Çatırdayan evlilik

Eeee sorun ne o zaman?
Sorun çocuklarım hanımefendi bunları o sürece nasıl hazırlamalıyım eşim denecek adam önce kabul edip iş ciddiye binince pislik yapabilir çocukları almak isteyebilir arada çocuklqr ziyan olsun istemiyorum çocuklarıö biraz kendini bilsin boşanmaktan başka bi yolum yok zaten

Mesajları yakalamasam kızla buluşmaya gidecekti demişsiniz ya keşke engel olmasaydınız madem niyet etmişti gitseydi ama döndüğünde de sizi orda onu bekliyor olmasaydınız ikiniz için de daha hayırlı olurmuş içinize atıp kendinize zarar vermişsiniz(midenize) ve bunun için bir takdir gördüğünüz falan da yok hani neredeyse şiddete de uğrayacakmışsınız belli ki. Allah yardımcınız olsun umarım doğru kararlar alırsınız

İzledik bir tanesini günlerce sütü bozuk sevgilisi için evladını yaktı
O mahlukata ne desek az kalır. Annelik nasıl oluyormuş ahirette görecek o. Ama Kadınların fix bahanesi çocuğum için boşanmıyorum, elalem ne der, korkuyorum, kocasız ne yapayım??? Hatta bu aralar ailem destek, işim de var ama boşanamıyorum diye Öyle çok konu okuduk ki. Neyse yaaa diyecek çok şey var ama işe yaramıyor.

Aldatmasını affetmek yerine keske yalakalık yapsan bazıları gibi.
Bak aldattıgı halde affedılen adama, yuru gıt bosa simdi diyebılıyor utanmak yerine. Nasıl da piskinleşmıs.
Ona göre o bi aldatma değil çünkü mesajlaşmak buluşmak istemek gibi

Boşanmaya niyetim var çocukların okul durumlarından dolayı erteliyorum hep benim asıl amacım iyi bi ders vermek şuna
Dersten anlayabilecek kapasite yok gibi o yüzden uğraşmanıza değmez zaten yeterince yıpratmışsınız kendinizi bi de ders vermeye uğraşmayın. Bana öyle bi ders verdin ki her şeyi anladım pişmanım diyecek hali yok yani eşinizin

Mesajları yakalamasam kızla buluşmaya gidecekti demişsiniz ya keşke engel olmasaydınız madem niyet etmişti gitseydi ama döndüğünde de sizi orda onu bekliyor olmasaydınız ikiniz için de daha hayırlı olurmuş içinize atıp kendinize zarar vermişsiniz(midenize) ve bunun için bir takdir gördüğünüz falan da yok hani neredeyse şiddete de uğrayacakmışsınız belli ki. Allah yardımcınız olsun umarım doğru kararlar alırsınız
Aynen keşke engel olmasaydım baştan bitseydi

Ona göre o bi aldatma değil çünkü mesajlaşmak buluşmak istemek gibi
Ona goreyı bosver, sana gore bal gibi aldatmak.
Burdaki herkese gore aldatmak.
Affedip affetmemek senın elindeydi, gıdıp ona seni affedeyım mi sence bu aldatmak mı dıye sormadın heralde.

Sorun çocuklarım hanımefendi bunları o sürece nasıl hazırlamalıyım eşim denecek adam önce kabul edip iş ciddiye binince pislik yapabilir çocukları almak isteyebilir arada çocuklqr ziyan olsun istemiyorum çocuklarıö biraz kendini bilsin boşanmaktan başka bi yolum yok zaten
Peki kocanız evde avaz avaz Anırırken çocuklara ne diyorsunuz? Babanız bana şarkı söylüyor falan. Bu bahaneler ilerde komik olacak ben deyim. Çocuklarınız size madalya takmayacak. Çünkü onlar da azıcık akılları erince aynı babaları gibi şize bağıracak. Eşiniz çok iyi baba olsaydı size böyle davranmazdı. Hala çocuklarım için diyorsunuz. Eminim çocuklarım onu çok seviyor da yazarsınız. Ne yapıyor onlar için peki

