çatlak için önerilerinizi bekliyorum!!!!!

tubaokutan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
287
2
66
Ankara
kızlar ben 5 aylık hamileyim henüz çatlağım yok. 64 kg hamile kaldım şimdi 66 yım.şimdiye kadar badem ve kakao yağı kullandım.banyodan sonrada vazelin sürüyorum sizin bi öneriniz var mı kullandığınız krem falan bu hafta dr.da sorcam inş:)

canım çatlak için öneri falan yok oluyor işte hamileliğin son iki ayında çıkıyor bunlar. ben ne bulsam sürdüm yine de oldu.doktor egzersiz yap dedi yaptım kasık ağrısından geberiyordum az daha erken doğum yapacaktım.yani onları kabullen şimdiden ve sev.

ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlıyormuş:50:
benim annem de teyzem de falan da var. bende de olur gibi geliyor. çünkü genetik aynı zamanda diyorlar.
yine de sonradan keşke bişeyler yapsaydım, benim çatlamazdı belki dememek için aktara gittim.
bana kakao, kayısı ve fındık yağını karıştır dedi.badem yağı koyma dedi. bana da mantıklı gelmiyor badem yağı. sonuçta kaşımıza kirpiğimize saçımıza beslesin diye sürüyoruz. sonra göbüşler tüylenmesin:1:
krem bilmiyorum araştırmadım da...olacağı varsa olacak gibi geliyor bana:50:

ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlıyormuş:50:
benim annem de teyzem de falan da var. bende de olur gibi geliyor. çünkü genetik aynı zamanda diyorlar.
yine de sonradan keşke bişeyler yapsaydım, benim çatlamazdı belki dememek için aktara gittim.
bana kakao, kayısı ve fındık yağını karıştır dedi.badem yağı koyma dedi. bana da mantıklı gelmiyor badem yağı. sonuçta kaşımıza kirpiğimize saçımıza beslesin diye sürüyoruz. sonra göbüşler tüylenmesin:1:
krem bilmiyorum araştırmadım da...olacağı varsa olacak gibi geliyor bana:50:

yok bende tüylenmedi yapmadı ama kaşıntım var yağlardan mıa oluyor acaba bilmiyorum bnmde annemde kızkardeşimde var bende aynn senn mantıktayım belki bende olmaz ümidi :17:
neyse yapcal bişey yok oz amn

canım çatlak için öneri falan yok oluyor işte hamileliğin son iki ayında çıkıyor bunlar. ben ne bulsam sürdüm yine de oldu.doktor egzersiz yap dedi yaptım kasık ağrısından geberiyordum az daha erken doğum yapacaktım.yani onları kabullen şimdiden ve sev.

kabullen ve sev :5: galiba başka çare yok :5:

Back
X