çatlak kremi kullanmaya baslayanlar

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
643
Fransa
kizlar ben bu ayin sonunda doktora gidecegim için çatlak kremi istemedim henuz,
bazilari badem yagi kullaniyor. Ya ben hiçbir sey kullanmadim daha siz neler kullaniyorsunuz?

Doktorum BABE nin çatlak kremini önerdi ama henüz almadım LıERAC nasıl acaba?? Kasım anneleri forumunda Bademyağı+çörekotuyağı+kakao yağı eşit miktarda karıştırılır haftada 2 kez duştan 1 saat önce sürülür....Formülünü okudum denemeyi düşünüyorum şu ara sadece bebeyağıyla masaj yapıyorum akşamları...

ben 3 aydan itibaren günde 1kez lierac ve nivea vucut sütü kullandım bol su içtim toplamda 14 kg aldım bir tane bile çatlağım olmadı

10.haftadan itibaren geceleri vich kullandim.

her sabah dus alip tüm vücuduma badem yagi sürdüm.

ama hic aksatmadim bu rutini,ve sonucc hic catlagim yok.

bacaklarim,gögüslerim,göbegim hic dogum yapmamis gibi kesinlikle tavsiye ederim.

ha birde litre litre su iciyordum..

ben özel bir krem kullanmadım ilk hamileliğimde ve son hamileliğimde
sadece badem yağı ve çörek otu yağı kullandım kako yağını arkadaşım sürerken denemiştim çok iğrenç bir kokusu olduğu için kullanamadım.
ama her duştan sonra bu iki kremi kullandım ve bir çatlağım bile yok
bence bu pahalı kremlere hemen başvurmayın.bana doktorum bile badem yağını önermişti
umarım çatlaklarınız olmadan bu yağları kullnamya başlarısnız.

kizlar turkiyeye gidince bende badem yagi alacagim. inanirmisniz karnimin buyudugunu agrilarimdan hissediyorum. Sag tarafim o kadar agriyorki ertesi gun bakiyorum hafif buyume var. Valla boyle giderse ben bol bol gezemicem istanbulumdaaaaaaaaaa senağlama

ben doktoruma sordum badem yağı veya bebe yağı kullan dedi ama ne yaparsan yap karıştırma bi şey kullan hep onu kullan dedi ben 1 kere kakao yağı kullandım çamaşırım filan battı kokusu ağır geldi zaten yaz geldi bu koku rahatsız eder dedim eşimin teyzesi bebek seti almış onun bebe yağını aldım onu kullanıyorum iyide oldu kokusu yok ve vücudum emdikten sonra nemli kalıyor sanırım bununla devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…