O mahlukata ne desek az kalır. Annelik nasıl oluyormuş ahirette görecek o. Ama Kadınların fix bahanesi çocuğum için boşanmıyorum, elalem ne der, korkuyorum, kocasız ne yapayım??? Hatta bu aralar ailem destek, işim de var ama boşanamıyorum diye Öyle çok konu okuduk ki. Neyse yaaa diyecek çok şey var ama işe yaramıyor.
Haklısınız yazık diyecek birşey kalmıyor başka 🤷‍♀️

Dersten anlayabilecek kapasite yok gibi o yüzden uğraşmanıza değmez zaten yeterince yıpratmışsınız kendinizi bi de ders vermeye uğraşmayın. Bana öyle bi ders verdin ki her şeyi anladım pişmanım diyecek hali yok yani eşinizin
Şu an tek yapabileceğim konuşmamak görmezden gelmek devamında bi yol çizicem kendime

Şu an tek yapabileceğim konuşmamak görmezden gelmek devamında bi yol çizicem kendime
Farkında olmanız bile güzel bir adım. Ne olduysa oldu bundan sonrası sizin için güzel olur inşallah aileniz de destek olursa kendi ayaklarınızın üzerinde durursanız kimseye muhtaç olmazsınız

Peki kocanız evde avaz avaz Anırırken çocuklara ne diyorsunuz? Babanız bana şarkı söylüyor falan. Bu bahaneler ilerde komik olacak ben deyim. Çocuklarınız size madalya takmayacak. Çünkü onlar da azıcık akılları erince aynı babaları gibi şize bağıracak. Eşiniz çok iyi baba olsaydı size böyle davranmazdı. Hala çocuklarım için diyorsunuz. Eminim çocuklarım onu çok seviyor da yazarsınız. Ne yapıyor onlar için peki
Söylüyorum genel olarak sinirli öfkeli biri bi ara antidepresan kullandı böbrekleri ağrıyomuş pat diye doktoruna bile haber vermeden bıraktı ve eski haline geir döndü

Ona goreyı bosver, sana gore bal gibi aldatmak.
Burdaki herkese gore aldatmak.
Affedip affetmemek senın elindeydi, gıdıp ona seni affedeyım mi sence bu aldatmak mı dıye sormadın heralde.
Evet bana göre aldatmak ama bazı şeyler uzaktan göründüğü kadar kolay olmuyo o dönem bebeğimin sağlık sıkıntılaru vardı babam hastaydı söyleyemedim bir tabiki uzak durdum aylarca konuşmadım

Evet bana göre aldatmak ama bazı şeyler uzaktan göründüğü kadar kolay olmuyo o dönem bebeğimin sağlık sıkıntılaru vardı babam hastaydı söyleyemedim bir tabiki uzak durdum aylarca konuşmadım
Şimdi de karşıma geçmiş ben naptım ki senin saçma sapan triplerin yüzünd3n oldu kendine yaptın ne yaptıysan ben bişey yapmadım demez mi vuruverdim yüzüne çıldırdı iyice

Uzaktan gormuyor belki bizzat yasıyor ve buna dayanıp yazıyoruzdur.
Bazen boyle dusunun yorum yazanlarla ilgili bence. Herkeste tuzu kuruluktan sallamıyor burda.

Bebegınıze Allah saglık versın, gecmıs olsun.

Uzaktan gormuyor belki bizzat yasıyor ve buna dayanıp yazıyoruzdur.
Bazen boyle dusunun yorum yazanlarla ilgili bence. Herkeste tuzu kuruluktan sallamıyor burda.

Bebegınıze Allah saglık versın, gecmıs olsun.
Yaşadıklarımdann çıkardığım tek sonuç fazla fedakarlık asla yapmayın aksine talep edin isteyin burda hata yaptım sanırım

O kadar nankör bi adam ki bütün yük bende zaten çocuklar ev alışveriş canı sıkkın olsa ilgilenirim sorun ne çözmeye çalışırım aöa görüyorum ki bütün emeklerim çöp.boşa giden on yıl hiç değişmeyen hep kendini haklı gören bi eş
İşte hatanız bu. Neden her şeyi üstleniyorsunuz?

