Çatırdayan evlilik

İşte hatanız bu. Neden her şeyi üstleniyorsunuz?

Dün eşim işten geldi epey de yorucu işi. Sofra hazırdı oturdu yemeğe. Ufaklık babasının yanına oturdu, ben yemeğimi yedim o önce oğlumuzu yedirdi sonra kendi yedi. Ben meyve falan yıkadım o çocuklarla oynadı. Bu ara sütten kesiyorum ufaklığı arada uyurken zorluk çıkarıyor bana. Eşime sen uyutsana dedim. Uykuya da yatırdı sağolsun 🤭

Oysa ilk zamanlar sizin gibiydik ve hiç kıymetim bilinmiyordu. Dışarda çalışıyor diye eve gelince padişah ilan etmiyceksiniz, ev hayatına ortak olduğu gibi işine de ortak olucak.

Gerçi on yıl diyorsunuz değişir mi bilemedim. Siz geç kalmışsınız biraz.
Bunu nasıl yaptınız?
Ben şimdiden hazırlıklara bi başlayayım, ders almak istiyorum sizden 😀

ay binbir emek vererek evlenilen erkeklerin böyle çıkması, yok anam ben evlenmicem, ben çoçuk yapayım o bana kaba davransın, gerçekten korkunç elimde kalır öyle erkek benim

ay binbir emek vererek evlenilen erkeklerin böyle çıkması, yok anam ben evlenmicem, ben çoçuk yapayım o bana kaba davransın, gerçekten korkunç elimde kalır öyle erkek benim
En iyisi bile evlendikten sonra bir şey oluyor. Getçekten annelerimiz zamanında nasıl evlenmişler acaba

En iyisi bile evlendikten sonra bir şey oluyor. Getçekten annelerimiz zamanında nasıl evlenmişler acaba

valla bilmiyorum çekilecek dert değil adam iyi olsa kaynana kötü oluyor
istekleri bitmiyor

hamile kadını aldatanlar falan bu acıyı çekeceğime kendi kendime yeterim bir ömür

valla bilmiyorum çekilecek dert değil adam iyi olsa kaynana kötü oluyor
istekleri bitmiyor

hamile kadını aldatanlar falan bu acıyı çekeceğime kendi kendime yeterim bir ömür
Bir insan aldatmak için mi evlenir ya?
Evlenmişssin bitmiş öevzu niye hala gözüm dışarda üstelik kadın aenin çocuğunu taşıyor.. biz böyle rahat yazıyoruz Allah yaşayanlara sabır kuvvet versin cidden çok üzülğyorum ne kadar kadınalara kızdam da, yaşatanlara da gün yüzü göstermesin.

Bir insan aldatmak için mi evlenir ya?
Evlenmişssin bitmiş öevzu niye hala gözüm dışarda üstelik kadın aenin çocuğunu taşıyor.. biz böyle rahat yazıyoruz Allah yaşayanlara sabır kuvvet versin cidden çok üzülğyorum ne kadar kadınalara kızdam da, yaşatanlara da gün yüzü göstermesin.
sosyal medya falan kadınlara erişmenin kolaylığını, esvortluğun çok yaygınlaşması bunları kolaylaştırdı

akıl karı drğil artık evlenmek

Öyle ahım şahım bir tipleri bir özellikleri bile yok TC erkeğinin hadi yoluna öleyim desen hani şarkılardaki gibi😂
Yakışıklı olsalar bırakırlardı kadınlar. Bu devirde döven, söven, aldatan erkek kıymetli oluyor. 😬 vardı hatta Burada bir konu, adam sevgilisi ile yaşıyor ama kadın boşanmak istemiyor. İnsan önce kendine değer vermeli. Yoksa kimse tarafından değer görmüyor.

Yakışıklı olsalar bırakırlardı kadınlar. Bu devirde döven, söven, aldatan erkek kıymetli oluyor. 😬 vardı hatta Burada bir konu, adam sevgilisi ile yaşıyor ama kadın boşanmak istemiyor. İnsan önce kendine değer vermeli. Yoksa kimse tarafından değer görmüyor.
Cirkin erkek modası başladı vallahi.
Yakışıklı erkeklerin mesela cidden tipi düzgün olanların çoğu yalnız sırf bu yüzden.

