A Aysendkmn Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2020 293 215 53 27 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #1 Merhaba arkadaşlar evimiz en üst kat çatı yok sıcaklığı kesmek için önerebileceğiniz biseyler var mı ? Yakın zamanda çatı yaptırma imkanımız yok
Merhaba arkadaşlar evimiz en üst kat çatı yok sıcaklığı kesmek için önerebileceğiniz biseyler var mı ? Yakın zamanda çatı yaptırma imkanımız yok
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 45.629 En iyi cevaplar 2 174.468 598 33 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #2 Izolasyon malzemeleri döşeseniz de çatısız çözümü yok
Tavuk_suyu_ Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 12 Nisan 2015 12.939 50.861 798 35 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #3 Aysendkmn .!.: Merhaba arkadaşlar evimiz en üst kat çatı yok sıcaklığı kesmek için önerebileceğiniz biseyler var mı ? Yakın zamanda çatı yaptırma imkanımız yok Genişletmek için tıkla... Ziftli kağıt olabilir ya da tente tarzı birseyler yaptırabilirsiniz ama çok etkili olmayabilir.
Aysendkmn .!.: Merhaba arkadaşlar evimiz en üst kat çatı yok sıcaklığı kesmek için önerebileceğiniz biseyler var mı ? Yakın zamanda çatı yaptırma imkanımız yok Genişletmek için tıkla... Ziftli kağıt olabilir ya da tente tarzı birseyler yaptırabilirsiniz ama çok etkili olmayabilir.
Nooption Nirvana Pro Üye 3 Nisan 2014 36.192 147.619 798 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #4 Çatısız derken teras mı? Hortum takıp ıslatın arada. Yada klima . Başka bir yol olduğunu sanmıyorum
MdCurie Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Nisan 2021 837 2.351 28 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #5 Aysendkmn .!.: Merhaba arkadaşlar evimiz en üst kat çatı yok sıcaklığı kesmek için önerebileceğiniz biseyler var mı ? Yakın zamanda çatı yaptırma imkanımız yok Genişletmek için tıkla... Çeşitli yalitimlar var Antakya da evimize yaptırdık biraz fark etti ama bir çatı kadar değil. Güneş enerjisi vb şeyler nedeniyle çatı yaptiramiyoruz bizde.
Aysendkmn .!.: Merhaba arkadaşlar evimiz en üst kat çatı yok sıcaklığı kesmek için önerebileceğiniz biseyler var mı ? Yakın zamanda çatı yaptırma imkanımız yok Genişletmek için tıkla... Çeşitli yalitimlar var Antakya da evimize yaptırdık biraz fark etti ama bir çatı kadar değil. Güneş enerjisi vb şeyler nedeniyle çatı yaptiramiyoruz bizde.
applecider Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2019 28 37 88 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #6 Çatıya sürekli ulaşabiliyor musunuz? Eğer rahat inilip çıkılan bir yerse bitkilendirmenizi öneririm.
izmirlibjkkartal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 2.253 4.176 83 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #7 O sıcagın yolu yok ben çok çektim çatı katında 5 sene yaşadım ızdırap yaz yanar kış donar tek çözüm klima o da tek odayı soğutuyor
O sıcagın yolu yok ben çok çektim çatı katında 5 sene yaşadım ızdırap yaz yanar kış donar tek çözüm klima o da tek odayı soğutuyor
D Daxe Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 679 462 53 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #8 Çatı yaptırmadan daha uygunu açık renk banyo yer fayansı döşetmek
MdCurie Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Nisan 2021 837 2.351 28 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #9 Daxe .!.: Çatı yaptırmadan daha uygunu açık renk banyo yer fayansı döşetmek Genişletmek için tıkla... O fayans ısındığı zaman aşağısı nasıl olur hiç fikriniz var mı?
Daxe .!.: Çatı yaptırmadan daha uygunu açık renk banyo yer fayansı döşetmek Genişletmek için tıkla... O fayans ısındığı zaman aşağısı nasıl olur hiç fikriniz var mı?
D Daxe Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 679 462 53 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #10 MdCurie .!.: O fayans ısındığı zaman aşağısı nasıl olur hiç fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İnşaat işlerinde çalışmış tanıdıklardan biliyorum onlardan daha iyi biliyor olamazsın herhalde boş yapma
MdCurie .!.: O fayans ısındığı zaman aşağısı nasıl olur hiç fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İnşaat işlerinde çalışmış tanıdıklardan biliyorum onlardan daha iyi biliyor olamazsın herhalde boş yapma
MdCurie Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Nisan 2021 837 2.351 28 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysendkmn #11 Daxe .!.: İnşaat işlerinde çalışmış tanıdıklardan biliyorum onlardan daha iyi biliyor olamazsın herhalde boş yapma Genişletmek için tıkla... Haklısın siz daha iyi biliyorsunuz.
Daxe .!.: İnşaat işlerinde çalışmış tanıdıklardan biliyorum onlardan daha iyi biliyor olamazsın herhalde boş yapma Genişletmek için tıkla... Haklısın siz daha iyi biliyorsunuz.