• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek için Doktor önerisi ?

Istanbul sisli memorial prof Semra Kahraman . Ilk denemede kizima kavustum simdi dondurulmus embriyom ile oglumu bekliyorum insallah. Orayi secme sebebim laboratuvarinin turkiyenin en iyilerinden olduğu icin.
Maliyetler nasıl acaba bende oraya gıtmeyı düşünüyorum aralık gıbı

Çok doğru bir karar. Insallah guzel haberlerınız olur. Çok sevıyoruz hocamı. İnanılmaz başarı odaklı. ☺️
Evet benim güvenimde tam gözüm kapalı gidiyorum tahlil sonuçlarımın peşine bile düşmüyorum Tolga hocam biliyor nasılsa diye

Mehmet reşit asoğlu ıdı bahçecıde memnun kalmadığım doktor ben ne doktora memnun kaldım ne hastane ortamında , ben fulya deyıldım diğer şubesınde idim anadolu yaksında , yanı negetıf almakla alakasız benım memnuywtsızlıyım. Dokotr ılgısız , hastane para odaklı her şey çabuk olsun para olsun
Aynen bende yurtdisindanngeldim o dr icin hic ilgilenmedi 1 dakika yuzunu glruyorduk hemsire herseyle ilgileniyordu en buyuk hatam ona gitmekdi

Arkadaşlar merhaba amh düşüklüğü (0.299) eşimin ileri hızı (%5) sebebiyle tüp bebek yaptırmaya karar verdik ancak çok bilgisiz ve tecrübesiziz. Alanında uzman ve güvenilir doktor arıyoruz Denizli de önerebileceğiniz Tüp bebek doktoru var mı
Paü hastanesi Cihan kabukçu. Çok iyi bir doktor.

Back
X