Merhabalar arkadaşlar ben 31 yaşındayım şu ara ev hanımıyım eşimle çatışmaktan çok yoruldum ben iyiysem çok iyi eğer ben kötüysem biley dediysem bütün öfkesini kusar zaten vara yoğa sinirlenen bi tip.bugünkü olaya gelirsek bende bilimum mide rahatsızlıkları mevcut gastrit ülser yara vs.tabiki bunlar zaman içinde stres sıkıntıdan oldu geçen konu oldu eşim dedi ki senin miden ilaç içip durduğun için hasta dedi bende ne alakası var hasta olduğum için içiyorum dedim o ilaçları dedim.gerçektenn ilaç almasam bişey yiyemez hale geldim bende dedim ki stres sıkıntıdan oldu zaman içinde yıllar içinde kendini hafife alma dedim neyse bu küstü üç gündür küs bunun için herşeyi ona yüklemişim ben kendim saçma sapan şeyler yüzünden triplere giriyomuşuöim kendi kendime onun bi katkısı yok tabi o yüzden hastaymışım.ben sakin konuşırken birden parladı tabi ne yapmışım bilöem ne.zamanında telefonla bi kaç kızla yqzışmalqrını yakalamıştım hatta buluşmaya gidecektin yakalamasaydım onun yüzünden sütüm çekiliyodu nerdeyse başkası olsa mahkemede biterdi işin sonu yalan mı tabi sen bişey yapmadın ya dedim.sen misin onu diyen birden kalktı hadi şimdi gidelim mahkemeye boşanalım hadi sen manyaksın da bana niye sataşıyosun da şimdi seni tokatlıycam da kavga mı istiyosun da nasıl bağırıyo sen sakince konışamaz mısın bi sakin ol diyorum yok avaz avaz bende çıktım dışarı hala bağırıyo arkamdan nerden çattım buna bilmiyorum

Sen affedersin o böyle üste çıkar. Ne zannediyordun oyy kurban olurum hepsi benim yüzümden gulumm ben ne yaptım filan demesini mi, öküz birinden insani tavırlar beklediğiniz için kendinize kızın adamın kumaşı belli

Bunu nasıl yaptınız?
Ben şimdiden hazırlıklara bi başlayayım, ders almak istiyorum sizden 😀
Eşinizi en iyi siz tanırsınız o yüzden bu kısmı siz ayarlıycaksınız. Benim eşime yaptığım veya söylediğim sizin eşinize işlemeyebilir.

En başında boşanmanın lafını bu kadar kolay etmemesi lazım. Mesela ben netimdir, eşim ayrılalım dese ikiletmem, bunu bildiğinden 10 yıldır lafını etmedi çok şükür. Umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar ben 31 yaşındayım şu ara ev hanımıyım eşimle çatışmaktan çok yoruldum ben iyiysem çok iyi eğer ben kötüysem biley dediysem bütün öfkesini kusar zaten vara yoğa sinirlenen bi tip.bugünkü olaya gelirsek bende bilimum mide rahatsızlıkları mevcut gastrit ülser yara vs.tabiki bunlar zaman içinde stres sıkıntıdan oldu geçen konu oldu eşim dedi ki senin miden ilaç içip durduğun için hasta dedi bende ne alakası var hasta olduğum için içiyorum dedim o ilaçları dedim.gerçektenn ilaç almasam bişey yiyemez hale geldim bende dedim ki stres sıkıntıdan oldu zaman içinde yıllar içinde kendini hafife alma dedim neyse bu küstü üç gündür küs bunun için herşeyi ona yüklemişim ben kendim saçma sapan şeyler yüzünden triplere giriyomuşuöim kendi kendime onun bi katkısı yok tabi o yüzden hastaymışım.ben sakin konuşırken birden parladı tabi ne yapmışım bilöem ne.zamanında telefonla bi kaç kızla yqzışmalqrını yakalamıştım hatta buluşmaya gidecektin yakalamasaydım onun yüzünden sütüm çekiliyodu nerdeyse başkası olsa mahkemede biterdi işin sonu yalan mı tabi sen bişey yapmadın ya dedim.sen misin onu diyen birden kalktı hadi şimdi gidelim mahkemeye boşanalım hadi sen manyaksın da bana niye sataşıyosun da şimdi seni tokatlıycam da kavga mı istiyosun da nasıl bağırıyo sen sakince konışamaz mısın bi sakin ol diyorum yok avaz avaz bende çıktım dışarı hala bağırıyo arkamdan nerden çattım buna bilmiyorum

suçlu suçunu bağırarak üste çıkarak örtmeyi bilir..Bunu bilinçli yapıyor.
o bagirdikca siz 5 bağırın evi yıkın..

Allah yardımcınız olsun emziren bir kadınken size en büyük kötülüğü yapmış çünkü o dönemler çocuk küçükken bir kadının en zor dönemleri kendine en az vakit ayırıp uykusuz kalıp eşine en çok ihtiyacı olduğu dönemler ve bu dönemde eşiniz size en büyük kötülüğü yapmış ve şuan bununla utanç duyacağı yerde birde sayıştırıyor Allah ıslah etsin

Back
X