- Konu Sahibi KALABALIKamaYALNIZ
-
kızlar 11+4 deyim
çatlak kremi kullanan var mı?? hangisini almalı ne zaman başlamalı???
Lierac çatlak kremini 14.haftadan itibaren kullandım. .8 tüp kullamdım ve hic aksatmadım.mazi den gelen kalça ve bacak çatlaklarım % 95 gitti. Bitti neredeyse gözlerime inanamadım.ancak hamilelikte oluşan catlaklarima dur diyemedi..ister istemez çatladı karnım. Mustelaya geçtim ancak beş para etmez 2 haftadır kullanıyorum hiç etkisi olmadı ve krem sürdükçe kabuklanıp dökülüyor. .dusta n sonra bile sursem kirlenmisim hissi veriyor..tavsiyem kesinlikle LIERAC!!!!! 39. Haftadayım ...hayırlısı bakalım. .
Kızlar ben lierac kullanmıştım tam anlamıyşa bir numara
Lierac çatlak kremini 14.haftadan itibaren kullandım. .8 tüp kullamdım ve hic aksatmadım.mazi den gelen kalça ve bacak çatlaklarım % 95 gitti. Bitti neredeyse gözlerime inanamadım.ancak hamilelikte oluşan catlaklarima dur diyemedi..ister istemez çatladı karnım. Mustelaya geçtim ancak beş para etmez 2 haftadır kullanıyorum hiç etkisi olmadı ve krem sürdükçe kabuklanıp dökülüyor. .dusta n sonra bile sursem kirlenmisim hissi veriyor..tavsiyem kesinlikle LIERAC!!!!! 39. Haftadayım ...hayırlısı bakalım. .
kızlar bende 11+1 im 3 gündür kakao ve susam yağı sürmeye başladım hem gögüslere hemde karın çevresine .doktor tavsiyesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?