- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
Hahaha hoca bayan olsa soylerdim hocam botoksunuz gelmiş diyeKaşlarını istemsiz çatıyor olabilir.Bazı insanlarda oluyor bu sorun.Çözümü de botoks
Teşekkürler :))Sinavindan en yuksek notu al dersine katil dersten sonra soru sor. Ozellikle yaptigim bisey degil ama hocalar dersle ilgili soru sorunca mutlu oluyo calisiyosunuz demekki vs. diyolar. Bizim de oyle sinirli bi hoca var. Acikcasi ben grunce selam vermiyorum o gelip nasil gidiyo sinavlar vs diyo cogu hoca ders disinda daha yumusaktir.
Bir bayanında dediği gibi sanırım farkında olmadan yapıyor. sınıfta çok gergin yani çekingen.öğrencilerin onla konuşmasını istiyor gibi bir hali var.ben de onla daha once konustugum için bana bakarken fazla dikkatli bakıyorGözüm yanıldı "kocama selam vermeli miyim?" anladım. Tam taşlayacaktım ki uyandım.
Bence hocana selam vermek zorunda değilsin çok çatık kaşlı ise. Gerek yok demekki laubali olmak istemiyor öğrencileriyle. Böyle tipler çok sinsi oluyor. Bizim bölümde de var çooook!
İslerini seviyorlar tabi ama hocanın ilk derdi para kazanmak ben zengin olup dünyayı gezecektim hanim benim nasıl kandırdı da evlendik diyorHocalar angarya işlerini yapan ogrenciyi severler...kolesi gibi çalışıp onu bisürü işten kurtarman lazım...aynı zamanda basarılı bi öğrenci isen belki istediğin olur ama garanti değil. İşi bitince kenara da atılabilirsin..tek dusunceleri okuldaki angaryaları asıstanlara yaptırıp kendilerine vakit bırakıp dısarda birileriyle iş yapıp ekstra para kazanabilmektir cogu boyledir..
Hayır y değil eşimdi verebilir miyim hahha
Konuyu hortlattim biraz ama tanımadığım hocaya iyi dersler dedim o da Günaydın dediOoo bunu duydum ya tanimadigim hocaya bile Günaydın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?