi iki hemen can ciğer olursun:))
Bendeki cevheri sonradan görüyorlarOnlar seviyorsa sorun yok canım.sen sevmesen de olur ee nasıl seviyorlar
Ooo bunu duydum ya tanimadigim hocaya bile Günaydın derimver ver
yakın olduğum hocamla sohbet ederiz arada
asistanlarını şikayet eder hep bi günaydın demiyorlar ot gibiler bi b.k olmaz bunlardan diye
Hayır y değil eO hocanın ismi Y ile başlıyorsa verme
Ne alaka,bi' hoca geldi aklıma ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?