Dün eşim işten geldi epey de yorucu işi. Sofra hazırdı oturdu yemeğe. Ufaklık babasının yanına oturdu, ben yemeğimi yedim o önce oğlumuzu yedirdi sonra kendi yedi. Ben meyve falan yıkadım o çocuklarla oynadı. Bu ara sütten kesiyorum ufaklığı arada uyurken zorluk çıkarıyor bana. Eşime sen uyutsana dedim. Uykuya da yatırdı sağolsun 🤭

Oysa ilk zamanlar sizin gibiydik ve hiç kıymetim bilinmiyordu. Dışarda çalışıyor diye eve gelince padişah ilan etmiyceksiniz, ev hayatına ortak olduğu gibi işine de ortak olucak.

Gerçi on yıl diyorsunuz değişir mi bilemedim. Siz geç kalmışsınız biraz.

bütün yük bende zaten çocuklar ev alışveriş canı sıkkın olsa ilgilenirim sorun ne çözmeye çalışırım
Sen adama hareket alanı bırakmamışsın ki...

Herşeye koşunca teşekkür mü edecekler sanıyorsun...

Erkekler veren değil alan kadını baştacı yapıyorlar

Merhabalar arkadaşlar ben 31 yaşındayım şu ara ev hanımıyım eşimle çatışmaktan çok yoruldum ben iyiysem çok iyi eğer ben kötüysem biley dediysem bütün öfkesini kusar zaten vara yoğa sinirlenen bi tip.bugünkü olaya gelirsek bende bilimum mide rahatsızlıkları mevcut gastrit ülser yara vs.tabiki bunlar zaman içinde stres sıkıntıdan oldu geçen konu oldu eşim dedi ki senin miden ilaç içip durduğun için hasta dedi bende ne alakası var hasta olduğum için içiyorum dedim o ilaçları dedim.gerçektenn ilaç almasam bişey yiyemez hale geldim bende dedim ki stres sıkıntıdan oldu zaman içinde yıllar içinde kendini hafife alma dedim neyse bu küstü üç gündür küs bunun için herşeyi ona yüklemişim ben kendim saçma sapan şeyler yüzünden triplere giriyomuşuöim kendi kendime onun bi katkısı yok tabi o yüzden hastaymışım.ben sakin konuşırken birden parladı tabi ne yapmışım bilöem ne.zamanında telefonla bi kaç kızla yqzışmalqrını yakalamıştım hatta buluşmaya gidecektin yakalamasaydım onun yüzünden sütüm çekiliyodu nerdeyse başkası olsa mahkemede biterdi işin sonu yalan mı tabi sen bişey yapmadın ya dedim.sen misin onu diyen birden kalktı hadi şimdi gidelim mahkemeye boşanalım hadi sen manyaksın da bana niye sataşıyosun da şimdi seni tokatlıycam da kavga mı istiyosun da nasıl bağırıyo sen sakince konışamaz mısın bi sakin ol diyorum yok avaz avaz bende çıktım dışarı hala bağırıyo arkamdan nerden çattım buna bilmiyorum
“ zamanında telefonla bi kaç kızla yqzışmalqrını yakalamıştım hatta buluşmaya gidecektin yakalamasaydım onun yüzünden sütüm çekiliyodu”
Buna rağmen hala evli kalıyorsun öyle mi?
Bu adam sağlığından olmana değecek kadar mı bulunmaz hint kumaşı?
Şaka mısınız siz ya?
Şu büyümemiş adamcıklarla evlenip onlara gösterdiğiniz muameleyle bi tarafları arşa çıktı.

Erkekler ne kadar şanslı. Onlar için sağlığını, evladının sütünü, midesini, ruh sağlığını feda eden kadınlarımız var. Onlar olmasa bu erkekler ne yapardı?
Öyle ahım şahım bir tipleri bir özellikleri bile yok TC erkeğinin hadi yoluna öleyim desen hani şarkılardaki gibi😂

Back
X